Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00000904

αυτο εχω, θα ειμαι οκ ή θελουμε αλλαγη??

Το δοκιμάζεις,αλλά άποψή μου είναι ότι θέλεις αλλαγή,πολύ μέτριο τροφοδοτικό,το είχα και ξέρω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγώ θα πρότεινα τουλάχιστον 960/2 ή 380/2GB με 200ευρώ (τις φθηνότερες υλοποιήσεις)

νομίζω ότι αν πας σε ΑΤΙ370 ή NV750TI δεν θα δεις μεγάλες διαφορές και θα απογοητευτείς

ξανασκέψου το γιατί με κάρτα των 120ευρώ θα κάνεις "μισή" δουλειά και θα αισθανθείς ότι τσάμπα ξοδεύτηκες.

Τι εννοεις δεν θα δω διαφορα ? Σε σχεση με αυτη που εχω τωρα ? 

Και μια ερωτηση... Μηπως εχω και θεμα cpu ? Μηπως εννοω ειναι παλια και θελω new ?

Καλησπέρα παιδιά

PSU (Τροφοδοτικό & Watt): Chieftec APS 650C 650W

Motherboard (Μητρική):M5A99X EVO R2

CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): AMD Athlon II X4 620 2.60 GHz

RAM (Μνήμη συστήματος): 8GB

GPU (Κάρτα γραφικών): AMD RADEON HD 5700

Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση):Samsung Syncmaster 206BW

ΟS (Λειτουργικό σύστημα): Windows 10 64bit

Το pc γενικα ξερω ειναι ψιλοσαπιο. Θα ηθελα να μου πειτε καποια καρτα γραφικων με 120 ευρωπουλα να αγοράσω. Τη θέλω για games, τα υψηλα γραφικα ποτε δεν με ενδιέφεραν. Κυριως παιζω lol (το οποιο το παιζει και τωρα μια χαρα). Θα ηθελα ομως να παιξω και fallout 4 και call of duty. 

260X,750 ti αλλά το σύστημα σου έχει ανάγκη και από άλλη αλλαγή,της οθόνης.

τι χαρακτηριστικα με ενδιαφερουν να κοιταω περισσοτερο για να εχω καλυτερη αποδοση ?για την gigabyte εχω διαβασει αρκετα καλα θετικα λογια και για καρτες γραφικων 

Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος κοιτώντας μόνο χαρακτηριστικά γιατί από αρχιτεκτονική σε αρχιτεκτονική και από υλοποίηση σε υλοποίηση καρτών υπάρχουν διαφορές.Αν δεν παρακολουθείς δηλαδή τα πράγματα είναι λίγο δύσκολο.Αν δεν σου περισσεύουν χρήματα για ξόδεμα δεν χρειάζεται να αλλάξεις πλατφόρμα για τέτοιες κάρτες,και με αυτόν που έχεις είσαι εντάξει με κάποιο oc.

Καλημερα

Λογω αλλαγης καρτας γραφικων,θα ηθελα καποιες υποδειξεις για το  ποια καρτα είναι σχεδον ιδανικη για το συστημα μου,με κοστος γυρω στα 230 ευρω.Το συστημα μου περιλαμβανει τα εξης

Case       COOLERMASTER HAF XM

PSU      :COOLERMASTER SILENT PRO GOLD 700W

*ΜOBO  :GIGABYTE GA-Z68X-UD4-B3 INTEL Z68 ATX

CPU      INTEL CORE i7-2600K TRAY LGA 1155

RAM     KINGSTON KHX1600C9D3K2 2X4 GB

GPU     GIGABYTE GTX 660 TI 2GB

Monitor/Resolution  SAMSUNG P2270HD/1920X1080

HD1        SSD SAMSUNG 840 EVO 250GB

HD2        SSD OCZ 120GB AGILITY 3

HD3        ST3750525AS  700GB

ΨΥΚΤΡΑ NOCTUA NH-14  120MM FAN

ΟS        WIN 7 PRO SP1 VERSION 6.1.7601

Ευχαριστω.

Για να πεις οτι κάνεις μεγάλη αναβάθμιση χρειάζεται να πας σε μια κάρτα όπως 290,970,390 αλλά έχεις και θέμα με το 21.5'' tv monitor σου..Η αλλαγή του θα αποτελούσε σημαντική αναβάθμιση και ταυτόχρονα θα εξισορροπούσε και το σύστημα.

Legolas

Senior Member

• 238079afc6fc8d3545bb13bc7c059f87?s=100&d
  • Members
  • 385 μηνύματα

Δημοσίευση Χθες, 23:52

jgeorgiou, on 14 Nov 2015 - 8:03 PM, said:snapback.png

εγώ θα πρότεινα τουλάχιστον 960/2 ή 380/2GB με 200ευρώ (τις φθηνότερες υλοποιήσεις)

νομίζω ότι αν πας σε ΑΤΙ370 ή NV750TI δεν θα δεις μεγάλες διαφορές και θα απογοητευτείς

ξανασκέψου το γιατί με κάρτα των 120ευρώ θα κάνεις "μισή" δουλειά και θα αισθανθείς ότι τσάμπα ξοδεύτηκες.

Και μια ερωτηση... Μηπως εχω και θεμα cpu ? Μηπως εννοω ειναι παλια και θελω new ?

LEGOLAS

με κάρτα των 200-220ευρώ (960/2 ή ΑΤΙ380) θα δεις μεγάλη διαφορα. Φυσικά αν έχεις χρήμα και πάρεις έναν σύγχρονο Ι5 θα είναι πολύ καλύτερα αλλά εκεί πας για 300ευρώ μητρική/επεξεργαστή επιπλέον! Το έχεις το χρήμα? Το βασικό που ήθελα να σου επισημάνω είναι να ΜΗΝ πας σε μικρότερη κάρτα γραφικών και αισθανθείς κορόιδο.

260X,750 ti αλλά το σύστημα σου έχει ανάγκη και από άλλη αλλαγή,της οθόνης.

Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος κοιτώντας μόνο χαρακτηριστικά γιατί από αρχιτεκτονική σε αρχιτεκτονική και από υλοποίηση σε υλοποίηση καρτών υπάρχουν διαφορές.Αν δεν παρακολουθείς δηλαδή τα πράγματα είναι λίγο δύσκολο.Αν δεν σου περισσεύουν χρήματα για ξόδεμα δεν χρειάζεται να αλλάξεις πλατφόρμα για τέτοιες κάρτες,και με αυτόν που έχεις είσαι εντάξει με κάποιο oc.

Για να πεις οτι κάνεις μεγάλη αναβάθμιση χρειάζεται να πας σε μια κάρτα όπως 290,970,390 αλλά έχεις και θέμα με το 21.5'' tv monitor σου..Η αλλαγή του θα αποτελούσε σημαντική αναβάθμιση και ταυτόχρονα θα εξισορροπούσε και το σύστημα.

Τι μονιτορ προτεινεις σε διαστασεις και αναλυση?

Τι μονιτορ προτεινεις σε διαστασεις και αναλυση?

Εξαρτάται και από τη κάρτα,το budget και το επίπεδο ασχολίας αλλά αυτό είναι και για άλλο topic.

Legolas

Senior Member

• 238079afc6fc8d3545bb13bc7c059f87?s=100&d
  • Members
  • 385 μηνύματα

Δημοσίευση Χθες, 23:52

jgeorgiou, on 14 Nov 2015 - 8:03 PM, said:snapback.png

LEGOLAS

με κάρτα των 200-220ευρώ (960/2 ή ΑΤΙ380) θα δεις μεγάλη διαφορα. Φυσικά αν έχεις χρήμα και πάρεις έναν σύγχρονο Ι5 θα είναι πολύ καλύτερα αλλά εκεί πας για 300ευρώ μητρική/επεξεργαστή επιπλέον! Το έχεις το χρήμα? Το βασικό που ήθελα να σου επισημάνω είναι να ΜΗΝ πας σε μικρότερη κάρτα γραφικών και αισθανθείς κορόιδο.

Εστω οτι αγοράζω τη καρτα γραφικων που μου προτεινεις... Θα σηκώνει τα παιδχνίδια η θα εχω παλι προβλημα λογο CPU ? αυτο δεν καταλαβαινω

Εστω οτι αγοράζω τη καρτα γραφικων που μου προτεινεις... Θα σηκώνει τα παιδχνίδια η θα εχω παλι προβλημα λογο CPU ? αυτο δεν καταλαβαινω

Ο επεξεργαστης σου θα κραταει πισω την 380,φιλος μου με 955 και 280Χ εχει θεμα.Ο Athlon που εχεις ειναι πολυ λιγος για συγχρονες καρτες.Εχει και η οθονη σου σχετικα χαμηλη αναλυση οποτε ακομα χειροτερα,θα πεφτει περισσοτερο βαρος στον cpu.Εχεις ομως πολυ καλη μητρικη και αυτο σου δινει την δυνατοτητα να πας σε κατι πολυ δυνατοτερο απο τον επεξεργαστη που εχεις τωρα.Αρα παιρνεις τωρα την 380-960 και καποια στιγμη στο μελλον κοιτας και για εναν 8320+οθονη και θα εισαι οκ.

Τι νομιζες,οτι θα την εβγαζες φτηνα με μια καρτα γραφικων εδω που ηρθες? :X :-D

mike1945

έχεις 660ΤΙ οπότε με 960 ή ΑΤΙ380 θα δεις ΜΙΚΡΗ διαφορά που ΔΕΝ αξίζει τον κόπο

αν θες να δεις σοβαρή διαφορά πρέπει να πας σε 970 

GoldKingston,

έχεις εγκλωβιστεί σε έναν ΑΡΓΟ Α10 APU (κατα την άποψη μου οι APU αυτές είναι η μεγαλύτερη απάτη όλων των εποχών)

για να παίξεις GTA V πέρα από σοβαρή vga (κατ'ελάχιστον 200ευρώ για 960/2 ή ΑΤΙ 380) πρέπει να κάνεις με υδρόψυξη μεγάλο O/C στον πάναργο αυτόν επεξεργαστή (για τις απαιτήσεις του GTA V) ή να αλλάξεις μητρική/επεξεργαστή. Ακόμη και ένας Ι3 4170 είναι πολύ ποιο γρήγορος από αυτό το πράγμα που πουλάνε οι απατεώνες για gaming my ass. Επρεπε να εξηγούν στον κόσμο ότι αυτό είναι για 720 gaming αλλά ακόμη και αν στο μέλλον αγοράσει κάποιος πρόσθετη κάρτα γραφικών θα έχει έναν επεξεργαστή-παλτό που είναι χειρότερος του Ι3 να ξέρει ο κόσμος τι αγοράζει.

Οταν ειχα την δυνατοτητα να αγορασω υπολογιστη ημουν σε καποιο οριο ή τοτε ή καθολου . Καρτα γραφικων δεν γινοταν να παρω και αναγκαστηκα κατεληξα σε APU . Intel δεν εχω αγοραση ακομα σιγουρα καποια στιγμη θα παρω . Μονο η μητρικη αυτη που εχω την ειχα παρει πριν 2 χρονια 130 ευρω μαζι με τον επεξεργαστη αν θυμαμαι καλα 250 . Αν ηθελα Intel θα  μονο 200+ για τον επεξεργαστη και θα χρειαζομουνα και καρτα γραφικων .Συμπερασμα η μεση φθηνη λυση ειναι η AMD οποιος εχει την ανεση για Intel παιρνει Intel .Νομιζω πως APU κρατανε μια χαρα με aftermarket ψυκτρα και για gaming χαλαρο και καποια στιγμη μια καρτα γραφικων και συνεργαζεται και με τον επεξεργαστη χαλαρα

βρικα παιδια στης αγγελιες με ενα χρονο εγγυηση στα 125 ευρω 

MSI GTX 760 GAMING OC EDITION και αυτη π εχω τωρα ειναι η sapphire 577o flex edition η συγκεκριμενη π βρικα κανει γ τα νεα παιχνιδια?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...