Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ερωτημα μου δεν ειναι πως να γλυτωσω καποια χρηματα

Θα παρω Asus και απλα ρωταω εαν αξιζει να δωσεις 43 ευρω για την 4G αντι της 2G

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με λογική όιτ η Nvidia σταματάει την παραγωγή των 2αριών, ναι αξίζει γιατί μάλλον τα 2 δεν θα σε καλύπτουν μελλοντικά.

Αλλά ρε φίλε με 270 που λέει ο λόγος έπαιρνες r9 290 πριν λίγους μήνες. Με λίγα παραπάνω 970. Κρίμα είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Ειχα AMD Και ειπα ποτε ξανα

Η NVIDIA εχουν πολυ καλυτερη υποστηριξη σε Drivers και σε νεους τιτλους

Γιαυτο και εχω επιλεξει Nvidia επειδη δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα

Δεν παω σε 970 γιατι το ταβανι μου ειναι 250 και κανω υπερβαση με τα 280

Δημοσ.

Έβαλα χτες την 950. Έβαλα το fallout 4, έκανε auto detect και έβγαλε από μόνο του ultra. Με όλα Φούλ και god rays ενεργοποιημενα έβγαζε 60 fps και στις δύσκολες σκηνές έπεφτε μέχρι 35. Στα 1080 όλα αυτά. Δεν ασχολήθηκα καθόλου με τις ρυθμίσεις. Μια χαρά η καρτούλα!

• Like 1
Δημοσ.

Έβαλα χτες την 950. Έβαλα το fallout 4, έκανε auto detect και έβγαλε από μόνο του ultra. Με όλα Φούλ και god rays ενεργοποιημενα έβγαζε 60 fps και στις δύσκολες σκηνές έπεφτε μέχρι 35. Στα 1080 όλα αυτά. Δεν ασχολήθηκα καθόλου με τις ρυθμίσεις. Μια χαρά η καρτούλα!

Κομπλέ, μεγειές!

Να τα ακούνε/διαβάζουν αυτά, όσοι λένε ότι θες τέρας κάρτα για 1080p. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Εφόσον δεν είναι το ερώτημά σου πως να γλυτώσεις κάποια χρήματα, πως γίνεται να ρωτάς αν ΑΞΙΖΕΙ να δώσεις 43 ευρώ παραπάνω για την 4 γίγα έκδοση; Οξύμωρο σχήμα. Μην γλυτώσεις καθόλου χρήματα και πάρε την Asus 4GB στα 280 ευρώ. Τόσο απλά.

• Like 3
Δημοσ.

Καλημερα παιδια , προσφατα λογω προβληματος με την mobo στο pc σκεφτομουν να κανω μια αναβαθμιση σε skylake και μια gtx 960 αλλα τελικα με εσωσε ενα member απο εδω και βρηκα μια Gigabyte G1 Sniper 1366 και θα κρατησω τον ι7 920 μεχρι να μην κανει δουλεια πια .... Αλλα αφου ειχε μαζευτει ηδη ενα budget 300 ευρω σκεφτομαι να αναβαθμισω την gtx 580 που εχω ... Σκοπος ειναι να παιξω με οσο το δυνατον λιγοτερα χρηματα οσο πιο κοντα στα ultra settings στους καινουριους τιτλους γινεται ... Μια 2η 580 θα κανει δουλεια ? Η μια μεταχειρησμενη 770/780/7970Ghz/R9 280x/R9 290 ( κοντα στα 200ευρω δλδ εκτος αν πουλησω την 580 και παμε στα 300 να μεινει και ενα 100ρικο απο το αρχικο 300αρι .. ) ? Η να παω σε καινουρια 970 ? Θα εχω θεμα bottleneck ? Ακουω προτασεις . Ευχαριστω πολυ !!!

*Case : HAF 932

PSU : XFX Black Edition 850W 

Motherboard :Gigabyte X58 G1 Sniper

CPU : Intel i7 920 @4GHZ

RAM : 6GB Adata 1333 DDR3

GPU :Nvidia GTX 580

Monitor/Resolution : Asus VH222H 1080p

ΟS : Win 10 Pro 

Δημοσ.

Η 580 είναι λίγο πιο κάτω σε επιδόσεις απο την 960. Σίγουρα δεν αξίζει η μετάβαση. Εχεις δύο επιλογές.

Έιτε πουλάς την 580 και παίρνεις μια επιπέδου 290,290Χ,390,970

Έιτε παίρνεις μια δεύτερη 580 με ~100 ευρώ και έχεις επιδόσεις 970 αλλά 1.5gb ram (εκτός αν έχεις 3άρα 580)

• Like 1
Δημοσ.

Η 580 είναι λίγο πιο κάτω σε επιδόσεις απο την 960. Σίγουρα δεν αξίζει η μετάβαση. Εχεις δύο επιλογές.

Έιτε πουλάς την 580 και παίρνεις μια επιπέδου 290,290Χ,390,970

Έιτε παίρνεις μια δεύτερη 580 με ~100 ευρώ και έχεις επιδόσεις 970 αλλά 1.5gb ram (εκτός αν έχεις 3άρα 580)

Ανάλογα με την ηλικία του τροφοδοτικού του και τα στραπάτσα που έχει φάει, μπορεί να του αποβεί και οριακό για τις 2*580 γιατί είναι και ρουφήχτρες των 244 peak έκαστη. Μια μεταχειρισμένη 290/390/970 οτιδήποτε είναι από όλες τις απόψεις η καλύτερη λύση.

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς δεν ειναι 3gb ειναι η twin frozr 2 της ΜSI ... Στο Sli δεν προσθετουμε την ραμ της 2ης με τπτ ? Γιατι οντως βλεπω σε μερικα games που δοκιμασα την vram στο τερμα και ο πυρινας στο 60% .   960 με λιγα λογια δεν αξιζει ... αρα η καλυτερη επιλογη μου ειναι να παρακολουθω στην κοινοτητα τις αγγελιες για καμια ευκαιρια στις καρτες που ανεφερατε  . Ευχαριστω πολυ παιδες :D 

Δημοσ.

΄Οχι. Oτιδήποτε έχει να κάνει με AFR= alternate frame rendering (SLi, Crossfire) σημαίνει πάντα 1.5 γίγα μνήμη ανά καρέ όταν η κάθε κάρτα γραφικών έχει 1.5 γίγα.

• Like 1
Δημοσ.

980ti ανευφ συναγωνισμου ακομα και για τους λατρεις τις amd

σε amd chipset καλυτερη υλοποιηση  προτεινω saphirre. σε οτι αφορα γενικα καρτα γραφικων μακρυα απο asus!!το λεω και το ξαναλεω και οχι βεβαια οτι εχω θεμα με την εταιρια!διοτι σε μητρικες δεν την αλλαζω την asus αλλα σε καρτες γραφικων.... για κλαμματα, κατι πηγε να κανει με τις εκδοσεις strix και πραγματικα ηταν αξιοθαυμαστες αλλα οπως ακουω και απο τον fulgore πολλα προβληματα.

Σε ευχαριστω. Λογου οτι στο e-shop η shaphire ξεκιναει απο 560€ και η τιμη ειναι απαγορευτικη για μενα. Εχει ομως στα 419€ και 429€ τις GIGABYTE και MSI αντιστοιχα. Ανακγαστικα λογου τιμης πρεπει να διαλεξω μια απο τις 2. Ποια προτηνεις?

http://www.e-shop.gr/vga-msi-radeon-r9-390-gaming-8g-8gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.514591

http://www.e-shop.gr/vga-gigabyte-radeon-r9-390-gv-r939g1-gaming-8gd-8gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.516569

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα σχετικά αρχαίο σύστημα:
Intel Core Quad Q9400 2.66
DDR2 4GB 667
Asus PQ5-E
Ati Radeon 4870

και σκέφτομαι να πάρω μια μεταχειρισμένη GPU 7870 My First Edition για 100€ με ένα χρόνο εγγύηση ακόμα.

Πιστεύεται αξίζει να λεφτά με απώτερο σκοπό να κάνω μια γερή αναβάθμιση στα επόμενα 2 χρόνια?
Την αλλαγή μ ήρθε να την κάνω τώρα λόγο fallout 4 που πιστεύω θα σηκώνει με αυτή την κάρτα.

Τι λέτε?

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα σχετικά αρχαίο σύστημα:

Intel Core Quad Q9400 2.66

DDR2 4GB 667

Asus PQ5-E

Ati Radeon 4870

και σκέφτομαι να πάρω μια μεταχειρισμένη GPU 7870 My First Edition για 100€ με ένα χρόνο εγγύηση ακόμα.

Πιστεύεται αξίζει να λεφτά με απώτερο σκοπό να κάνω μια γερή αναβάθμιση στα επόμενα 2 χρόνια?

Την αλλαγή μ ήρθε να την κάνω τώρα λόγο fallout 4 που πιστεύω θα σηκώνει με αυτή την κάρτα.

Τι λέτε?

Το ίδιο σύστημα έχει και ο κολητός μου.Αρχαίο αλλά κρατάει πολύ καλά.Μπας και το πήρες και συ απο Πλαίσιο.? :P

Στο θέμα.Μια χαρά είναι,αφού έχει και εγγύηση go for it.

Δημοσ.

Το ίδιο σύστημα έχει και ο κολητός μου.Αρχαίο αλλά κρατάει πολύ καλά.Μπας και το πήρες και συ απο Πλαίσιο.? :P

Στο θέμα.Μια χαρά είναι,αφού έχει και εγγύηση go for it.

Ναι από πλαίσιο το έχω πάρει πριν 8 χρόνια οπότε τα έχει βγάλει τα λεφτά του και με το παραπάνω. Η 4870 κάποτε ήταν τέρας.

Τώρα η 7870 πολύ καλή μου φαίνεται και πιστεύω είναι μια καλή επιλογή για να με βγάλει για 2-3 χρόνια μέχρι σιγά σιγά να αντικαταστήσω τα πάντα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...