Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συνάδελφοι,

Το σύστημα μου αποτελείται απο 

gpu : gtx 770 2gb windforce

cpu : i5 6600k (aclockaristos yet)

ram: 8giga

monitor: lg24gm77-b (144 hz)

Αναρωτιέμαι αν η κάρτα που έχω θα με βοηθάει στο να απολαμβάνω τις δυνατότητες της οθόνης και του επεξεργαστή. Σκεπτόμενος οτι μπορεί να φύγει στα 220-240 ,υπάρχει κάτι ανωτέρων δυνατοτήτων στα 350 περίπου ευρώ απο την υπάρχουσα κάρτα που να δικαιολογεί την αλλαγή; 

Παίρνεις την 960 που είναι καλύτερη και με 4 gb μνήμης και εγγύηση σε αυτά τα λεφτά αλλά, ότι πεις.

Ναι σε αυτά τα λεφτά 970 ή 390 ;)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συνάδελφοι,

Αναρωτιέμαι αν η κάρτα που έχω θα με βοηθάει στο να απολαμβάνω τις δυνατότητες της οθόνης και του επεξεργαστή. Σκεπτόμενος οτι μπορεί να φύγει στα 220-240 ,υπάρχει κάτι ανωτέρων δυνατοτήτων στα 350 περίπου ευρώ απο την υπάρχουσα κάρτα που να δικαιολογεί την αλλαγή; 

Οντως η καρτα που εχεις δεν υπαρχει περιπτωση να αξιοποιησει τα παραπανω hz της οθονης σου εκτως αν παιζεις μονο Lol ή Counter Strike :P Προφανως και R9 390 ή Gtx 970 αναλογα την εταιρια που προτιμας και το τροφοδοτικο που εχεις.

• Like 2

Καλημέρα παιδιά.Να ρωτήσω κι εγώ για κάρτα.Λοιπόν έχω:i7-4770k,8GB ram,gtx 760 2GB,monitor LG 27" 1080p.

Παίζω κυρίως strategy-rpg.Ελεγα να περιμένω για τις καινούργιες nvidia κάρτες την άνοιξη(αν βέβαια βγουν τότε).Θα αντέξει μέχρι τότε η 760 για καλό gaming(δεν παίζω όλα max);

Μέχρι τώρα πάντως κρατιέται θα έλεγα...

Καλημέρα παιδιά.Να ρωτήσω κι εγώ για κάρτα.Λοιπόν έχω:i7-4770k,8GB ram,gtx 760 2GB,monitor LG 27" 1080p.

Παίζω κυρίως strategy-rpg.Ελεγα να περιμένω για τις καινούργιες nvidia κάρτες την άνοιξη(αν βέβαια βγουν τότε).Θα αντέξει μέχρι τότε η 760 για καλό gaming(δεν παίζω όλα max);

Μέχρι τώρα πάντως κρατιέται θα έλεγα...

Χωρίς να παρεξηγηθώ: μόνο εσύ σαν χρήστης μπορείς να ξέρεις ποιές είναι οι πραγματικές σου ανάγκες. Δεν είναι κακό που ρωτάς και χαρά μας να βοηθήσουμε αν μπορούμε, αλλά αφού καλύπτεσαι για την ώρα απάντησες ήδη την ίδια σου την ερώτηση ;)

• Like 2

Χωρίς να παρεξηγηθώ: μόνο εσύ σαν χρήστης μπορείς να ξέρεις ποιές είναι οι πραγματικές σου ανάγκες. Δεν είναι κακό που ρωτάς και χαρά μας να βοηθήσουμε αν μπορούμε, αλλά αφού καλύπτεσαι για την ώρα απάντησες ήδη την ίδια σου την ερώτηση ;)

Σ' ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση.Ρώτησα γιατί ακόμη δεν έχω παίξει κάποια παιχνίδια που θεωρούνται "βαριά":witcher 3,dark souls 2 κλπ.Θα μπορώ να τα παίξω αυτά έστω με κάποιες υποχωρήσεις στα γραφικά;

επειδή έχεις πολύ δυνατό επεξεργαστή πιστεύω ότι θα μείνεις ικανοποιημένος με την 760/2 και σε αυτά τα παιχνίδια (βέβαια δεν θα μπορέσεις να παίξεις στα ultra settings)

Προσωπικά θα περίμενα μερικούς μήνες μέχρι να βγει η επόμενη γενιά για να έχω μεγάλη διαφορά στις επιδόσεις. Σήμερα για να δεις μεγάλη διαφορά πρέπει να πας σε 970/4 των 350ευρώ αλλιώς νομίζω ότι δεν θα μείνεις ικανοποιημένος. 

• Like 1

Οντως η καρτα που εχεις δεν υπαρχει περιπτωση να αξιοποιησει τα παραπανω hz της οθονης σου εκτως αν παιζεις μονο Lol ή Counter Strike :P Προφανως και R9 390 ή Gtx 970 αναλογα την εταιρια που προτιμας και το τροφοδοτικο που εχεις.

Α ξέχασα να αναφέρω το τροφοδοτικό μου .Είναι το hx1050 της corsair

psu: h1050 corsair

Α ξέχασα να αναφέρω το τροφοδοτικό μου .Είναι το hx1050 της corsair

psu: h1050 corsair

Μπορείς να πας σε GTX970 ή R9 390, αλλά θα σου βγεί λίγο παραπάνω από 350 ευρώ και θα σου πρότεινα και επιπλέον μνήμη συστήματος.

https://www.skroutz.gr/s/7073569/Gigabyte-Radeon-R9-390-8GB-WindForce-2X-GV-R939G1-GAMING-8GD.html

https://www.skroutz.gr/s/7315242/Gigabyte-GeForce-GTX970-4GB-GV-N970TTOC-4GD.html

Σ' ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση.Ρώτησα γιατί ακόμη δεν έχω παίξει κάποια παιχνίδια που θεωρούνται "βαριά":witcher 3,dark souls 2 κλπ.Θα μπορώ να τα παίξω αυτά έστω με κάποιες υποχωρήσεις στα γραφικά;

Με αρκετές έως πολλές υποχωρήσεις ναι,αναλόγως και το παιχνίδι.

Ρε παιδιά αξίζει να περάσω από Gtx780 στην 980ti τώρα ή να περιμένουμε για την επόμενη γενιά καρτών? (Pascal κλπ) Τη συμβατότητα έχουν τελικά οι 900άρες με το Dx12?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά αξίζει να περάσω από Gtx780 στην 980ti τώρα ή να περιμένουμε για την επόμενη γενιά καρτών? (Pascal κλπ) Τη συμβατότητα έχουν τελικά οι 900άρες με το Dx12?

Δεν έχουν βγει καλά καλά παιχνίδια για το 12.

Απο μένα περίμενε τις νέες, η 780ti θα σε καλύψει άνετα.

Εκτός αν θες απο τώρα 4Κ κτλ.

Επεξ/σία από Sheogorath

Δεν έχουν βγει καλά καλά παιχνίδια για το 12.

Απο μένα περίμενε τις νέες, η 780ti θα σε καλύψει άνετα.

Εκτός αν θες απο τώρα 4Κ κτλ.

Με την απλή 780 είμαι, και παίζω σε 1080.

Χωρις ομως να λες την αναλυση της οθονης σου πως να σου προτεινουμε εμεις για καρτα γραφικων ετσι ευκολα.... Αν εισαι σε 1440p τοτε ναι αξιζει η μεταβαση αο 780 σε 980ti,αν εισαι σε 1080p ουτε με σφαιρες.

• Like 2

Καλησπερα παιδια, λογου ενος προβληματος της XFX R9 280X Black Edition που εχω τωρα, θα την παω στο e-shop και θα μου την πιστωσουνε. Οποτε παμε για νεα καρτα. Buget 400-400 κατι ευρω.

Το συστημα ειναι:

i5 3570k

16 giga ram ddr3

144hz benq

Ευχαριστω προκαταβολικα.

λόγω budget έχεις κάνει ήδη επιλογή

ή ΑΤΙ390 ή NV970

ανάλογα ποια εταιρία συμπαθείς περισσότερο! (πάντως ΜΗΝ περιμένεις μεγάλες διαφορές γιατί η 280Χ ήταν ήδη δυνατή)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...