Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

turbox είναι βασικά και εκτός των άλλων δεν έχει 2ο  6 pino που αναφέρεται σε κάποιες απαντήσεις. Αυτή η κάρτα χρειάζεται αυτό? Επίσης απο χώρο θα έχω θέμα ?

Δημοσ.

turbox είναι βασικά και εκτός των άλλων δεν έχει 2ο  6 pino που αναφέρεται σε κάποιες απαντήσεις. Αυτή η κάρτα χρειάζεται αυτό? Επίσης απο χώρο θα έχω θέμα ?

ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ.

Απο χώρο λογικά μπορείς, δεν είναι πολύ μεγάλη, πες μας με χάρακα τι μήκος έχεις ελέυθερο χώρο.

• Like 3
Δημοσ.

Περίπου 6cm. Πες μου το καλύτερο φθηνότερο psu. Η συγκεκριμένη κάρτα θέλει ειδική συνδεσμολογία με το psu? Μου προτείνεις κάποια άλλη κάρτα?

Δημοσ.

Ναι αλλα αυτή ειναι pci express 3.0 ενώ εγώ έχω 2.0. Επίσης δεν μου είπες υπάρχει θέμα αν η κάρτα είναι 2.1 ενώ εγώ έχω 2.0?

Δημοσ.

παιδια 200 πειρα την r9 380 sta 2gb απλος την 4 gb thn eixe 260 kai o λογοσ που πειρα την συγκεκριμενη ειναι γτ δν ειχα πολλα λεφτα επειδη ειιμαι και ανεργοσ και επειδη ηθελα να αντικαταστησω την 5770 ! Παρεπιπτοντος αυτη που πηρα ειναι η αρμορ 2χ της msi

Δημοσ.

γτ φιλε ηθελα να παιξω 2κ 2016 κατι νεα παιχνιδια με αμαξια π βγηκαν football manager 2016 kai κανα call of duty to neo kai counter strike to neo .O λογος ειναι γτ ειχα την 5770 και δν ηξερα αν σε αυτα τα παιχνιδια θα με καλυπτε γτ ειναι παλια!!!

Δημοσ.

Δεν θα σε καλυπτε παρά μονο με low ρυθμίσεις.καλορίζικη η 960.το υπολοιπο σύστημα? Καλή υπομονή με την ανεργία.σύντομα να βρεις κάτι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...