Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η 280 έχει αντικατασταθεί από την ΑΤΙ380

και η 960 και η ΑΤΙ380 είναι μια χαρά η ΑΤΙ συνήθως είναι οριακά γρηγορότερη και η 960 θέλει λιγότερα βατ (σημαντικό για το κινεζοτροφοδοτικό)

κατα την άποψη μου προτίμησε MSI - GIGABYTE και μην δώσεις πάνω από 220ευρώ.

Για να πας σε κάτι καλύτερο πρέπει να ανέβεις στα 350ευρώ εκτός αν περιμένεις μερικές εβδομάδες να κυκλοφορήσει η ΑΤΙ380Χ που θα κάνει γύρω στο 270ευρώ!

Επεξ/σία από jgeorgiou
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

η 280 έχει αντικατασταθεί από την ΑΤΙ380

και η 960 και η ΑΤΙ380 είναι μια χαρά η ΑΤΙ συνήθως είναι οριακά γρηγορότερη και η 960 θέλει λιγότερα βατ (σημαντικό για το κινεζοτροφοδοτικό)

κατα την άποψη μου προτίμησε MSI - GIGABYTE και μην δώσεις πάνω από 220ευρώ.

Για να πας σε κάτι καλύτερο πρέπει να ανέβεις στα 350ευρώ εκτός αν περιμένεις μερικές εβδομάδες να κυκλοφορήσει η ΑΤΙ380Χ που θα κάνει γύρω στο 270ευρώ!

Και εγώ είμαι συναισθηματικός τύπος, αλλά υπάρχει μόνο AMD, πλέον και όχι ATI - εδώ και πολύ καιρό :P

• Like 6

Ailuros βλέπω ότι με την 460 κολλάω σε RAM οπότε θεωρώ ότι ίσως η αλλαγή στα 2GB μου δώσει το λίγο παραπάνω ούτως ώστε ακόμη και σε low-medium γραφικά να παίζω χωρίς σημαντικά κολλήματα.

Με την 750Τi; Μάλλον αστειεύεσαι. Δεν έχει τους πόρους ο GM107 να εκμεταλλευτεί σωστά 2 γίγα μνήμης.

Τι γνώμη έχετε για αυτή;

Θέλει ετοιμοπαράδοτη. Ναι, τα 2gb ξέρω ότι δεν θα κάνουν διαφορά με τα 4gb λόγω του μικρότερου memory bus, όμως: 1: ετοιμοπαράδοτη 2: δε βλέπω άλλη λύση.

Τώρα είναι με μία ati σειρά 7700. Η 960 θα μας καλύψει για high settings αξιοπρεπώς;

Τι γνώμη έχετε για αυτή;

Θέλει ετοιμοπαράδοτη. Ναι, τα 2gb ξέρω ότι δεν θα κάνουν διαφορά με τα 4gb λόγω του μικρότερου memory bus, όμως: 1: ετοιμοπαράδοτη 2: δε βλέπω άλλη λύση.

Τώρα είναι με μία ati σειρά 7700. Η 960 θα μας καλύψει για high settings αξιοπρεπώς;

Kαλη ειναι. Αυτη ειναι λιγο φθηνοτερη.

http://www.skroutz.gr/s/6557824/Palit-GeForce-GTX960-4GB-Jetstream-NE5X960010G1J.html

200-250€ για PC με 4770, η 960 είναι οκ; Καμία καλή υλοποίηση έχουμε; Μάλλον η έκδοση με 4GB.

Το κύριο πρόβλημα είναι ότι το PC έχει ένα Turbo-X 550W. Του δείχνουμε εμπιστοσύνη ή πάμε για άλλο;  :-(

Να ξεκινήσει με άμεση αλλαγή τροφοδοτικού πρώτα και βλέπει.Δε γίνεται να διακινδυνεύει καθημερινά το σύστημα.

Ram έχω ψάξει αλλά δεν μπορώ να βρω τις ίδιες που έχει ήδη μέσα. Μπορώ να βάλω δυο άλλης μάρκας ή θα έχω θέματα ;

Μπορείς αλλά κοίταξε να έχουν ίδια ακριβώς τεχνικά χαρακτηριστικά καλύτερα.

ειναι opencl 2 η 1.2?

380/380X υποστηρίζουν OpenCL 2.0

• Like 2

καλημερα σε αγορα νεας καρτας τι ακριβως ισχυει σε εγγυηση;;το cohl wine σου αλλαζουν τη καρτα;; το artifacts τι ειναι;;οι καρτες εχουν doa 7 ημερων;;πως ελεγχεις τη νεα καρτα οτι ολα ειναι καλα;;

Sent from my iPhone using Insomnia

επισης δε μπορω να αποφασισω να βαλω τη msi gtx 960 η gtx 950 2 gb ??δε παιζω πολλα παιχνιδια τωρα θελω να παιξω τα 2 assassins unity και syndicate.

Sent from my iPhone using Insomnia

johnmayson

για το "cohl wine" εξαρτάται και από την μάρκα και από το μαγαζί που θα αγοράσεις , υπάρχουν αντικρουομενες εμπειρίες

το "artifacts" είναι (νομίζω) είναι οι "τυχαίοι" χρωματισμοί από λίγων έως όλων των pixels γιατί η vga έχει πρόβλημα (π.χ. υπερθερμένεται)

βάση νόμου έχεις doa 7 ημερων αλλά στην πράξη εξαρτάται από την μάρκα και από το μαγαζί που θα αγοράσεις

msi gtx 960 η gtx 950 2 gb

αν έχεις τα λεφτά πάρε την 960 γιατί είναι ποιο γρήγορη και θα παίζεις τα παιχνίδια με καλύτερες ρυθμίσεις και fps! Οπότε ρώτα την τσέπη σου!

Παδια εχει ενας φιλος pc με τα ενσωματωμενα γραφικα του cpu (i5 6500).

Παιζει κυριως minecraft και LoL και γενικα δεν εχει τρελες απαιτησεις σε γραφικα ..

Τι gpu να παρει ωστε να μην σπαταλησει αδικα λεφτα(Budget μεχρι 130€) ? Κοιτουσα σε 750Ti 2gb. Μηπως ακομα και αυτη ειναι overkill ?

Αλλα επειδη και εγω τρωγομαι για αλλαγη gpu(οχι τωρα απαραιτητως) υπαρχει και η λυση να του δωσω την δικη μου 7790 και να κοιταξω μετα gpu για εμενα σε κανα 2μηνο και μεχρι τοτε να ειμαι εγω με τα ενσωματομενα.

Τι λετε ? Θεωρω οτι ειναι κριμα να αγορασει νεα ενω εχουμε ηδη μια 7790 που ειναι στα κυβικα αυτων που θελει να αγορασει.

Υ.Γ.: Ειναι αδερφικος φιλος οποτε ουτε θελω να του φορτωσω την 7790 ουτε να τον "κλεψω". Αν ειναι καλυτερο να παρει νεα πειτε το και η 7790 οταν ειναι να αλλαξω εγω gpu θα μπορεσει να πωληθει :)

Με την 750Τi; Μάλλον αστειεύεσαι. Δεν έχει τους πόρους ο GM107 να εκμεταλλευτεί σωστά 2 γίγα μνήμης.

Για το δικό μου το σύστημα και για ότι πιο VFM τι θα πρότεινες;

Παιζει κυριως minecraft και LoL και γενικα δεν εχει τρελες απαιτησεις σε γραφικα ..

Τι gpu να παρει ωστε να μην σπαταλησει αδικα λεφτα(Budget μεχρι 130€) ? Κοιτουσα σε 750Ti 2gb. Μηπως ακομα και αυτη ειναι overkill ?

Αλλα επειδη και εγω τρωγομαι για αλλαγη gpu(οχι τωρα απαραιτητως) υπαρχει και η λυση να του δωσω την δικη μου 7790 και να κοιταξω μετα gpu για εμενα σε κανα 2μηνο και μεχρι τοτε να ειμαι εγω με τα ενσωματομενα.

Τι λετε ? Θεωρω οτι ειναι κριμα να αγορασει νεα ενω εχουμε ηδη μια 7790 που ειναι στα κυβικα αυτων που θελει να αγορασει.

Υ.Γ.: Ειναι αδερφικος φιλος οποτε ουτε θελω να του φορτωσω την 7790 ουτε να τον "κλεψω". Αν ειναι καλυτερο να παρει νεα πειτε το και η 7790 οταν ειναι να αλλαξω εγω gpu θα μπορεσει να πωληθει :)

φυσικα και αξιζει να του δωσεις την 7790 και να παρεις νεα αφου ηδη το σκεφτεσαι...δεν υπαρχει λογος να παρει νεα καρτα!ελπιζω να εχει τουλαχιστον ενα 500αρι ποιοτικο τροφοδοτικο...

Δωστου να δοκιμάσει την 7790 πρώτα και βλέπετε..

• Like 1

φυσικα και αξιζει να του δωσεις την 7790 και να παρεις νεα αφου ηδη το σκεφτεσαι...δεν υπαρχει λογος να παρει νεα καρτα!ελπιζω να εχει τουλαχιστον ενα 500αρι ποιοτικο τροφοδοτικο...

Εχει καλο τροφοδοτικο Thermaltake smart 530W. Οποτε του δινω την 7790 και βλεπουμε !

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...