Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια το συστημα μου ειναι:

intel i5 2500k

Ram:8 (4gb X2)

MB:gigabyte ga-z68xp-ud3p

Psu: Ενα Corsair 450W

Απλα η καρτα γραφικων μου κατι επαθε και τωρα θελω να παρω αλλη και σκεφτομαι να δωσω απο 200-250 ευρω

Δεν παιζω σχετικα βαρια παιχνιδια (Αυτο το διαστημα μονο CS go and Gw2)

Eξαρτάται ποιο Corsair, άλλο ΗΧ, άλλο VS.

Αλλά και πάλι, σε αυτά τα λευτά ή σε 960 4gb, ή 380 ή 380Χ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

intel i5 2500k

Απλα η καρτα γραφικων μου κατι επαθε και τωρα θελω να παρω αλλη και σκεφτομαι να δωσω απο 200-250 ευρω

πάρε την φτηνότερη 960 4Gb που θα βρείς.Φοβάμαι για 380 με το τροφοδοτικό.πόσους σκληρούς έχεις πάνω.?

πάρε την φτηνότερη 960 4Gb που θα βρείς.Φοβάμαι για 380 με το τροφοδοτικό.πόσους σκληρούς έχεις πάνω.?

2

Edit:

Ακυρο μολις κοιταξα το τροφοδοτικο και ειχα πει ενα λαθος στα W after all ειναι 500W

corsair cx500 (αυτο εχω)

Μπορω να παρω καμια R9 380 καρτα γραφικων εαν το psu ειναι 450 W (btw το PSU is Corsair)?

Και γιατι δεν αγορασεις Gtx 960 και καιει λιγοτερο και ειναι στα ιδια χρηματα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο? :)

Καλησπερα κ απο εμενα.Εχω επεξεργαστη q6600,μητρικη dfi lanparty(δεν θυμαμαι ποια ειναι γιατι μαλλον εχω προβλημα με καρτα γραφικων κ δεν δειχνει η οθονη για να την δω),τροφοδοτικο chieftec CFT 850-14c,καρτα γραφικων radeon sapphire 5770 vapor x, ram 4gb , win 10 64 bit,οθονη lg flatron l204ws(αυτη θα αλλαχτει καποια στιγμη).

Δεν υπαρχει δυνατοτητα αναβαθμισης υπολογιστη και μαλλον εχω προβλημα με την καρτα γραφικων.Ποια θα μου προτεινατε να βαλω για να δω κ βελτιωση;Μεχρι 150 ευρω .Ευχαριστω

Εγω προσωπικα θα προτεινα Gtx 750ti και να πας απο τα 4gb ram στα 8.

Κράτα τα λεφτά σου και πάρε μια 260Χ ή 750Ti, για αυτό το μηχάνημα και τέλος.

Καποιος μαλλον μπερδεψε σε ποιους απανταγε :D

intel i5 2500k

Στα χρηματα αυτα εφυγες για Gtx 960. Δυστηχως τα mmorpg οπως GW2(και ειδικα το Wow)τρεχουν καλυτερα(πολυ στην περιπτωση των επεξεργαστων)σε Intel που εχεις και σε καρτες γραφικων σε Nvidia.

Κλασσικο παραδειγμα ενα παλιο benchmark οταν βγηκε το παιχνιδι.Η αρκετα αδυναμη Gtx 670 να απεδιδε καλυτερα με την αρκετα δυνατοτερη 7970. Ακομα και σε 1600p που τα 2gb vram της 670 επρεπε να ειχαν θεμα,οι διαφορες ειναι παρα πολυ μικρες http://www.tomshardware.com/reviews/guild-wars-2-performance-benchmark,3268-6.html

εγώ προτείνω να πάρει την VGA που γουστάρει (π.χ. 380/4) και εν γνώσει toy να έχει μπουκάλι σε πολλές περιπτώσεις με στόχο σε λίγους ή πολλούς μήνες να φτιάξει καινούρια κεντρική μονάδα και να κρατήσει την καλή vga.

Καποιος μαλλον μπερδεψε σε ποιους απανταγε :D

Ε, μα και αυτός πετάγεται "Άρα, τι λέτε να πάρω;" - τον πέρασα για τον τύπο με το c2q...:P

Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω, είναι πως έστηναν, «και καλά», gaming μηχανήματα με 450-500w τροφοδοτικό, 2 χρόνια πριν...Αυτά τα psu έκαναν για gaming το 2005-2006-2007; Εκεί τα είχα αφήσει...

εγώ προτείνω να πάρει την VGA που γουστάρει (π.χ. 380/4) και εν γνώσει toy να έχει μπουκάλι σε πολλές περιπτώσεις με στόχο σε λίγους ή πολλούς μήνες να φτιάξει καινούρια κεντρική μονάδα και να κρατήσει την καλή vga.

Τα ημίμετρα είναι ο πιο σίγουρος τρόπος, και τη δουλειά σου να μην κάνεις, και χρήματα να χάσεις...Άσε που "ουδέν μονιμότερο του προσωρινού"...

Occultist

αν έχει "καβάτζα" την vga & τροφοδοτικό μπορεί ο άνθρωπος σε λίγους μήνες να μαζέψει τα λεφτά (περίπου 400) και να πάρει έναν Ι5 και να το κάνει gaming με αξιώσεις! Δεν είναι και τεράστιο το ποσό , βέβαια μόνο ο ίδιος μπορεί να απαντήσει αν μπορεί να κάνει τέτοιο πλάνο.

Αν μπορεί να το κάνει αυτό και το κέφι του θα κάνει τώρα (με μπουκάλι εν γνώση του αλλά τεράστια αναβάθμιση) και δεν θα την σκοτώσει σε λίγους μήνες αν μαζέψει λεφτά για τα υπόλοιπα.

• Like 1

Occultist

αν έχει "καβάτζα" την vga & τροφοδοτικό μπορεί ο άνθρωπος σε λίγους μήνες να μαζέψει τα λεφτά (περίπου 400) και να πάρει έναν Ι5 και να το κάνει gaming με αξιώσεις! Δεν είναι και τεράστιο το ποσό , βέβαια μόνο ο ίδιος μπορεί να απαντήσει αν μπορεί να κάνει τέτοιο πλάνο.

Αν μπορεί να το κάνει αυτό και το κέφι του θα κάνει τώρα (με μπουκάλι εν γνώση του αλλά τεράστια αναβάθμιση) και δεν θα την σκοτώσει σε λίγους μήνες αν μαζέψει λεφτά για τα υπόλοιπα.

Τον να τον αναγκασουμε ομως να δωσει παραπανω χρηματα βασιζομενοι σε υποθεσεις δεν ειναι και οτι το καλυτερο,ειδικα οταν μιλαμε για λεφτα αλλου. Αν οντως γινοταν αυτο που λες θα το ανεφερε εξ αρχης φανταζομαι.

• Like 1

System:

intel i5 2500k
PSU:corsair cx500

Για καποιο λογο μου κανει ενα κλικ παραπανω η AMD

Ποιες αλλες προτεινετε να κοιταω (Εννοω υλοποιησεις);

Εάν ΔΕΝ το κάνατε καφενέ και ξαφνικά ο κάθε ένας είχε 43 απόψεις επί παντός στητού δεν θα μπερδευόταν και κανείς. Τις συζητησούλες σας μέσω PM, e-mail ή και σήματα καπνού. Αλλιώς σε κάθε άλλη περίπτωση Quote της συμμετοχής του χρήστη που ζητάει βοήθεια για αναβάθμιση και απάντηση στο τι του προτείνετε. Τόσο δύσκολο είναι ξέρω....

Αυτό το μηχάνημα είναι μέχρι καμια 260Χ ή 750Ti, για να μην τρως μπουκάλι.

Σε καλύπτει το budget που αναφέρεις...

Και δεν το συζητώ - από τη 5770 θα δεις μεγάλη διαφορά...

τελικά το πρόβλημά μου ήταν η οθόνη.Για την κάρτα γραφικών τώρα.Αν πάω σε 750ti ποια έκδοση ακριβώς προτείνετε?Palit?Msi?Είδα διάφορες εκδόσεις γιαυτό ρωτάω.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σε όλους

τελικά το πρόβλημά μου ήταν η οθόνη.Για την κάρτα γραφικών τώρα.Αν πάω σε 750ti ποια έκδοση ακριβώς προτείνετε?Palit?Msi?Είδα διάφορες εκδόσεις γιαυτό ρωτάω.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σε όλους

ΙΜΗΟ https://www.skroutz.gr/s/5040718/MSI-GeForce-GTX750-Ti-2GB-OC-V1-N750Ti-2GD5-OCV1.html

• Like 3

Ailuros επειδή παρήγγειλα και γω την ίδια κάρτα, η υλοποίηση της Asus πώς σου φαίνεται?

Γενικότερα έχω μια αδυναμία στην Asus :P

Αδυναμία είχα προσωπικά πάντα στις μητρικές τους, στις κάρτες γραφικών λιγότερο. Αν εννοείς τις Asus 750Τι που φτάνουν σχεδόν το 150-άρι σε τιμή, πας καλύτερα μια και καλή στην 950. 120-130 είναι το δικό μου λογικό ταβάνι για μια 750Ti.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...