Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν θες κάρτα με 4 γίγα μνήμης είναι προτιμότερο να πας σε αρκετά ακριβότερες όπως οι 290/970 κλπ. που έχουν τους πόρους να εκμεταλλευτούν τόσο μνήμη. Σε μια 960/380 τα 4 γίγα στις αναλύσεις που θα παίξεις παιχνίδια θα κάθονται και θα πλέκουν πουλόβερ. 

• Like 2
Δημοσ.

Αν θες κάρτα με 4 γίγα μνήμης είναι προτιμότερο να πας σε αρκετά ακριβότερες όπως οι 290/970 κλπ. που έχουν τους πόρους να εκμεταλλευτούν τόσο μνήμη. Σε μια 960/380 τα 4 γίγα στις αναλύσεις που θα παίξεις παιχνίδια θα κάθονται και θα πλέκουν πουλόβερ. 

Μαλιστα. Θα πραξω αναλογα λοιπον,ευχαριστω :D

Δημοσ.

Kαλησπέρα παιδιά...τι λέτε να αγορασω δυο καρτες των 100 και να τις βαλω παραλληλα η μια των 200?

Και μια αποψη γι αυτην εδω http://www.skroutz.gr/s/7092977/MSI-Radeon-R7-370-4G-Gaming-R7-370-GAMING-4G.htmlευχαριστω :)

Προφανως μια των 200ευρω και οταν λεμε για 200ευρω εννοουμε για Gtx 960/R9 380.

Kαι το http://www.guaranty.gr/εχει πολλες ετοιμοπαραδοτες. Αλλα γενικα δεν το ξερω σαν μαγαζι,

Ανεξαρτητα του τι καρτα θα αγορασεις ,αν αγορασεις απο το εν λογω καταστημα να τους κανεις την παρατηρηση για την εγγυηση. Σε οτι πραγματα εχουν σε ολα γραφουν εγγυηση 2 χρονια αντι για 3 που δινουν εταιριες οπως Asus/Msi/Gigabyte/EVGA κλπ και μου κανει εντυπωση που ακομα δεν το εχουν αλλαξει,,,

• Like 1
Δημοσ.

Ρωτησα επειδη η 4αρα η GTX 960 ανεβαινει 30 ευρω παραπανω....ξερω και με 2 θα ειμαι καλυμμενος αλλα στο μελλον ποιος ξερει

Αν εισαι σε 1080p την 2gb εκδοση κοιτας που κοστιζει 200περιπου ευρω οσο και η R9 380.

Δημοσ.

Ευχαριστώ!! Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει θέμα συμβατότητας του τροφοδοτικού μου, με την νέα κάρτα. Δηλαδη τα καλωδια και οι συνδεσεις παρέμειναν οι ίδιες ή μπορεί να είναι παλιές οι συνδεσεις του τροφοδοτικού;

Επίσης, με μια νεα καρτα γραφικών σαν αυτές που μου προτεινες θα μπορώ να παίξω συγχρονα παιχνίδια σε High / Ultra High ή σε Normal ;

Το Lag στα παιχνίδια είναι θέμα κάρτας ή επεξεργαστή; (για offline μιλουμε παντα)

Ευχαριστώ!! Δηλαδή με την οθόνη που έχω τωρα δεν θα δω και τρελλες διαφορες περαν του ότι δεν θα έχω lag;

Δεν έχεις γράψει ακριβές μοντέλο τροφοδοτικού για σιγουριά αν και λογικά δεν θα χεις θέμα.Τον κύριο λόγο τον έχει η κάρτα.Περί "lag" απάντησε ο αλέξανδρος.Αν εννοείς επιδόσεις και ρυθμίσεις είναι ανάλογες και με τα παιχνίδια.

Η οθόνη σου είναι για αλλαγή για διάφορους λόγους,ποιότητα εικόνας,ανάλυση,flickering κλπ και για αυτό εγώ θα ξεκίναγα από κει.Στα χρήματα  πάντως που πες κοιτάς για 380 και μετά 960.Οι 950 στα 180-190ε που είδα δεν αξίζουν.Με τον επεξεργαστή σου και τέτοιες κάρτες δεν θα χεις θέμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια χαρα παιδια. Σκεφτομαι να παρω την gigabyte 950 oc 2gb. Το συστημα μου ειναι: i3 3,6Ghz, 8gb ram, h97 mobo
Πειραζει που η καρτα ειναι oc ενω τα υπολοιπα parts δεν ειναι;
Μηπως ειναι λιγο overkill η καρτα για τον i3 ; Την βρησκω γυρω στα 150€ τη καρτα

Επεξ/σία από firepc
Δημοσ.

οχι το OC αναφερεται σε εργοστασιακο υπερχρονισμο που εχουν κανει σε σχεση με την refernce καρτα της nvidia...δεν εππηρεαζει καπως το συστημα σου...υπερβολικη οχι δεν ειναι δεν θα την μπουκαλιαζει ο i3 με τπτ...απλως σκεψου μηπως κανεις την υπερβαση και πας για 960...κατα τ αλλα μια χαρα και η 950!

Δημοσ.

Μα τα χαρακτηριστικα της GTX950 ειναι λιγο καλυτερα απ αυτα της R9 380 η μου φαινεται?

H 380 στα περισσότερα παιχνίδια είναι λίγο καλύτερη και απο 960.οπότε πολύ καλύτερη απο την 950.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...