Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 δεν εχει καμια διαφορα...για μενα παρε την πιοφθηνη http://www.skroutz.gr/s/7097142/MSI-Radeon-R9-380-2GB-R9-380-2GD5T-OC.html τι τροφοδοτικο εχεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaikman Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00000904 αυτο εχω, θα ειμαι οκ ή θελουμε αλλαγη?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00000904 αυτο εχω, θα ειμαι οκ ή θελουμε αλλαγη?? Το δοκιμάζεις,αλλά άποψή μου είναι ότι θέλεις αλλαγή,πολύ μέτριο τροφοδοτικό,το είχα και ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Legolas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 εγώ θα πρότεινα τουλάχιστον 960/2 ή 380/2GB με 200ευρώ (τις φθηνότερες υλοποιήσεις) νομίζω ότι αν πας σε ΑΤΙ370 ή NV750TI δεν θα δεις μεγάλες διαφορές και θα απογοητευτείς ξανασκέψου το γιατί με κάρτα των 120ευρώ θα κάνεις "μισή" δουλειά και θα αισθανθείς ότι τσάμπα ξοδεύτηκες. Τι εννοεις δεν θα δω διαφορα ? Σε σχεση με αυτη που εχω τωρα ? Και μια ερωτηση... Μηπως εχω και θεμα cpu ? Μηπως εννοω ειναι παλια και θελω new ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά * PSU (Τροφοδοτικό & Watt): Chieftec APS 650C 650W * Motherboard (Μητρική):M5A99X EVO R2 * CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): AMD Athlon II X4 620 2.60 GHz * RAM (Μνήμη συστήματος): 8GB * GPU (Κάρτα γραφικών): AMD RADEON HD 5700 * Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση):Samsung Syncmaster 206BW * ΟS (Λειτουργικό σύστημα): Windows 10 64bit Το pc γενικα ξερω ειναι ψιλοσαπιο. Θα ηθελα να μου πειτε καποια καρτα γραφικων με 120 ευρωπουλα να αγοράσω. Τη θέλω για games, τα υψηλα γραφικα ποτε δεν με ενδιέφεραν. Κυριως παιζω lol (το οποιο το παιζει και τωρα μια χαρα). Θα ηθελα ομως να παιξω και fallout 4 και call of duty. 260X,750 ti αλλά το σύστημα σου έχει ανάγκη και από άλλη αλλαγή,της οθόνης. τι χαρακτηριστικα με ενδιαφερουν να κοιταω περισσοτερο για να εχω καλυτερη αποδοση ?για την gigabyte εχω διαβασει αρκετα καλα θετικα λογια και για καρτες γραφικων Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος κοιτώντας μόνο χαρακτηριστικά γιατί από αρχιτεκτονική σε αρχιτεκτονική και από υλοποίηση σε υλοποίηση καρτών υπάρχουν διαφορές.Αν δεν παρακολουθείς δηλαδή τα πράγματα είναι λίγο δύσκολο.Αν δεν σου περισσεύουν χρήματα για ξόδεμα δεν χρειάζεται να αλλάξεις πλατφόρμα για τέτοιες κάρτες,και με αυτόν που έχεις είσαι εντάξει με κάποιο oc. Καλημερα Λογω αλλαγης καρτας γραφικων,θα ηθελα καποιες υποδειξεις για το ποια καρτα είναι σχεδον ιδανικη για το συστημα μου,με κοστος γυρω στα 230 ευρω.Το συστημα μου περιλαμβανει τα εξης Case COOLERMASTER HAF XM * PSU :COOLERMASTER SILENT PRO GOLD 700W *ΜOBO :GIGABYTE GA-Z68X-UD4-B3 INTEL Z68 ATX * CPU INTEL CORE i7-2600K TRAY LGA 1155 * RAM KINGSTON KHX1600C9D3K2 2X4 GB * GPU GIGABYTE GTX 660 TI 2GB * Monitor/Resolution SAMSUNG P2270HD/1920X1080 HD1 SSD SAMSUNG 840 EVO 250GB HD2 SSD OCZ 120GB AGILITY 3 HD3 ST3750525AS 700GB ΨΥΚΤΡΑ NOCTUA NH-14 120MM FAN * ΟS WIN 7 PRO SP1 VERSION 6.1.7601 Ευχαριστω. Για να πεις οτι κάνεις μεγάλη αναβάθμιση χρειάζεται να πας σε μια κάρτα όπως 290,970,390 αλλά έχεις και θέμα με το 21.5'' tv monitor σου..Η αλλαγή του θα αποτελούσε σημαντική αναβάθμιση και ταυτόχρονα θα εξισορροπούσε και το σύστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Legolas Senior Member Members 385 μηνύματα Δημοσίευση Χθες, 23:52 jgeorgiou, on 14 Nov 2015 - 8:03 PM, said: εγώ θα πρότεινα τουλάχιστον 960/2 ή 380/2GB με 200ευρώ (τις φθηνότερες υλοποιήσεις) νομίζω ότι αν πας σε ΑΤΙ370 ή NV750TI δεν θα δεις μεγάλες διαφορές και θα απογοητευτείς ξανασκέψου το γιατί με κάρτα των 120ευρώ θα κάνεις "μισή" δουλειά και θα αισθανθείς ότι τσάμπα ξοδεύτηκες. Τι εννοεις δεν θα δω διαφορα ? Σε σχεση με αυτη που εχω τωρα ? Και μια ερωτηση... Μηπως εχω και θεμα cpu ? Μηπως εννοω ειναι παλια και θελω new ? LEGOLAS με κάρτα των 200-220ευρώ (960/2 ή ΑΤΙ380) θα δεις μεγάλη διαφορα. Φυσικά αν έχεις χρήμα και πάρεις έναν σύγχρονο Ι5 θα είναι πολύ καλύτερα αλλά εκεί πας για 300ευρώ μητρική/επεξεργαστή επιπλέον! Το έχεις το χρήμα? Το βασικό που ήθελα να σου επισημάνω είναι να ΜΗΝ πας σε μικρότερη κάρτα γραφικών και αισθανθείς κορόιδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike1945 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 260X,750 ti αλλά το σύστημα σου έχει ανάγκη και από άλλη αλλαγή,της οθόνης. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος κοιτώντας μόνο χαρακτηριστικά γιατί από αρχιτεκτονική σε αρχιτεκτονική και από υλοποίηση σε υλοποίηση καρτών υπάρχουν διαφορές.Αν δεν παρακολουθείς δηλαδή τα πράγματα είναι λίγο δύσκολο.Αν δεν σου περισσεύουν χρήματα για ξόδεμα δεν χρειάζεται να αλλάξεις πλατφόρμα για τέτοιες κάρτες,και με αυτόν που έχεις είσαι εντάξει με κάποιο oc. Για να πεις οτι κάνεις μεγάλη αναβάθμιση χρειάζεται να πας σε μια κάρτα όπως 290,970,390 αλλά έχεις και θέμα με το 21.5'' tv monitor σου..Η αλλαγή του θα αποτελούσε σημαντική αναβάθμιση και ταυτόχρονα θα εξισορροπούσε και το σύστημα. Τι μονιτορ προτεινεις σε διαστασεις και αναλυση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Τι μονιτορ προτεινεις σε διαστασεις και αναλυση? Εξαρτάται και από τη κάρτα,το budget και το επίπεδο ασχολίας αλλά αυτό είναι και για άλλο topic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Legolas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Legolas Senior Member Members 385 μηνύματα Δημοσίευση Χθες, 23:52 jgeorgiou, on 14 Nov 2015 - 8:03 PM, said: Τι εννοεις δεν θα δω διαφορα ? Σε σχεση με αυτη που εχω τωρα ? Και μια ερωτηση... Μηπως εχω και θεμα cpu ? Μηπως εννοω ειναι παλια και θελω new ? LEGOLAS με κάρτα των 200-220ευρώ (960/2 ή ΑΤΙ380) θα δεις μεγάλη διαφορα. Φυσικά αν έχεις χρήμα και πάρεις έναν σύγχρονο Ι5 θα είναι πολύ καλύτερα αλλά εκεί πας για 300ευρώ μητρική/επεξεργαστή επιπλέον! Το έχεις το χρήμα? Το βασικό που ήθελα να σου επισημάνω είναι να ΜΗΝ πας σε μικρότερη κάρτα γραφικών και αισθανθείς κορόιδο. Εστω οτι αγοράζω τη καρτα γραφικων που μου προτεινεις... Θα σηκώνει τα παιδχνίδια η θα εχω παλι προβλημα λογο CPU ? αυτο δεν καταλαβαινω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Εστω οτι αγοράζω τη καρτα γραφικων που μου προτεινεις... Θα σηκώνει τα παιδχνίδια η θα εχω παλι προβλημα λογο CPU ? αυτο δεν καταλαβαινω Ο επεξεργαστης σου θα κραταει πισω την 380,φιλος μου με 955 και 280Χ εχει θεμα.Ο Athlon που εχεις ειναι πολυ λιγος για συγχρονες καρτες.Εχει και η οθονη σου σχετικα χαμηλη αναλυση οποτε ακομα χειροτερα,θα πεφτει περισσοτερο βαρος στον cpu.Εχεις ομως πολυ καλη μητρικη και αυτο σου δινει την δυνατοτητα να πας σε κατι πολυ δυνατοτερο απο τον επεξεργαστη που εχεις τωρα.Αρα παιρνεις τωρα την 380-960 και καποια στιγμη στο μελλον κοιτας και για εναν 8320+οθονη και θα εισαι οκ. Τι νομιζες,οτι θα την εβγαζες φτηνα με μια καρτα γραφικων εδω που ηρθες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldKingston Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 mike1945 έχεις 660ΤΙ οπότε με 960 ή ΑΤΙ380 θα δεις ΜΙΚΡΗ διαφορά που ΔΕΝ αξίζει τον κόπο αν θες να δεις σοβαρή διαφορά πρέπει να πας σε 970 GoldKingston, έχεις εγκλωβιστεί σε έναν ΑΡΓΟ Α10 APU (κατα την άποψη μου οι APU αυτές είναι η μεγαλύτερη απάτη όλων των εποχών) για να παίξεις GTA V πέρα από σοβαρή vga (κατ'ελάχιστον 200ευρώ για 960/2 ή ΑΤΙ 380) πρέπει να κάνεις με υδρόψυξη μεγάλο O/C στον πάναργο αυτόν επεξεργαστή (για τις απαιτήσεις του GTA V) ή να αλλάξεις μητρική/επεξεργαστή. Ακόμη και ένας Ι3 4170 είναι πολύ ποιο γρήγορος από αυτό το πράγμα που πουλάνε οι απατεώνες για gaming my ass. Επρεπε να εξηγούν στον κόσμο ότι αυτό είναι για 720 gaming αλλά ακόμη και αν στο μέλλον αγοράσει κάποιος πρόσθετη κάρτα γραφικών θα έχει έναν επεξεργαστή-παλτό που είναι χειρότερος του Ι3 να ξέρει ο κόσμος τι αγοράζει. Οταν ειχα την δυνατοτητα να αγορασω υπολογιστη ημουν σε καποιο οριο ή τοτε ή καθολου . Καρτα γραφικων δεν γινοταν να παρω και αναγκαστηκα κατεληξα σε APU . Intel δεν εχω αγοραση ακομα σιγουρα καποια στιγμη θα παρω . Μονο η μητρικη αυτη που εχω την ειχα παρει πριν 2 χρονια 130 ευρω μαζι με τον επεξεργαστη αν θυμαμαι καλα 250 . Αν ηθελα Intel θα μονο 200+ για τον επεξεργαστη και θα χρειαζομουνα και καρτα γραφικων .Συμπερασμα η μεση φθηνη λυση ειναι η AMD οποιος εχει την ανεση για Intel παιρνει Intel .Νομιζω πως APU κρατανε μια χαρα με aftermarket ψυκτρα και για gaming χαλαρο και καποια στιγμη μια καρτα γραφικων και συνεργαζεται και με τον επεξεργαστη χαλαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 βρικα παιδια στης αγγελιες με ενα χρονο εγγυηση στα 125 ευρω MSI GTX 760 GAMING OC EDITION και αυτη π εχω τωρα ειναι η sapphire 577o flex edition η συγκεκριμενη π βρικα κανει γ τα νεα παιχνιδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Για την τιμή τη είναι μια χαρά! Τσίμπα την άμεσα, αμα έχει και τον 1 χρόνο εγγύηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 file sheogorath η καρτα θα χωραει στο commander ms-i Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Λέει "Ready for long graphic card up to 12.5” ..." οπότε ναι! http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00001772 Ανετος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις