ntinos_g7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 ΙΜΗΟ https://www.skroutz.gr/s/5040718/MSI-GeForce-GTX750-Ti-2GB-OC-V1-N750Ti-2GD5-OCV1.html Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Αυτή Site: εδώ πήρα, το ξέρω ότι είναι λίγο τσιμπημένη σε σύγκριση με msi, palit κλπ αλλά σου είπα έχω αδυναμία και σε mobo όπως είπες 2 φορές. Σκέφτηκα για 950, ακόμα και 960 αλλά είμαι με Q6600 και φοβήθηκα το μπουκάλι.. Το σκεπτικό είναι πήρα αυτήν μέχρι ν αναβαθμίσω κανονικά mobo-cpu και να πάω μετά σε πολύ καλή κάρτα. Το service της Asus αχρείαστο να ναι ισχύει ότι είναι Τσεχία και όχι Ελλάδα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 ΄Οπως σου είπα για μένα δεν αξίζει τόσα λεφτά και πόσο μάλλον με τέτοιο επεξεργαστή. Εάν θέλεις μια προσωρινή λύση για το υπάρχων σύστημα βάλε μια 750Ti των 120 και αρχίζεις και μαζεύεις χρήματα για ριζικότερη αναβάθμιση κάποια στιγμή του χρόνου όπου θα έχουν βγει και αρκετά ισχυρότερες κάρτες στα 150-200 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Εντάξει τώρα 20-30ε δεν είναι τόσο τρελή διαφορά για 5 χρόνια που χω ν αγοράσω vga, δε θυμάμαι καν να σου πω ποια έχει τώρα το pc σκέψου, αλλά για να σου λέω είναι με 6600 καταλαβαίνεις.. Όταν λες με τέτοιον επεξεργαστή δεν αξίζει εννοείς ότι παίζει να τρώω μπουκάλα ακόμα και μ αυτήν? Μετά τα Χριστούγεννα πάω για mobo-cpu όπως σου πα και μετά θα μαζέψω κανένα 400αρι για κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Με τον επεξεργαστή αυτόν και μια 750 έχεις την μικρότερη δυνατή τροχοπέδη με μια κάρτα της προκοπής (δεν θέλουμε επιταχυντή office....). ΄Οσο πιο δυνατή κάρτα γραφικών βάλεις από εκεί και πάνω και σε όσο υποθετικά υψηλή ανάλυση και να παίξεις με τα πιο τρελλά φίλτρα στον οδηγό GPU, εάν σε ένα παιχνίδι έχεις ελάχιστες επιδόσεις π.χ. 8 fps τόσο θα έχεις σε όλες τις αναλύσεις και θα κάνει από καμία εώς ελάχιστη διαφορά σε αυτό τον τομέα όσο πιο δυνατή κάρτα γραφικών και να βάλεις. Για αυτό και προτείνουμε κάτι στην γειτονιά μιας 750 ή οτιδήποτε αντίστοιχο. Για του χρόνου τώρα και τις νέες περιπέτειες αναβαθμίσεων υγεία να έχουμε όλοι και πάλι εδώ θα είμαστε τα ρεμάλια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Εντάξει τώρα 20-30ε δεν είναι τόσο τρελή διαφορά για 5 χρόνια που χω ν αγοράσω vga, δε θυμάμαι καν να σου πω ποια έχει τώρα το pc σκέψου, αλλά για να σου λέω είναι με 6600 καταλαβαίνεις.. Όταν λες με τέτοιον επεξεργαστή δεν αξίζει εννοείς ότι παίζει να τρώω μπουκάλα ακόμα και μ αυτήν? Μετά τα Χριστούγεννα πάω για mobo-cpu όπως σου πα και μετά θα μαζέψω κανένα 400αρι για κάρτα. 20-30ε ειδικά στα χαμηλά budget είναι σημαντική διαφορά.Δε θα χες πρόβλημα με τον επεξεργαστή σου και με δυνατότερη αν και λες οτι θα τον αλλάξεις και αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω για αγορά δυνατότερης κάρτας αλλά και καλύτερης αγοράς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antwnic4 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα. Σκεφτομαι να αγορασω μια καρτα γραφικων γυρω στο 250ρι. Ειδα οτι προσφατα βγηκε η r9 380x και εχω δει reviews και benchmarks αλλα οι μισοι λενε οτι αξιζει και οι αλλοι μισοι οτι δεν αξιζει. Συγκεκριμενα οτι δεν εχει πολυ μεγαλη διαφορα με την 380. Επειδη η διαφορα στα λεφτα ειναι αρκετη απο ελλαδα, δεν ξερω τι να κανω. Οποτε ζηταω γνωμες. Η οθονη μου εχει μεγιστη αναλυση 1680χ1050, αλλα υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα καποια στιγμη να αναβαθμισω σε 1080p. Προσπαθω να παω σε οσο πιο vfm γινεται, και απο οτι εχω δει η 960 δεν πολυσυμφερει, μιας και ειναι ακριβουτσικη και οχι και τοσο καλη συγκριτικα με τις αλλες 2. Παιζω απο ολα, περισσοτερο fallout τωρα τελευταια, και η 7870 που εχω γενικα παει μια χαρα σε medium(-high, σπανιως), απλα θελω να ειμαι πιο ανετος. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Αυτη την στιγμη Gtx 960 4gb και R9 380 4gb εχουν την ιδια τιμη αρα μια χαρα αξιζει και η 960. Η 380χ ανεβαινει κοντα στα 300και δεν αξιζει οντως. Για μενα παρε R9 380 ή Gtx 960 και μαζεψε χρηματα για ενα νεο Monitor 23αρι γυρω στα 140ευρω. Αν εχεις μικρο τροφοδοτικο πας στην 960 που καιει λιγοτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antwnic4 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Αυτη την στιγμη Gtx 960 4gb και R9 380 4gb εχουν την ιδια τιμη αρα μια χαρα αξιζει και η 960. Η 380χ ανεβαινει κοντα στα 300και δεν αξιζει οντως. Για μενα παρε R9 380 ή Gtx 960 και μαζεψε χρηματα για ενα νεο Monitor 23αρι γυρω στα 140ευρω. Αν εχεις μικρο τροφοδοτικο πας στην 960 που καιει λιγοτερο. Το τροφοδοτικο μου ειναι το XFX 550W. Στο κουτι εχω αρκετους ανεμηστιρες, και καλο πιστευω airflow, οποτε και η θερμοκρασια δεν ειναι θεμα. Αυτο που εχω δει ειναι οτι η 960 εχει διαφορα με τη 380 και η 380χ εχει πολυ μικρη διαφορα με την 380. Αρα το συμπερασμα ειναι μια 380(. Για την 380(η 960, η 380x) ποια υλοποηση να παρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Το τροφοδοτικο μου ειναι το XFX 550W. Στο κουτι εχω αρκετους ανεμηστιρες, και καλο πιστευω airflow, οποτε και η θερμοκρασια δεν ειναι θεμα. Αυτο που εχω δει ειναι οτι η 960 εχει διαφορα με τη 380 και η 380χ εχει πολυ μικρη διαφορα με την 380. Αρα το συμπερασμα ειναι μια 380( . Για την 380(η 960, η 380x) ποια υλοποηση να παρω; Τι επεξεργαστη εχεις? Με δυνατο επεξεργαστη η 380 αποδιδει συνηθως καλυτερα, καθως ειναι, εστω και λιγο, δυνατοτερη καρτα. Με πιο αδυναμο επεξεργαστη ομως εχεις θεματα overhead λογω κακου directX11 optimization των drivers της amd. Χοντρικα, η 380 συμφερει περισσοτερο της 960 αν εχεις τουλαχιστον ενα i5 σειρας 3χχχ (τους sandy bridge τους απορριπτω διοτι βλεπω στο δικο μου συνδυασμο i5 2400 + gtx 970 το bottleneck σε cpu intensive games, σε amd gpu θα ειναι χειροτερα. Φανταζομαι βεβαια οτι ενας i7 sandy bridge θα ειναι αρκετα δυνατος για να τρεξει τις amd καρτες). Yποψιν, τα cpu bottlenecks με την amd δεν εμφανιζονται σε καθε παιχνιδι, αλλα εμφανιζονται σε αρκετα για να εχει νοημα να τα λαβεις υποψιν σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GioNiko Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Θελω να παρω μια καινουργια καρτα γραφικων και μαλλον σκεφτομαι να παω σε gtx 960 η r9 380 με τα 4gb.. Το θεμα μου ομως ειναι οτι (δυστυχως) εχω ενα τροφοδοτικο της turbo-x 650w.. Δουλευει εδω και κανα τεσσαρι χρονια απτοβληματιστα αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν το εμπιστευομαι και πολυ για καινουργια καρτα.. Απο την αλλη κοιταω μηπως αποφυγω την αγορα καινουργιου τροφοδοτικου αφου και οι καιροι ειναι δυσκολοι. Ποια ειναι η γνωμη σας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antwnic4 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Τι επεξεργαστη εχεις? Με δυνατο επεξεργαστη η 380 αποδιδει συνηθως καλυτερα, καθως ειναι, εστω και λιγο, δυνατοτερη καρτα. Με πιο αδυναμο επεξεργαστη ομως εχεις θεματα overhead λογω κακου directX11 optimization των drivers της amd. Χοντρικα, η 380 συμφερει περισσοτερο της 960 αν εχεις τουλαχιστον ενα i5 σειρας 3χχχ (τους sandy bridge τους απορριπτω διοτι βλεπω στο δικο μου συνδυασμο i5 2400 + gtx 970 το bottleneck σε cpu intensive games, σε amd gpu θα ειναι χειροτερα. Φανταζομαι βεβαια οτι ενας i7 sandy bridge θα ειναι αρκετα δυνατος για να τρεξει τις amd καρτες). Yποψιν, τα cpu bottlenecks με την amd δεν εμφανιζονται σε καθε παιχνιδι, αλλα εμφανιζονται σε αρκετα για να εχει νοημα να τα λαβεις υποψιν σου. Ο επεξεγαστης μου ειναι ο i5-3470, με 8gb ram. Νομιζω ειμαι οκ. Γενικα, το ξερω οτι η amd χρειαζεται περισσοτερη δυναμη απο πισω της για να δουλεψει σωστα και ο λογος που δεν παω κατευθειαν εκει(ξανα, αφου amd εχω και τωρα) ειναι το πολυ καλυτερο support της nvidia. Ομως, η 960 ειναι χειροτερη της 380. Διαβαζω φημες οτι θα βγει 960ti, αλλα δε ξερω ποσο γρηγορα θα γινει αυτο. Δεν βιαζομαι ιδιαιτερα για καρτα, αλλα θελω μεσα στις γιορτες να την εχω. Οποτε, μαλλον αποκλειεται αυτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα. Σκεφτομαι να αγορασω μια καρτα γραφικων γυρω στο 250ρι. Ειδα οτι προσφατα βγηκε η r9 380x και εχω δει reviews και benchmarks αλλα οι μισοι λενε οτι αξιζει και οι αλλοι μισοι οτι δεν αξιζει. Συγκεκριμενα οτι δεν εχει πολυ μεγαλη διαφορα με την 380. Επειδη η διαφορα στα λεφτα ειναι αρκετη απο ελλαδα, δεν ξερω τι να κανω. Οποτε ζηταω γνωμες. Η οθονη μου εχει μεγιστη αναλυση 1680χ1050, αλλα υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα καποια στιγμη να αναβαθμισω σε 1080p. Προσπαθω να παω σε οσο πιο vfm γινεται, και απο οτι εχω δει η 960 δεν πολυσυμφερει, μιας και ειναι ακριβουτσικη και οχι και τοσο καλη συγκριτικα με τις αλλες 2. Παιζω απο ολα, περισσοτερο fallout τωρα τελευταια, και η 7870 που εχω γενικα παει μια χαρα σε medium(-high, σπανιως), απλα θελω να ειμαι πιο ανετος. Ευχαριστω. Εγώ στη θέση σου θα κοίταγα για 380Χ αν δεν βιάζεσαι.Είναι η δυνατότερη εκεί γύρω στα χρήματα που λες και θα αποτελεί και μεγαλύτερη αναβάθμιση από τη τωρινή.Επίσης καλό είναι να κοιτάξεις και για οθόνη μόλις μπορέσεις. Θελω να παρω μια καινουργια καρτα γραφικων και μαλλον σκεφτομαι να παω σε gtx 960 η r9 380 με τα 4gb.. Το θεμα μου ομως ειναι οτι (δυστυχως) εχω ενα τροφοδοτικο της turbo-x 650w.. Δουλευει εδω και κανα τεσσαρι χρονια απτοβληματιστα αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν το εμπιστευομαι και πολυ για καινουργια καρτα.. Απο την αλλη κοιταω μηπως αποφυγω την αγορα καινουργιου τροφοδοτικου αφου και οι καιροι ειναι δυσκολοι. Ποια ειναι η γνωμη σας? Ξεκίνα οπωσδήποτε με αλλαγή τροφοδοτικού.Αφού έχεις εξασφαλίσει ένα minimum ασφαλείας στο σύστημα προχωράς σε αναβάθμιση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antwnic4 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Εγώ στη θέση σου θα κοίταγα για 380Χ αν δεν βιάζεσαι.Είναι η δυνατότερη εκεί γύρω στα χρήματα που λες και θα αποτελεί και μεγαλύτερη αναβάθμιση από τη τωρινή.Επίσης καλό είναι να κοιτάξεις και για οθόνη μόλις μπορέσεις. Οι καρτες που εχω βρει ειναι οι sapphire nitro απο το visionstudio και η διαφορα τους ειναι 30 ευρω. Στην ουσια η απορια μου ειναι αν αξιζει αυτα τα παραπανω 30 κατι ευρω η 380x. Εκτος αν παιζει καμια εκπτωση πριν τις γιορτες, που δεν το νομιζω. Η οθονη δεν με απασχολει τοσο αλλα αφου θα αλλαξω καρτα γραφικων, θα αλλαχτει κι αυτη καποια στιγμη στο μελλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Οι καρτες που εχω βρει ειναι οι sapphire nitro απο το visionstudio και η διαφορα τους ειναι 30 ευρω. Στην ουσια η απορια μου ειναι αν αξιζει αυτα τα παραπανω 30 κατι ευρω η 380x. Εκτος αν παιζει καμια εκπτωση πριν τις γιορτες, που δεν το νομιζω. Η οθονη δεν με απασχολει τοσο αλλα αφου θα αλλαξω καρτα γραφικων, θα αλλαχτει κι αυτη καποια στιγμη στο μελλον. Αν μιλάς για τις ελληνικές τιμές 380Χ δεν είναι αντιπροσωπευτικές των τιμών που θα τις βρίσκεις ακόμα και στην ελλάδα.Η 380Χ τα αξίζει τα παραπάνω χρήματα με τη προυπόθεση της εξομάλυνσης των τιμών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις