BabisTs Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Γεια σε ολους! Θελω την βοηθεια σας να επιλεξω καρτα γραφικων. Και ειμαι αναμεσα σε R9 390 και GTX 970.. Θελω επισης να μαθω αν βγαζουν προσφορες τα διαφορα καταστηματα η οι εταιριες σε συγκεκριμενες μερες μεσα στον χρονο για να μην δωσω τωρα τα χρηματα και τον αλλο μηνα πανε 50 ευρω κατω π.χ. Αυτο ειναι το συστημα μου αυτη την στιγμη: i7 4790k Asus hero maximus vii hero Ram kingston 2x4gb WD 1TB Black Asus DRW-24F1ST Corsair 300R Evga supernova 850w g2 Asus R9 280 strix Samsung Monitor 1920x1080 Cooler raijintek themis Η 390 αυτήν την ώρα είναι το καλύτερο vfm και σίγουρα θα δεις μεγάλη διαφορά σε απόδοση από το τωρινό σου rig.Έχε επίσης στο νού σου να βάλεις και έναν ssd στο μέλλον (θα έχει άλλον αέρα το σύστημά σου,δεν μιλάω στα games). 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AbyssZ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Kάνουν προσφορές.Ειδικά το eshop έχει τα crazy sundays και το newsletter που μπορείς να δεις τρομερές προσφορές όπως αυτό http://www.e-shop.gr/vga-evga-geforce-gtx970-ftw-acx-20-4gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.519151 απο 499 την EVGA GTX 970 μόνο στα 419....Προλάβετε κόσμε γιατί είναι μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων......ή της υπομονής μας με το eshop...... Πέραν απο την πλάκα τώρα..390 είναι η επιλογή σου.Όμως και γω θα πω πως δεν υπάρχει λόγος αναβάθμησης. Γιατι δεν χρειαζομαι upgrade απο πια αποψη? Αφου δεν τα μαξαρει τα παιχνιδια σε 1080 Η 390 αυτήν την ώρα είναι το καλύτερο vfm και σίγουρα θα δεις μεγάλη διαφορά σε απόδοση από το τωρινό σου rig.Έχε επίσης στο νού σου να βάλεις και έναν ssd στο μέλλον (θα έχει άλλον αέρα το σύστημά σου,δεν μιλάω στα games). εχω booting σε 15-20 seconds οποτε σε αυτο το ζητημα ειμαι ενταξει.. προτιμω να τα σκασω σε μηχανικο πληκτρολογιο αντι για SSD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Αυτό θα κάνω τελικά θα κάνω ένα upgrade σε cpu fx8320 και την 960. Αν παίξεις και άλλα ναι,θα είναι μια φθηνή σχετικά και καλή αναβάθμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Γιατι δεν χρειαζομαι upgrade απο πια αποψη? Αφου δεν τα μαξαρει τα παιχνιδια σε 1080 εχω booting σε 15-20 seconds οποτε σε αυτο το ζητημα ειμαι ενταξει.. προτιμω να τα σκασω σε μηχανικο πληκτρολογιο αντι για SSD 1.Ούτε με την 970 θα τα μαξάρεις σε ψηλά fps.Σου είναι τόσο απαραίτητο να μαξάρεις settings που στο μάτι η διαφορά είναι αμεήτέα.? Αν θες μαξ settings τότε κοίτα καλύτερα σε 980 για να μην αφήσεις ούτε μια ρύθμυση κάτω απο ultimate 2.Έχετε κολλήσει μερικοί με τα boot times στα windows και τους ssd.Ναι με windowsn 8-10 και το λαπτοπ 10ετίας της κοπέλας μου κάνει boot σε 20΄΄. Δεν πέρνεις ssd μόνο για το boot,όλο το σύστημα ανασένει.. π.σ έχω κάτι φίλους που μέχρι να κάνει load GTA V έχουν βγάλει άσπρες τρίχες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arrows Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 1.Ούτε με την 970 θα τα μαξάρεις σε ψηλά fps.Σου είναι τόσο απαραίτητο να μαξάρεις settings που στο μάτι η διαφορά είναι αμεήτέα.? Αν θες μαξ settings τότε κοίτα καλύτερα σε 980 για να μην αφήσεις ούτε μια ρύθμυση κάτω απο ultimate 2.Έχετε κολλήσει μερικοί με τα boot times στα windows και τους ssd.Ναι με windowsn 8-10 και το λαπτοπ 10ετίας της κοπέλας μου κάνει boot σε 20΄΄. Δεν πέρνεις ssd μόνο για το boot,όλο το σύστημα ανασένει.. π.σ έχω κάτι φίλους που μέχρι να κάνει load GTA V έχουν βγάλει άσπρες τρίχες Τι να μαξαρει η 980???? Μη σου πώ τι θα μαξάρει, στο γράφω που αισθάνομαι οτι πέταξα τα λ7 μου 760€ για την gtx980 και η απόδοση της είναι για τα πανυγήρια σε σχέση με τα χρήματα που ζητάει, με τέτοιο κάζο που έπαθα έπρεπε να πάω στην 980τι αλλά λυπήθηκα ναδώσω άλλο εν 150 αρι παραπάνω απο την ήδη πανάκριβη 980 Και όλα αυτά για 1080p, διαβάζω για ορισμένους που παίζουν σε 4Κ και αναρωτιέμαι πωσ το κάνουν, δηλαδή σου αρκεί μια ανάλυση μονο και μόνο με τα settings στο low, εμένα μου φαίνται γελοίο τουλάχιστον και ναι στα 1080p τα επίπεδα ΑΑ και τα διάφορα φίλτρα κάνουν διαφορά τώρα αν δεν καταλαβαίνει κάποιος τί να πω υπάρχουν οι κονσόλες ΑΛΛΑ να σκάς ,2000-3000€ για pc και πάλι να μην είσαι ευχαριστημενος, υπάρχει και η άλλη λύση ένα mutimedia center μόνο για ταινίες και κατεβαστήρι και δεν ασχολούμαι ξανά με παιχνίδια αλλά είναι το μικρόβιο και ............. Πάντως επι του πρακτέου η 980 κλοκαρισμένη με τον πυρήνα στα 1320mhz στο crysis 3 με very high 8xmsaa είναι unplayable με βουτιές στα min fps μεχρι 28, ενω με 4χmsaa min fps 38 πολύ καλύτερα Στο project CARS που είναι και ο λόγος που πήρα NVIDIA σκέτη απογοήτευση αν μαξάρεις τα settings ακόμα και 2χ ΑΑ τα καρέ πέφτουν και κάτω απο 30 σε πολλές περιπτώσεις ειδικά σε καταιγίδα, με ΑΑ απλά στο high m;exri 35 μινιμούμ Το GTA 5 παίζει αέρα με 50 fps min αλλά εκτός οτι βοηθάει ο επεξεργαστής και όλα στο τέρμα πάλι χάλια δείχνει στο asseto corsa με 4χ ΑΑ πάλι τα fps σε ορισμένες περιπτώσει πέφτουν κάτω απο 40 Τώρα αν σε κανα grid παίζει με 200fps ή με κανα bf4 δε με νοιάζει ετσι και αλλιώς με τους τίτλους που με ενδιαφέρουν ξενέρωσα αλλά αμα θές 1 χιλιάρικο για κάρτα γραφικών για 1080P μάλλον κάτι είναι πολύ στραβό κάποτε με 500€ αγόραζες την top tier gpu π.χ. 7900GTX ή hd 4870x2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Τι να μαξαρει η 980???? Μη σου πώ τι θα μαξάρει, στο γράφω που αισθάνομαι οτι πέταξα τα λ7 μου 760€ για την gtx980 και η απόδοση της είναι για τα πανυγήρια σε σχέση με τα χρήματα που ζητάει, με τέτοιο κάζο που έπαθα έπρεπε να πάω στην 980τι αλλά λυπήθηκα ναδώσω άλλο εν 150 αρι παραπάνω απο την ήδη πανάκριβη 980 Και όλα αυτά για 1080p, διαβάζω για ορισμένους που παίζουν σε 4Κ και αναρωτιέμαι πωσ το κάνουν, δηλαδή σου αρκεί μια ανάλυση μονο και μόνο με τα settings στο low, εμένα μου φαίνται γελοίο τουλάχιστον και ναι στα 1080p τα επίπεδα ΑΑ και τα διάφορα φίλτρα κάνουν διαφορά τώρα αν δεν καταλαβαίνει κάποιος τί να πω υπάρχουν οι κονσόλες ΑΛΛΑ να σκάς ,2000-3000€ για pc και πάλι να μην είσαι ευχαριστημενος, υπάρχει και η άλλη λύση ένα mutimedia center μόνο για ταινίες και κατεβαστήρι και δεν ασχολούμαι ξανά με παιχνίδια αλλά είναι το μικρόβιο και ............. Πάντως επι του πρακτέου η 980 κλοκαρισμένη με τον πυρήνα στα 1320mhz στο crysis 3 με very high 8xmsaa είναι unplayable με βουτιές στα min fps μεχρι 28, ενω με 4χmsaa min fps 38 πολύ καλύτερα Στο project CARS που είναι και ο λόγος που πήρα NVIDIA σκέτη απογοήτευση αν μαξάρεις τα settings ακόμα και 2χ ΑΑ τα καρέ πέφτουν και κάτω απο 30 σε πολλές περιπτώσεις ειδικά σε καταιγίδα, με ΑΑ απλά στο high m;exri 35 μινιμούμ Το GTA 5 παίζει αέρα με 50 fps min αλλά εκτός οτι βοηθάει ο επεξεργαστής και όλα στο τέρμα πάλι χάλια δείχνει στο asseto corsa με 4χ ΑΑ πάλι τα fps σε ορισμένες περιπτώσει πέφτουν κάτω απο 40 Τώρα αν σε κανα grid παίζει με 200fps ή με κανα bf4 δε με νοιάζει ετσι και αλλιώς με τους τίτλους που με ενδιαφέρουν ξενέρωσα αλλά αμα θές 1 χιλιάρικο για κάρτα γραφικών για 1080P μάλλον κάτι είναι πολύ στραβό κάποτε με 500€ αγόραζες την top tier gpu π.χ. 7900GTX ή hd 4870x2 Τα specs του pc σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arrows Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 i7 [email protected], 16gb ram g.skill@ 3000mhz, ssd 850 pro, enermax galaxy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Απλά μου φαίνεται περίεργο τέτοια drops που λες στα 1080P. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arrows Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Aν είδες στους τίτλους που ανέφερα μαξαρισμένους όλα στο τέρμα των ρυθμίσεων, αλλιώς π.χ.βάζεις το ge force experience κάνει βελτιστοποίηση αλλά το οπτικό αποτέλεσμα τουλάχιστον στον pCARS είναι τραγικό αφού εξαφανίζει λεπτομέρειες π.χ. το γρασίδι το κάνει να δείχνει flat και την βλάστηση χάλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Τι να μαξαρει η 980???? Μη σου πώ τι θα μαξάρει, στο γράφω που αισθάνομαι οτι πέταξα τα λ7 μου 760€ για την gtx980 και η απόδοση της είναι για τα πανυγήρια σε σχέση με τα χρήματα που ζητάει, με τέτοιο κάζο που έπαθα έπρεπε να πάω στην 980τι αλλά λυπήθηκα ναδώσω άλλο εν 150 αρι παραπάνω απο την ήδη πανάκριβη 980 Και όλα αυτά για 1080p, διαβάζω για ορισμένους που παίζουν σε 4Κ και αναρωτιέμαι πωσ το κάνουν, δηλαδή σου αρκεί μια ανάλυση μονο και μόνο με τα settings στο low, εμένα μου φαίνται γελοίο τουλάχιστον και ναι στα 1080p τα επίπεδα ΑΑ και τα διάφορα φίλτρα κάνουν διαφορά τώρα αν δεν καταλαβαίνει κάποιος τί να πω υπάρχουν οι κονσόλες ΑΛΛΑ να σκάς ,2000-3000€ για pc και πάλι να μην είσαι ευχαριστημενος, υπάρχει και η άλλη λύση ένα mutimedia center μόνο για ταινίες και κατεβαστήρι και δεν ασχολούμαι ξανά με παιχνίδια αλλά είναι το μικρόβιο και ............. Πάντως επι του πρακτέου η 980 κλοκαρισμένη με τον πυρήνα στα 1320mhz στο crysis 3 με very high 8xmsaa είναι unplayable με βουτιές στα min fps μεχρι 28, ενω με 4χmsaa min fps 38 πολύ καλύτερα Στο project CARS που είναι και ο λόγος που πήρα NVIDIA σκέτη απογοήτευση αν μαξάρεις τα settings ακόμα και 2χ ΑΑ τα καρέ πέφτουν και κάτω απο 30 σε πολλές περιπτώσεις ειδικά σε καταιγίδα, με ΑΑ απλά στο high m;exri 35 μινιμούμ Το GTA 5 παίζει αέρα με 50 fps min αλλά εκτός οτι βοηθάει ο επεξεργαστής και όλα στο τέρμα πάλι χάλια δείχνει στο asseto corsa με 4χ ΑΑ πάλι τα fps σε ορισμένες περιπτώσει πέφτουν κάτω απο 40 Τώρα αν σε κανα grid παίζει με 200fps ή με κανα bf4 δε με νοιάζει ετσι και αλλιώς με τους τίτλους που με ενδιαφέρουν ξενέρωσα αλλά αμα θές 1 χιλιάρικο για κάρτα γραφικών για 1080P μάλλον κάτι είναι πολύ στραβό κάποτε με 500€ αγόραζες την top tier gpu π.χ. 7900GTX ή hd 4870x2 Μου φαίνεται και μένα περίεργο τέτοια drops.Το σύστημα είναι πολύ δυνατό οπότε φαντάζομαι κάτι άλλο φταίει. Για το πόσο διαφορά βλέπει κανείς απο MSAAx4 vs x8 κλπ κλπ είναι προς συζήτηση.Εγώ πχ δεν βλέπω αξιόλογη διαφορά και θεωρώ πως να τα μαξάρεις όλα απλά ικανοποιεί τον εγωισμό σου που πήρες overpriced κάρτα και όχι το μάτι. Μια παρατήρηση.Μην γίνεσαι ειρωνικός και επιθετικός.Δεν σου φταίει κανείς αν πήρες την κάρτα 760. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arrows Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δεν είναι frame drops μάλλον δεν το διατύπωσα καλά είναι minιmum fps η κάρτα απλά τόσο μπορεί, δεν νομίζω να επιτέθηκα σε κάποιον ούτε ειρωνεύτικα απλά μια κριτική για το προιόν που πήρα και μια μίνι κριτική περισσότερο όχι κάτι άλλο. Στο crysis 3 ή όποια διαφορά απο 4χΑΑ με 8χΑΑ είναι μικρή αλλά στο PCARS αλλά και στο asseto corsa η διαφορά είναι μεγάλη στο PCARS οι γραμμές ειδικά στο lycan hypersport πιξελιάζουν, φυσικά και μπορει να ζήσει κάποιος με αυτά αλλά στο high end segment για εμένα είναι απαράδεκτο. Δε νομίζω οτι ζήτησα αποζημίωση απο κανένα για τα λ7 που έδωσα απλά αποτρέπω κάποιον απο το να πληρώσει τα ίδια και να περιμένει κάτι πολύ γρηγορότερο που όμως η 980 ΔΕΝ είναι. Δηλαδή θα ήταν καλύτερο να κάνω όπως πάρα πολλοί που μόλις αγοράσουν κάτι το υπερασπίζονται χωρίς αύριο λες και κάτι έγινε, βλέπεις είμαι κριτικός με το προιόν ανάλογα με την χρηση που κάνω πού είναι ο εγωισμός δεν το πιασα, αν θίγεται κάποιος εκ μέρους της nvidia δεν είναι πρόβλημα δικό μου, να στο πώ και αλλιώς το προηγούμενο σεταπ μου με δυο r9 270 σε crossfire έκανε περίπου τα μισά λ7 και είχα το πολύ 15% μικρότερη απόδοση απο την gtx 980 τώρα αρατο vfm ήταν κορυφαίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Για την 980 εχει αναφερθει εξ αρχης τι ρολο βαραγε στην αγορα και για το αν αξιζε η αγορα της. Προφανως και δεν αξιζει η αγορα της με την σημερινη τιμη,ποσο μαλλον με την παλια αρχικη τιμη της. Ακομα και με το ολο θεμα με την 970 με την Vram,παλι τα benchmarks ισχυανε και εξ αρχης γνωριζε ο κοσμος οτι για 1080p η 970 ηταν και ειναι το απολυτο value for money απο πλευρας nvidia. Γιαυτο και πολυ απλα λεγαμε και λεμε οτι απο nvidia ή Gtx 970 αγοραζεις ή 980ti. Ολα τα αλλα ειναι για το topic των Nvidia geforce gtx 900 οχι για εδω μην χαλαμε το θεμα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δεν είναι frame drops μάλλον δεν το διατύπωσα καλά είναι minιmum fps η κάρτα απλά τόσο μπορεί, δεν νομίζω να επιτέθηκα σε κάποιον ούτε ειρωνεύτικα απλά μια κριτική για το προιόν που πήρα και μια μίνι κριτική περισσότερο όχι κάτι άλλο. Στο crysis 3 ή όποια διαφορά απο 4χΑΑ με 8χΑΑ είναι μικρή αλλά στο PCARS αλλά και στο asseto corsa η διαφορά είναι μεγάλη στο PCARS οι γραμμές ειδικά στο lycan hypersport πιξελιάζουν, φυσικά και μπορει να ζήσει κάποιος με αυτά αλλά στο high end segment για εμένα είναι απαράδεκτο. Δε νομίζω οτι ζήτησα αποζημίωση απο κανένα για τα λ7 που έδωσα απλά αποτρέπω κάποιον απο το να πληρώσει τα ίδια και να περιμένει κάτι πολύ γρηγορότερο που όμως η 980 ΔΕΝ είναι. Δηλαδή θα ήταν καλύτερο να κάνω όπως πάρα πολλοί που μόλις αγοράσουν κάτι το υπερασπίζονται χωρίς αύριο λες και κάτι έγινε, βλέπεις είμαι κριτικός με το προιόν ανάλογα με την χρηση που κάνω πού είναι ο εγωισμός δεν το πιασα, αν θίγεται κάποιος εκ μέρους της nvidia δεν είναι πρόβλημα δικό μου, να στο πώ και αλλιώς το προηγούμενο σεταπ μου με δυο r9 270 σε crossfire έκανε περίπου τα μισά λ7 και είχα το πολύ 15% μικρότερη απόδοση απο την gtx 980 τώρα αρατο vfm ήταν κορυφαίο. Όταν στο πρώτο σχόλιο που κάνεις λες στον άλλον/άλλους πως αν δεν καταλαβαίνουν υπάρχουν και οι κονσόλες,συγνώμη αλλά είναι ειρωνία.Δεν περιμένω απο κανένα να μου δώσει οδηγίες.. Στο κομμάτι επίδοσης κάτι δεν πάει καλά στο σύστημα σου. Κανείς δεν θα πάει σε 980 στα 760 γιατί πλέον έχει και με 520 ευρώ. Ποιος θίγεται εκ μέρους της nvidia.? AMD κάρτα έχω... Δεν έχω κάτι άλλο να πω.καλή σου μέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 ΄Οποιος έχει όρεξη να πλατιάζει σε κάθε λεπτομέρεια να το κάνει σε ξεχωριστή ενότητα. Εδώ ο χώρος είναι αφιερωμένος στους χρήστες που θέλουν βοήθεια για την αναβάθμισή τους. Λύστε τις όποιες διαφωνίες σας σε PM, e-mail ή σήματα καπνού. Από εδώ και στο εξής όλες οι ΟΤ συμμετοχές θα σβήνονται από αυτήν την ενότητα χωρίς προειδοποίηση. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Telumetar Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Συνάδελφοι, Το σύστημα μου αποτελείται απο gpu : gtx 770 2gb windforce cpu : i5 6600k (aclockaristos yet) ram: 8giga monitor: lg24gm77-b (144 hz) Αναρωτιέμαι αν η κάρτα που έχω θα με βοηθάει στο να απολαμβάνω τις δυνατότητες της οθόνης και του επεξεργαστή. Σκεπτόμενος οτι μπορεί να φύγει στα 220-240 ,υπάρχει κάτι ανωτέρων δυνατοτήτων στα 350 περίπου ευρώ απο την υπάρχουσα κάρτα που να δικαιολογεί την αλλαγή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις