Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παιδια εκανα παραγγελια την r7 370 της gigabyte sta 165 ευρω εκανα καλη επιλογη σε αυτα τα λεφτα ?

Απο την στιγμη που δεν μπορουσες να ανεβεις στα 200ευρω της R9 380 ναι,δεδομενης και της τιμης της Gtx 950.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

την εχω σε παλιο συστημα..το οποιο το εχω για απλη χρηση,και λεω απλα να ανταλλαξω τις καρτες γραφικων...

Κοιτα λιγοτερο ενεργοβορα ειναι η 650 και αφου δεν θα την πληρωσεις κιολας δεν βρισκω το λογο γιατι οχι.Το τροφοδοτικο προφανως και δεν εχει θεμα καθως δεν βλεπω ουτε τα μισα Watt να φτασεις,μη σου πω παιζει να εισαι στο 1/3περιπου.

Στην αποδοση απο οτι βλεπω δεν διαφερουν και πολυ αλλα στην καταναλωση υπαρχει η διαφορα.

Καλησπερα σας και καλώς σας βρήκα μιας και ειμαι νέο μέλος. Φτιάχνω καινούργιο PC και ειμαι μεταξύ της r9 390 και της 980ti. Εσείς ποια θα μου προτείνατε ; Το ξερω οτι υπάρχει μεγάλη κόντρα μεταξύ nvidia και and αλλα δεν μπορώ να βρω μεγάλες διάφορες μεταξύ τους εκτός του χρηματικού - κατανάλωσης ρεύματος - memory buss και ram. Αν έχετε την καλοσύνη να βοηθήσετε θα το εκτιμήσω πολυ. Ευχαριστω εκ των προτέρων

Προφανός και η 980Τι είναι καλύτερη.Η χρηματική διαφορά πάντος είναι αρκετά μεγάλη σε σύγκρηση με την διαφορά επιδόσεων.Οπότε 390 για μένα καλύτερο vfm.

Aλλά περίεργη σύσκρηση μιας και μιλάμε για κάρτα που θέλει τα διπλά χρήματα.

• Like 1

Έχω 2 pc, για συντομία το γραφείο και το htpc.

Στο γραφείο έχω μια 7770 και ενίοτε παίζω κανένα παιχνίδι αν κολλήσω αλλά δεν έχω πολύ χρόνο. Τώρα έχω βάλει το fallout 4. Δεν με πειράζει να μειώνω την ανάλυση-λεπτομέρεια.

Στο htpc είχα μια 7750 αλλά την έδωσα. Έχω i3 skylake με την onboard intel HD 530 αλλά πραγματικά είναι πολύ αργή. Στο htpc θέλω να παίζω κανένα διπλό παιχνίδι που και που ή κανένα ραλάκι. Γενικά όμως δεν παίζω πολύ. Με την 7750 ήμουν σχεδόν ικανοποιημένος. 

Έχω 90Ε από κάτι μεταχειρισμένα που έδωσα και ότι προσθέσω ακόμα. Σκέφτομαι να βάλω την 7770 στο htpc και να βάλω κάτι καλύτερο στο γραφείο που κάνω το πιο "βαρύ" gaming. 

Προτιμώ να ψωνίσω απο τοπικό μαγαζί εδώ στην Πάτρα για να τα έχω άμεσα. Είδα την Afox 7750ti στο πλαίσιο στα 140€ http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/vga-kartes-grafikwn/Afox-VGA-GTX-750Ti-2GB-AF750TI-2048D5H2.htm

και την gigabyte geforce GTX950 2GB OC windforce σε τοπικό μαγαζί στα 184E. 

Είδα και τις r7 370 στο σκρουτζ αλλά μάλλον φτάνουν ψηλά για τις επιδόσεις τους. 

Η λογική μου λέει ότι μάλλον πρέπει να πάω στην 750ΤΙ και πολύ μου είναι γιατί πραγματικά δεν ασχολούμαι πολύ. Φυσικά δεν θέλω να υποβαθμιστώ σε σχέση με τις 7770/7750 που είχα. Έχω κάποια άλλη επιλογή;

το θεμα που παρατηρω ειναι φιλε figure οτι αυτο το τσπακι π μ λες ναι μεν ειναι καλυτερο αλλο απο οτι βλεπω εχουν τα ιδια χαρακητριστικα με αυτην π αγορασα !!

το θεμα που παρατηρω ειναι φιλε figure οτι αυτο το τσπακι π μ λες ναι μεν ειναι καλυτερο αλλο απο οτι βλεπω εχουν τα ιδια χαρακητριστικα με αυτην π αγορασα !!

Tι λες μωρέ, η 380 με την 370 τι έχουν κοινό? 

Και μην πεις rops, Bus with και GB.

• Like 4

Λοιπον εχω αυτο το συστημα  και βρεθηκε αυτη η καρτα γραφικων http://www.e-shop.gr/gigabyte-geforce-gtx650-oc-gv-n650oc-1gi-1gb-pci-e-retail-p-PER.516468αξιζει να την αλλαξω τι λετε?απλα ειναι ποιο καινουργια απο την υπαρχον που εχω,,,βασικα θα ταιριαζει θα εχω κανενα θεμα??δεν γνωριζω και πολλα!

ntel core i7-870 2.93ghz Επεξεργαστής

asus p7555d Μητρική

pro Geforce gtx-460 Κάρτα Γραφικών

kingston ddr32x2 Μνήμες Ράμ

coolmaster Blizzard T2 mini Ψύκτρα

1tb western digital caviar Σκληρός δίσκος

lg dvd rewrite Dvdr

Thermaltake tpx 850 watt Tροφοδοτικό

Τελικα τι λετε αξιζει η αλλαγη να την κανω?

ευχαριστω

http://www.pcgameware.co.uk/reviews/graphics-cards/msi-r7-370-gaming-2g-graphics-card-review/

http://www.digitaltrends.com/video-card-reviews/amd-radeon-r7-370-review/

http://www.tomshardware.com/reviews/amd-radeon-r9-390x-r9-380-r7-370,4178-6.html

Αν σκεφτεις οτι η 960 συναγωνιζεται την R9 380 τοτε οχι δεν ειναι τα ιδια. Δες τα γραφηματα για να εχεις μια εικονα του που κινουνται οι εν λογω καρτες πανω κατω.

Το κοινό π έχουν είναι η ταχύτητα τ ρολογιού κ τα bit!

Οκ λοιπον, πριν ξαναποσταρεις και παρεις απαντησεις που δεν καταλαβαινεις, googlare κατι σχετικο, πχ 380 vs 370, και διαβασε δυο reviews των καρτων αυτων ωστε να συνειδητοποιησεις οτι το να λες πως ειναι ιδιες επειδη εχουν ιδια ρολογια ειναι σαν να λες οτι η bmw με το lada ειναι ιδια γιατι εχουν και τα δυο 4 ροδες.

• Like 1

Έχω 2 pc, για συντομία το γραφείο και το htpc.

Στο γραφείο έχω μια 7770 και ενίοτε παίζω κανένα παιχνίδι αν κολλήσω αλλά δεν έχω πολύ χρόνο. Τώρα έχω βάλει το fallout 4. Δεν με πειράζει να μειώνω την ανάλυση-λεπτομέρεια.

Στο htpc είχα μια 7750 αλλά την έδωσα. Έχω i3 skylake με την onboard intel HD 530 αλλά πραγματικά είναι πολύ αργή. Στο htpc θέλω να παίζω κανένα διπλό παιχνίδι που και που ή κανένα ραλάκι. Γενικά όμως δεν παίζω πολύ. Με την 7750 ήμουν σχεδόν ικανοποιημένος. 

Έχω 90Ε από κάτι μεταχειρισμένα που έδωσα και ότι προσθέσω ακόμα. Σκέφτομαι να βάλω την 7770 στο htpc και να βάλω κάτι καλύτερο στο γραφείο που κάνω το πιο "βαρύ" gaming. 

Προτιμώ να ψωνίσω απο τοπικό μαγαζί εδώ στην Πάτρα για να τα έχω άμεσα. Είδα την Afox 7750ti στο πλαίσιο στα 140€ http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/vga-kartes-grafikwn/Afox-VGA-GTX-750Ti-2GB-AF750TI-2048D5H2.htm

και την gigabyte geforce GTX950 2GB OC windforce σε τοπικό μαγαζί στα 184E. 

Είδα και τις r7 370 στο σκρουτζ αλλά μάλλον φτάνουν ψηλά για τις επιδόσεις τους. 

Η λογική μου λέει ότι μάλλον πρέπει να πάω στην 750ΤΙ και πολύ μου είναι γιατί πραγματικά δεν ασχολούμαι πολύ. Φυσικά δεν θέλω να υποβαθμιστώ σε σχέση με τις 7770/7750 που είχα. Έχω κάποια άλλη επιλογή;

Τελικά πήρα την GTX950. Μεγειά μου!

• Like 1

Καλησπερα σας και καλώς σας βρήκα μιας και ειμαι νέο μέλος. Φτιάχνω καινούργιο PC και ειμαι μεταξύ της r9 390 και της 980ti. Εσείς ποια θα μου προτείνατε ; Το ξερω οτι υπάρχει μεγάλη κόντρα μεταξύ nvidia και and αλλα δεν μπορώ να βρω μεγάλες διάφορες μεταξύ τους εκτός του χρηματικού - κατανάλωσης ρεύματος - memory buss και ram. Αν έχετε την καλοσύνη να βοηθήσετε θα το εκτιμήσω πολυ. Ευχαριστω εκ των προτέρων

980ti ανευφ συναγωνισμου ακομα και για τους λατρεις τις amd

Ωχ μη μου λες τετοια γιατι ο λογος που θελω να την στηλω πισω ειναι οτι η R9 280X κανει ολο προβληματα με flickering και crushing.

Ποια προτηνεις δηλαδη? Ευχαριστω για το χρονο σου.

σε amd chipset καλυτερη υλοποιηση  προτεινω saphirre. σε οτι αφορα γενικα καρτα γραφικων μακρυα απο asus!!το λεω και το ξαναλεω και οχι βεβαια οτι εχω θεμα με την εταιρια!διοτι σε μητρικες δεν την αλλαζω την asus αλλα σε καρτες γραφικων.... για κλαμματα, κατι πηγε να κανει με τις εκδοσεις strix και πραγματικα ηταν αξιοθαυμαστες αλλα οπως ακουω και απο τον fulgore πολλα προβληματα.

• Like 1

Το κοινό π έχουν είναι η ταχύτητα τ ρολογιού κ τα bit!

διαφερουν ομως σε κατι βασικο,δηλαδη τον πυρηνα της καρτας.ο πυρηνας της 370 θα ζοριστει και θα ''τελικιασει'' πολυ γρηγοροτερα και πολυ ευκολοτερα απο αυτον της 380 . να στο πω μπακαλίστικα? 1+1 δεν ισουται παντα με 2  :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...