Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Update:

Σημερα πηγα την καρτα πισω στο e-shop και ελπιζω για πιστωση (XFX R9 280x). Πιστευω να την βρουνε οτι εχει θεμα.

Το μονο που φοβαμαι ειναι οτι την εχω ανοιξει μια φορα για αλλαγη παστας. Σε 2 βιδες απο πισω ειχε 2 αυτοκολητακια οπου γραφανε warranty. Φυσικα λογου οτι ειμαι απροσεκτος τα ξεκολισα και τα εχασα. Με λιγα λογια λειπουνε τα 2 αυτοκολητακια. Παιζει να μου πουνε οτι της εχω βαλει χερι? Παιζει να το καταλαβουνε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εντός εγγύησης ΚΑΝΕΝΑΣ κατασκευαστής δεν λέει να λύσετε την κάρτα και να της βάλετε πάστα. Σας καλύπτει η εγγύηση για δυσλειτουργία! Δυστηχώς αυτός είναι πιθανός λόγος απόρριψης.

Ναι αυτο φοβαμαι και εγω. Τελος παντως, θα περιμενω να γινει ενα θαυμα τοτε. Θα ενημερωσω σχετικα. Ευχαριστω.

Νομίζω πως ούτε θαύμα σε σώνει.Έχω χάσει εγγύηση επειδή μετακίνησα το αυτοκόλητο του serial number...Eπειδή είχε κάτσει θεόστραβα ξέρω γω.BTW στην περίπτωση μου δεν έλεγε καν κάτι για warranty το αυτοκόλητο,απλά barcode και SN..Απο την gigabyte μου είπαν πως το γράφει στο site τους καθώς και στο manual....Επειδή όπως ξέορυμε με το που πέρνει κάποιος ένα προιόν ξεσκονίζει το site και το manual για τα ψιλά γράμματα με αστερίσκο...Απο τότε μακρυά απο αυτοκόλητα..όπως και να έχει ελπίζω να είσαι πιο τυχερός.

950 2gb εννοειται...αλλα ειναι κριμα για 20 ευρο να κατσει με την 950...και δεν νμζ οτι δεν μπορει να βρει 20 ευρο την στιγμη που μαζεψε τα 9πλασια...

950 2gb εννοειται...αλλα ειναι κριμα για 20 ευρο να κατσει με την 950...και δεν νμζ οτι δεν μπορει να βρει 20 ευρο την στιγμη που μαζεψε τα 9πλασια...

Kοιταξε, είναι αναγκαστικά από eshop και η διαφορα των 2 είναι 4Ε με την 960 να απεχει ετη φωτός... Σαν future-proof ποια θα ηταν, με βαση τα σημερινα ports?

H 950 χαλαρά! 90-95% απόδοση της 960 ;)

Και με την Vram? Υποτίθεται ότι τωρα ποια τα 2 είναι λιγα.. έτσι όπως έχουν καταλήξει τα ports.(προσωπική εμπειρία με 2GB).

Και με την Vram? Υποτίθεται ότι τωρα ποια τα 2 είναι λιγα.. έτσι όπως έχουν καταλήξει τα ports.(προσωπική εμπειρία με 2GB).

γιατί και που την έχει την παραπάνω vram η 750ti, τι την κανει;

• Like 1

1) Oι καρτες της nVidia κανουν καλυτερη χρηση της μνημης, οποτε δεν ειναι τοσο απαραιτητα πανω απο 2GB στα 1080p.

2) Oποτε πεφτει πολυ shuttering θα ριχνει τα γραφικα που τρωνε πολυ Vram (textures κλπ.) Στα περισσοτερα παιχνιδια ετσι κι αλλιως η 950 δε θα αντεχει 60fps στα 1080p με ολα στο μεγιστο.

• Like 2

2) Oποτε πεφτει πολυ shuttering θα ριχνει τα γραφικα που τρωνε πολυ Vram (textures κλπ.) Στα περισσοτερα παιχνιδια ετσι κι αλλιως η 950 δε θα αντεχει 60fps στα 1080p με ολα στο μεγιστο.

Το σκεφτόμουν να του πω μην βάλει 2GB, λόγω προσωπικής εμπερίας, όπου παίζω την συντριπτική πλειοψηφία στα low..

Το σκεφτόμουν να του πω μην βάλει 2GB, λόγω προσωπικής εμπερίας, όπου παίζω την συντριπτική πλειοψηφία στα low..

H 950 δε βγαινει με 4GB ετσι κι αλλιως.

Για την 960 ειναι θεμα κοστους. 

Τι καρτα εχεις και παιζεις τα παντα στα low?

Νομίζω πως ούτε θαύμα σε σώνει.Έχω χάσει εγγύηση επειδή μετακίνησα το αυτοκόλητο του serial number...Eπειδή είχε κάτσει θεόστραβα ξέρω γω.BTW στην περίπτωση μου δεν έλεγε καν κάτι για warranty το αυτοκόλητο,απλά barcode και SN..Απο την gigabyte μου είπαν πως το γράφει στο site τους καθώς και στο manual....Επειδή όπως ξέορυμε με το που πέρνει κάποιος ένα προιόν ξεσκονίζει το site και το manual για τα ψιλά γράμματα με αστερίσκο...Απο τότε μακρυά απο αυτοκόλητα..όπως και να έχει ελπίζω να είσαι πιο τυχερός.

Αν το εστελνα στην ιδια την XFX πραγματια δεν ειχα καθολου ελπιδες. Το εστηλα ομως στο e-shop, μπορει να την γλυτωσω απο την αποψη να μην προσεξουνε καν τα αυτοκολητα οτι λειπουνε.

Οπως και να εχει να ενημερωσω. Πιστευω μεχρι την παρασκευη θα με εχουνε ενημερωσει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...