Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δυστυχώς δεν ειναι 3gb ειναι η twin frozr 2 της ΜSI ... Στο Sli δεν προσθετουμε την ραμ της 2ης με τπτ ? Γιατι οντως βλεπω σε μερικα games που δοκιμασα την vram στο τερμα και ο πυρινας στο 60% .   960 με λιγα λογια δεν αξιζει ... αρα η καλυτερη επιλογη μου ειναι να παρακολουθω στην κοινοτητα τις αγγελιες για καμια ευκαιρια στις καρτες που ανεφερατε  . Ευχαριστω πολυ παιδες :D 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

΄Οχι. Oτιδήποτε έχει να κάνει με AFR= alternate frame rendering (SLi, Crossfire) σημαίνει πάντα 1.5 γίγα μνήμη ανά καρέ όταν η κάθε κάρτα γραφικών έχει 1.5 γίγα.

• Like 1

980ti ανευφ συναγωνισμου ακομα και για τους λατρεις τις amd

σε amd chipset καλυτερη υλοποιηση  προτεινω saphirre. σε οτι αφορα γενικα καρτα γραφικων μακρυα απο asus!!το λεω και το ξαναλεω και οχι βεβαια οτι εχω θεμα με την εταιρια!διοτι σε μητρικες δεν την αλλαζω την asus αλλα σε καρτες γραφικων.... για κλαμματα, κατι πηγε να κανει με τις εκδοσεις strix και πραγματικα ηταν αξιοθαυμαστες αλλα οπως ακουω και απο τον fulgore πολλα προβληματα.

Σε ευχαριστω. Λογου οτι στο e-shop η shaphire ξεκιναει απο 560€ και η τιμη ειναι απαγορευτικη για μενα. Εχει ομως στα 419€ και 429€ τις GIGABYTE και MSI αντιστοιχα. Ανακγαστικα λογου τιμης πρεπει να διαλεξω μια απο τις 2. Ποια προτηνεις?

http://www.e-shop.gr/vga-msi-radeon-r9-390-gaming-8g-8gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.514591

http://www.e-shop.gr/vga-gigabyte-radeon-r9-390-gv-r939g1-gaming-8gd-8gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.516569

Καλησπέρα έχω ένα σχετικά αρχαίο σύστημα:
Intel Core Quad Q9400 2.66
DDR2 4GB 667
Asus PQ5-E
Ati Radeon 4870

και σκέφτομαι να πάρω μια μεταχειρισμένη GPU 7870 My First Edition για 100€ με ένα χρόνο εγγύηση ακόμα.

Πιστεύεται αξίζει να λεφτά με απώτερο σκοπό να κάνω μια γερή αναβάθμιση στα επόμενα 2 χρόνια?
Την αλλαγή μ ήρθε να την κάνω τώρα λόγο fallout 4 που πιστεύω θα σηκώνει με αυτή την κάρτα.

Τι λέτε?

Καλησπέρα έχω ένα σχετικά αρχαίο σύστημα:

Intel Core Quad Q9400 2.66

DDR2 4GB 667

Asus PQ5-E

Ati Radeon 4870

και σκέφτομαι να πάρω μια μεταχειρισμένη GPU 7870 My First Edition για 100€ με ένα χρόνο εγγύηση ακόμα.

Πιστεύεται αξίζει να λεφτά με απώτερο σκοπό να κάνω μια γερή αναβάθμιση στα επόμενα 2 χρόνια?

Την αλλαγή μ ήρθε να την κάνω τώρα λόγο fallout 4 που πιστεύω θα σηκώνει με αυτή την κάρτα.

Τι λέτε?

Το ίδιο σύστημα έχει και ο κολητός μου.Αρχαίο αλλά κρατάει πολύ καλά.Μπας και το πήρες και συ απο Πλαίσιο.? :P

Στο θέμα.Μια χαρά είναι,αφού έχει και εγγύηση go for it.

Το ίδιο σύστημα έχει και ο κολητός μου.Αρχαίο αλλά κρατάει πολύ καλά.Μπας και το πήρες και συ απο Πλαίσιο.? :P

Στο θέμα.Μια χαρά είναι,αφού έχει και εγγύηση go for it.

Ναι από πλαίσιο το έχω πάρει πριν 8 χρόνια οπότε τα έχει βγάλει τα λεφτά του και με το παραπάνω. Η 4870 κάποτε ήταν τέρας.

Τώρα η 7870 πολύ καλή μου φαίνεται και πιστεύω είναι μια καλή επιλογή για να με βγάλει για 2-3 χρόνια μέχρι σιγά σιγά να αντικαταστήσω τα πάντα.

Ναι από πλαίσιο το έχω πάρει πριν 8 χρόνια οπότε τα έχει βγάλει τα λεφτά του και με το παραπάνω. Η 4870 κάποτε ήταν τέρας.

Τώρα η 7870 πολύ καλή μου φαίνεται και πιστεύω είναι μια καλή επιλογή για να με βγάλει για 2-3 χρόνια μέχρι σιγά σιγά να αντικαταστήσω τα πάντα.

Ναι πολύ καλό ήταν,όχι όμως για την τιμή του πλαισίου.Anyway στο θέμα μας.

Η 7870 είναι στην ουσία μια r9 270,οπότε είναι καλή κάρτα.Στο κατά πόσο θα σε βγάλει για 2-3 χρόνια είναι καθαρά υποκειμενικό.Το μόνο σίγουρο είναι πως για να σε βγάλει τόσο θα πρέπει να κάνεις πολλές υποχωρίσεις σε settings.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά! Είχα αποφασίσει να αγοράσω μια Gigabyte Gtx 750ti 4Gb λόγω της μεγάλης της μνήμης αλλά μου είπε ένας φίλος ότι είναι καλύτερα να πάρω μια Gtx960ti 2Gb που είναι πιο δυνατή και ούτως η άλλως η περισσότερη μνήμη δεν χρειάζεται καθώς παίζω σε ανάλυση 1080p. Την κάρτα την θέλω για τα επόμενα 2 χρόνια τουλάχιστον μέχρι να πάρω καινούριο υπολογιστή γιατί αυτός που θα βάλω τώρα την κάρτα ειναι 6 χρόνων. Εσείς ποια από τις 2  μου προτείνετε ; Υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογή; 

Case (Κουτί): thermaltake vj40001w2z v9 window black

PSU (Τροφοδοτικό & Watt): Corsair RM Series RM850 80Plus Gold (καινούριο τα πήρα πέρσι)

Motherboard (Μητρική): gigabyte ga-eg41mf-us2h

(Μήπως επειδή η μητρική είναι παλιά ούτως η άλλως δεν θα αξιοποιήσει την καλύτερη ταχύτητα της 960;).

CPU (Κεντρικός επεξεργαστής):Intel Core 2 Quad Core Q9550 2.83 ghz 

RAM (Μνήμη συστήματος): 4 Gb 2x KINGSTON KVR800D2N5/2G 2GB DDR2 PC6400 800MHZ

GPU (Κάρτα γραφικών):Sapphire Radeon Toxic HD4870 1G

Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση):lg flatron w2261vp-pf / 1080p

ΟS (Λειτουργικό σύστημα):WIn 7 

Επεξ/σία από AssassinBak

Και γιατί όχι 960 4GB ?

Kαι τι θα παίζει μωρέ και με τέτοιον επεξεργαστή? Δεν σηκώνει OC καθόλου η μητρική.

Καλύτερα να κρατήσει τα έξτρα 30-40 ευρω. Προσωπικά πάντα :)

Απλά από την στιγμή που το δίλημμα του βρισκόταν στα 4 της 750ti Υπάρχει και αυτή η επιλογή. Και όπως είπες και εσύ, θα του μείνει για τον επόμενο του

Καλησπέρα παιδιά! Είχα αποφασίσει να αγοράσω μια Gigabyte Gtx 750ti 4Gb λόγω της μεγάλης της μνήμης αλλά μου είπε ένας φίλος ότι είναι καλύτερα να πάρω μια Gtx960ti 2Gb που είναι πιο δυνατή και ούτως η άλλως η περισσότερη μνήμη δεν χρειάζεται καθώς παίζω σε ανάλυση 1080p. Την κάρτα την θέλω για τα επόμενα 2 χρόνια τουλάχιστον μέχρι να πάρω καινούριο υπολογιστή γιατί αυτός που θα βάλω τώρα την κάρτα ειναι 6 χρόνων. Εσείς ποια από τις 2  μου προτείνετε ; Υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογή; 

Case (Κουτί): thermaltake vj40001w2z v9 window black

PSU (Τροφοδοτικό & Watt): Corsair RM Series RM850 80Plus Gold

Motherboard (Μητρική): gigabyte ga-eg41mf-us2h

(Μήπως επειδή η μητρική είναι παλιά ούτως η άλλως δεν θα αξιοποιήσει την καλύτερη ταχύτητα της 960;).

CPU (Κεντρικός επεξεργαστής):Intel Core 2 Quad Core Q9550 2.83 ghz 

RAM (Μνήμη συστήματος): 8 Gb 4x KINGSTON KVR800D2N5/2G 2GB DDR2 PC6400 800MHZ

GPU (Κάρτα γραφικών):Sapphire Radeon Toxic HD4870 1G

Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση):lg flatron w2261vp-pf

ΟS (Λειτουργικό σύστημα):WIn 7 

750ti 4Gb ούτε για αστείο.Πραγματικά πρέπει να κρεμαστεί κάπου δημόσια αυτός που είχε την πονηριά να την κυκλοφορήσει...!!! :P Σε παιχνίδι που θα χρειαστείς πάνω απο 2gb vram θα έχεις unplayable fps.Που σημαίνει πως θα πρέπει να ρίξεις settings που σημαίνει λιγότερη vram.

Εχω μια Asus P5K με intel xeon e5450 ποια καρτα γραφικων θα ηταν καλη για gaming με ανεση ομως σε gta iv η cod mw4

Eχει παλιωσει πλεον ο επεξεργαστης σου, αλλα θεωρω οτι αντεχει ακομη καποιο καιρο αν δεν εχεις μεγαλες απαιτησεις. Δε θα κοιτουσα πανω απο μια 960.

https://www.skroutz.gr/s/6558106/Zotac-GeForce-GTX960-2GB-AMP-Edition.html

Προσοχη, οχι amd γιατι λογω του μεγαλυτερου cpu overhead αποδιδουν σημαντικα χειροτερα απο τις nVidia σε συνδυασμο με αδυναμους επεξεργαστες (< Sandy Bridge i5).

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...