Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα.

Περιμένω, από μέρα σε μέρα, ένα πιστωτικό από amazon. Στην αρχή σκέφτηκα να αλλάξω τα Dual Monitors μου (άνοιξα μέχρι και θέμα εδώ να πάρω απόψεις, επειδή ήμουν σίγουρος για την αλλαγή), αλλά τώρα που το σκέφτομαι ξανά, κατέληξα, με 100% πλέον σιγουριά, να αλλάξω την παμπάλαια 4870 επειδή είναι κρίμα τέτοιο επεξεργαστή να μη μπορώ να τον χαρώ και σε παιχνίδια.

4790k, Evga G2 750W.

Λέω να πάω για 390. Η αγορά θα γίνει από Amazon. Της MSI, εδώ, είναι καλή υλοποίηση; Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο; Σε αυτά τα χρήματα πάνω-κάτω.

Σε μελλοντικά σχέδια έχω και την αγορά, με το καλό όταν βγει, και ενός Oculus Rift. Πιστεύω θα με καλύψει άνετα.

Ευχαριστώ^  :-)

TL;DR: Να πάω για 390, σε αυτή την υλοποίηση; Σύστημα: 4790K, Evga G2 750w. Αγορά από Amazon.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα.

Περιμένω, από μέρα σε μέρα, ένα πιστωτικό από amazon. Στην αρχή σκέφτηκα να αλλάξω τα Dual Monitors μου (άνοιξα μέχρι και θέμα εδώ να πάρω απόψεις, επειδή ήμουν σίγουρος για την αλλαγή), αλλά τώρα που το σκέφτομαι ξανά, κατέληξα, με 100% πλέον σιγουριά, να αλλάξω την παμπάλαια 4870 επειδή είναι κρίμα τέτοιο επεξεργαστή να μη μπορώ να τον χαρώ και σε παιχνίδια.

4790k, Evga G2 750W.

Λέω να πάω για 390. Η αγορά θα γίνει από Amazon. Της MSI, εδώ, είναι καλή υλοποίηση; Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο; Σε αυτά τα χρήματα πάνω-κάτω.

Σε μελλοντικά σχέδια έχω και την αγορά, με το καλό όταν βγει, και ενός Oculus Rift. Πιστεύω θα με καλύψει άνετα.

Ευχαριστώ^  :-)

Γεια σου.Πρόκειται για καλή υλοποίηση σε καλή τιμή.

Για οθόνη-οθόνες σε τι κατέληξες;

• Like 1

Για οθόνη-οθόνες σε τι κατέληξες;

Είχα καταλήξει σε 2*U2515H, τις οποίες βέβαια τις απορρίπτω για τη κάρτα και ένα οικονομικό λαπτοπάκι. Δεν γίνεται οικονομικά να τη βγάλω αλλιώς. Ή κάρτα+λαπτοπ ή οθόνες. Οκ, ήθελα και θέλω πολύ να αλλάξω τις υπάρχουσες, όμως πραγματικά έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα σε αυτά.

Είχα καταλήξει σε 2*U2515H, τις οποίες βέβαια τις απορρίπτω για τη κάρτα και ένα οικονομικό λαπτοπάκι. Δεν γίνεται οικονομικά να τη βγάλω αλλιώς. Ή κάρτα+λαπτοπ ή οθόνες. Οκ, ήθελα και θέλω πολύ να αλλάξω τις υπάρχουσες, όμως πραγματικά έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα σε αυτά.

Κατάλαβα.Απλά να ξέρεις πως για να αξιοποιήσεις το σύστημα καθώς και για να αναβαθμιστείς σε ποιότητα εικόνας και πιο ξεκούραστη χρήση θα χρειαστεί να αλλάξεις τις παλιές όποτε μπορέσεις.

Καλησπερα σε ολους

Ειμαι σε αναβαθμιση καρτας γραφικων,απο Asus GTX 660 DirectUii Σκεφτομαι να παω σε Asus GTX960 (TIMH 237 )

Και εκει που το εψαχνα ειδα και αυτη την Asus GTX 960 με 4G (TIMH280)

Αξιζει η διαφορα των 43 ευρω για τα 4G???

Καλησπερα σε ολους

Ειμαι σε αναβαθμιση καρτας γραφικων,απο Asus GTX 660 DirectUii Σκεφτομαι να παω σε Asus GTX960 (TIMH 237 )

Και εκει που το εψαχνα ειδα και αυτη την Asus GTX 960 με 4G (TIMH280)

Αξιζει η διαφορα των 43 ευρω για τα 4G???

Yπάρχουν και φθηνότερες: https://www.skroutz.gr/s/6081642/MSI-GeForce-GTX960-2GB-OC-GTX-960-2GD5T-OC.html

https://www.skroutz.gr/s/7315071/Gigabyte-GeForce-GTX960-4GB-GV-N960OC-4GD.html

• Like 1

Το ερωτημα μου δεν ειναι πως να γλυτωσω καποια χρηματα

Θα παρω Asus και απλα ρωταω εαν αξιζει να δωσεις 43 ευρω για την 4G αντι της 2G

Με λογική όιτ η Nvidia σταματάει την παραγωγή των 2αριών, ναι αξίζει γιατί μάλλον τα 2 δεν θα σε καλύπτουν μελλοντικά.

Αλλά ρε φίλε με 270 που λέει ο λόγος έπαιρνες r9 290 πριν λίγους μήνες. Με λίγα παραπάνω 970. Κρίμα είναι.

• Like 1

Ειχα AMD Και ειπα ποτε ξανα

Η NVIDIA εχουν πολυ καλυτερη υποστηριξη σε Drivers και σε νεους τιτλους

Γιαυτο και εχω επιλεξει Nvidia επειδη δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα

Δεν παω σε 970 γιατι το ταβανι μου ειναι 250 και κανω υπερβαση με τα 280

Έβαλα χτες την 950. Έβαλα το fallout 4, έκανε auto detect και έβγαλε από μόνο του ultra. Με όλα Φούλ και god rays ενεργοποιημενα έβγαζε 60 fps και στις δύσκολες σκηνές έπεφτε μέχρι 35. Στα 1080 όλα αυτά. Δεν ασχολήθηκα καθόλου με τις ρυθμίσεις. Μια χαρά η καρτούλα!

• Like 1

Έβαλα χτες την 950. Έβαλα το fallout 4, έκανε auto detect και έβγαλε από μόνο του ultra. Με όλα Φούλ και god rays ενεργοποιημενα έβγαζε 60 fps και στις δύσκολες σκηνές έπεφτε μέχρι 35. Στα 1080 όλα αυτά. Δεν ασχολήθηκα καθόλου με τις ρυθμίσεις. Μια χαρά η καρτούλα!

Κομπλέ, μεγειές!

Να τα ακούνε/διαβάζουν αυτά, όσοι λένε ότι θες τέρας κάρτα για 1080p. ;)

• Like 1

Το ερωτημα μου δεν ειναι πως να γλυτωσω καποια χρηματα

Θα παρω Asus και απλα ρωταω εαν αξιζει να δωσεις 43 ευρω για την 4G αντι της 2G

Εφόσον δεν είναι το ερώτημά σου πως να γλυτώσεις κάποια χρήματα, πως γίνεται να ρωτάς αν ΑΞΙΖΕΙ να δώσεις 43 ευρώ παραπάνω για την 4 γίγα έκδοση; Οξύμωρο σχήμα. Μην γλυτώσεις καθόλου χρήματα και πάρε την Asus 4GB στα 280 ευρώ. Τόσο απλά.

• Like 3

Καλημερα παιδια , προσφατα λογω προβληματος με την mobo στο pc σκεφτομουν να κανω μια αναβαθμιση σε skylake και μια gtx 960 αλλα τελικα με εσωσε ενα member απο εδω και βρηκα μια Gigabyte G1 Sniper 1366 και θα κρατησω τον ι7 920 μεχρι να μην κανει δουλεια πια .... Αλλα αφου ειχε μαζευτει ηδη ενα budget 300 ευρω σκεφτομαι να αναβαθμισω την gtx 580 που εχω ... Σκοπος ειναι να παιξω με οσο το δυνατον λιγοτερα χρηματα οσο πιο κοντα στα ultra settings στους καινουριους τιτλους γινεται ... Μια 2η 580 θα κανει δουλεια ? Η μια μεταχειρησμενη 770/780/7970Ghz/R9 280x/R9 290 ( κοντα στα 200ευρω δλδ εκτος αν πουλησω την 580 και παμε στα 300 να μεινει και ενα 100ρικο απο το αρχικο 300αρι .. ) ? Η να παω σε καινουρια 970 ? Θα εχω θεμα bottleneck ? Ακουω προτασεις . Ευχαριστω πολυ !!!

*Case : HAF 932

PSU : XFX Black Edition 850W 

Motherboard :Gigabyte X58 G1 Sniper

CPU : Intel i7 920 @4GHZ

RAM : 6GB Adata 1333 DDR3

GPU :Nvidia GTX 580

Monitor/Resolution : Asus VH222H 1080p

ΟS : Win 10 Pro 

Η 580 είναι λίγο πιο κάτω σε επιδόσεις απο την 960. Σίγουρα δεν αξίζει η μετάβαση. Εχεις δύο επιλογές.

Έιτε πουλάς την 580 και παίρνεις μια επιπέδου 290,290Χ,390,970

Έιτε παίρνεις μια δεύτερη 580 με ~100 ευρώ και έχεις επιδόσεις 970 αλλά 1.5gb ram (εκτός αν έχεις 3άρα 580)

• Like 1

Η 580 είναι λίγο πιο κάτω σε επιδόσεις απο την 960. Σίγουρα δεν αξίζει η μετάβαση. Εχεις δύο επιλογές.

Έιτε πουλάς την 580 και παίρνεις μια επιπέδου 290,290Χ,390,970

Έιτε παίρνεις μια δεύτερη 580 με ~100 ευρώ και έχεις επιδόσεις 970 αλλά 1.5gb ram (εκτός αν έχεις 3άρα 580)

Ανάλογα με την ηλικία του τροφοδοτικού του και τα στραπάτσα που έχει φάει, μπορεί να του αποβεί και οριακό για τις 2*580 γιατί είναι και ρουφήχτρες των 244 peak έκαστη. Μια μεταχειρισμένη 290/390/970 οτιδήποτε είναι από όλες τις απόψεις η καλύτερη λύση.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...