Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλει γενική αναβάθμιση το σύστημά σου και μια κάρτα γραφικών στα επίπεδα των 170-200 ευρώ για να δεις ουσιαστική διαφορά. Δες αν και πότε μπορείς να αλλάξεις μητρική και επεξεργαστή και μετά προσθέτεις εάν το αντέχει ο προϋπολογισμός σου μια 950/960/380 ή οτιδήποτε στην ίδια περιοχή κόστους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Thanks Ailuros :)

Ήδη είναι στα πλάνα μία τέτοια αναβάθμιση με το νέο έτος... mobo, cpu και ram ( με τα υπόλοιπα νομίζω είμαι κομπλέ)... και έλεγα να ξεκινήσω από τώρα με την gpu.

Σε νεα καρτα πρεπει να πας που καταναλωνει και λιγοτερο ή αν κοιτας σε μεταχειρισμενες καλυτερα σε μια της σειρας 7,πχ 7870-7950-7970.

οκ ευχαριστω!

Ακομα και μια R7 360 να πάρεις είναι πολύ καλύτερη απ την 6870 που έχεις.

Όσο για το cf που λες, και τζάμπα να στην έδιναν την επιπλέον 6870 θα ήταν μόνο για κατανάλωση ενέργειας.

Το 1gb μνήμης που θα έχεις ακόμα σαν cf δεν φτάνει για πουθενά.

Δώσε την 6870 και πάρε μια καινούρια έστω με 120-150€. Θα δεις μεγάλες διάφορες στα παιχνίδια, θα αξιοποιήσει και τον Ι5 ή καινούρια κάρτα, γιατί με αυτήν που έχεις τα ξινει κανονικά !!!!

με κατατοποίσατε πλήρως.

Με ταβάνι 200€ (τιμή καινούργιας) τι μου προτείνεται; Έχω ακούσει ότι οι nvidia παίζουν καλύτερα στα πιο πολλα games. Ξέρω βέβαια ότι με τόσο marketing, είναι δύσκολο να έχει κανείς μια "σωστή" άποψη επί του θέματος.

οκ ευχαριστω!

με κατατοποίσατε πλήρως.

Με ταβάνι 200€ (τιμή καινούργιας) τι μου προτείνεται; Έχω ακούσει ότι οι nvidia παίζουν καλύτερα στα πιο πολλα games. Ξέρω βέβαια ότι με τόσο marketing, είναι δύσκολο να έχει κανείς μια "σωστή" άποψη επί του θέματος.

Με ταβάνι τα 200€ πας σε 960 ή 380.

Αλλά για το γαμοτο εγώ θα διαλεγα οποία νανε αρκεί να είχε 4Gb μνήμης. Νταξ, πάει κάνα 20αρικο παραπανω, αλλά θα ένιωθα θύμα να δώσω 200€ για κάρτα που έχει μόνο 2gb vram. Και ας κατάφερνε ποτέ να δουλέψει τα 4gb, σίγουρα θα υπάρχουν περιπτώσεις που ένας τίτλος θα χρειαστεί 2,5bg τότε θα έχει μνήμη να δουλέψει και ας είναι στο 100% το gpu load !

Δες και το άλλο σενάριο, άντε και αύριο θες να την δώσεις για να πάρεις ποιο μεγάλη, ή κάρτα με τα 4Gb θα έχει πολύ μεγαλύτερη μεταπολιση, αυτή με τα 2gb παιζει και να την παντρευτείς άμα δεν την δώσεις σε τιμή χώμα.

οκ ευχαριστω!

με κατατοποίσατε πλήρως.

Παρε την πιο φθηνη 380 με 4GB Vram.

• Like 2

intel xeon e5450 με hd 5770 καλη ειναι? οχι για πολυ καλο gaming!

Για απλό gaming ναι.

3ghz C2Q και ψόφια κάρτα. Μέχρι 950 θα σηκώνει αν τον κάνεις OC. Με την 5770, στα low, low-medium

* Case (Κουτί): Tt Armor + MX

* PSU (Τροφοδοτικό & Watt): CoolerMaster B700 v.2 (700W, 85+)

* Motherboard (Μητρική):Gigabyte Z97P - D3

* CPU (Κεντρικός επεξεργαστής):i5 4460 3,20 GHz

* RAM (Μνήμη συστήματος):8gb (2 x 4Gb Dual Channel) Crucial Ballistix Sport XT (1600 MHz, CL9)

* GPU (Κάρτα γραφικών): Ati 6870 1Gb

* Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση):   Samsung 2232BW  / 1680 x 1050 at 60 Hz

* ΟS (Λειτουργικό σύστημα): Win 10 64bit

Call of duty, battlefield, assasins αυτά παίζω κατα καιρούς.

Αξίζει μια δεύετερη 6870 για crossfire? Με την  υπαρχουσα θα εχω καθολου fps σε αυτα τα παιχνιδια στη μεγιστη αναλυση;

Μήπως να πάω για άλλη;

Ευχαριστώ.

Άσε το CF και τις κάρτες και κοίτα για καμμιά οθόνη για το σύστημα  :)

• Like 1

Άσε το CF και τις κάρτες και κοίτα για καμμιά οθόνη για το σύστημα  :)

Μου αρκει αυτη που εχω.

Κατι εξισου καλο ειναι η gtx580? (σαν πιο παλιο και οικονομικο)

Μου αρκει αυτη που εχω.

Με 22'' 1680x1050 TN φίλε μου δε κάνεις κάτι ούτε από πλευράς ξεκούρασης και χρηστικότητας ούτε αξιοποιήσης του συστήματος που έχεις.Και κάρτα να βάλεις άδικα θα πάει.

Κάτι άκυρο επειδή έχω και εγώ αυτήν την οθόνη οι ίντσες και η ανάλυση μπορεί για τώρα να είναι κακές αλλά απο ποιότητα εικόνας και χρώματα ακόμα καλά κρατάει. 

Με 22'' 1680x1050 TN φίλε μου δε κάνεις κάτι ούτε από πλευράς ξεκούρασης και χρηστικότητας ούτε αξιοποιήσης του συστήματος που έχεις.Και κάρτα να βάλεις άδικα θα πάει.

Μου αρκει αυτη που εχω.

Κατι εξισου καλο ειναι η gtx580? (σαν πιο παλιο και οικονομικο)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...