Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σκοπευω να παω πισω την καρτα μου MSI R9 390 λογω coil whine να την αντικαταστησω με την Sapphire ή λετε να παω σε καμια gtx 970?

390.Λόγω μνήμης ίσως χρειαστεί κάποτε.

Ξερει κανεις ποσα εκατοστα ειναι οι gpu? Και αμα εχουν διάφορες;

Σκοπευω να παω πισω την καρτα μου MSI R9 390 λογω coil whine να την αντικαταστησω με την Sapphire ή λετε να παω σε καμια gtx 970?

Αμφιβάλλω αν την αντικαταστήσουν λόγω coil whine.Όπως και να έχει μείνε στην 390 (σίγουρα πιο δυνατή από 970 πια + το πλεονέκτημα στην vram).Η sapphire μακράν η καλύτερη υλοποίηση στην amd γενικά (το μόνο μειονέκτημα είναι ότι έχει -1 χρόνο εγγύησης σε σχέση με τις υπόλοιπες υλοποιήσεις).

• Like 2

Γεια χαρα .

Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να προχωρισω σε αγορα μιας καινουργιας καρτας γραφικων ετσι ωστε να αντικαταστησω την αθανατη ATI RADEON HD 5750 που εχω στο pc της υπογραφης μου. Λεω σιγα σιγα να προχωρισω σε αναβαθμισεις αλλα κομματι κομματι και χαααλαρα.

Tα games που παιζω καθημερινα ειναι CS:GO,Smite,League of Legends!

Κατα τα αλλα το pc ολη μερα broswering.

Δεν εχουν τρελες απαιτησεις τα παιχνιδια οποτε σκεφτομαι να μην παω και σε τιποτα τρελο.

Πιστευετε οτι αξιζει να προχωρισω στην αγορα GPU ή να αξιοποιησω τα λεφτα καπως αλλιως?

Το επομενο πραγμα που επειγει ειναι ενα κουτακι για το pc διοτι αυτο που εχω εχει τα χαλια του πλεον.

Μοbo-Cpu θα τα αλλαξω μαζι καποια στιγμη λογω παλιου socket.

To budget μου ειναι 200ευρω :-D

* Case (Κουτί): Δεν ξερω καν ποιο ειναι,full tower παντως.Θα γινει αλλαγη καποια στιγμη σε Corsair Air240.

* PSU (Τροφοδοτικό & Watt): Corsair VS650

* Motherboard (Μητρική): Asus p7h55-m le

* CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): intel i7 870

* RAM (Μνήμη συστήματος):2x4GB 1333MHz Kingston HyperX

* GPU (Κάρτα γραφικών):ATI RADEON HD 5750

* Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση):LG 22EA63 1920x1080

* ΟS (Λειτουργικό σύστημα): Windows 10 (x64bit)

Παιδια καθησα και σκεφτηκα μερικα πραγματα :P

Λεω να παρω αυτη

http://www.guaranty.gr/product/1002029/gigabyte-geforce-gtx960-4gb-gaming-gv-n960g1-gaming.html

αντι για 960 2GB ή R9 380 2GB.

Ετσι κ αλλιως θα ξαναπαρω καρτα μετα απο 5-6 χρονια(μπορει και πιο μετα) και θελω να ειναι κατι καλο για να κρατησει. Τι λετε?

Καλησπερα.

Αν δεν εχεις μεγαλες απαιτησεις θα προτεινα να παρεις την παρακατω gtx 950. Το τροφοδοτικο θα φτανει ακομη και αν ειναι σκαρτο, χωραει στο κουτι σου και δε θα εχεις προβλημα cpu overhead, δεδομενου οτι ο επεξεργαστης σου πλεον δεν ειναι κορυφαιος.

https://www.skroutz.gr/s/7388178/Gigabyte-GeForce-GTX950-2GB-GV-N950WF2OC-2GD.html

Και αυτη η 960 χωραει στο κουτι σου: https://www.skroutz.gr/s/6558469/EVGA-GeForce-GTX960-2GB-Superclocked-02G-P4-2962-KR.html

Και αυτη με τα 4GB ram: https://www.skroutz.gr/s/7315071/Gigabyte-GeForce-GTX960-4GB-GV-N960OC-4GD.html

Ευχαριστώ!! Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει θέμα συμβατότητας του τροφοδοτικού μου, με την νέα κάρτα. Δηλαδη τα καλωδια και οι συνδεσεις παρέμειναν οι ίδιες ή μπορεί να είναι παλιές οι συνδεσεις του τροφοδοτικού;

Επίσης, με μια νεα καρτα γραφικών σαν αυτές που μου προτεινες θα μπορώ να παίξω συγχρονα παιχνίδια σε High / Ultra High ή σε Normal ;

Το Lag στα παιχνίδια είναι θέμα κάρτας ή επεξεργαστή; (για offline μιλουμε παντα)

καλυτερα περιμενε κανα μηνα ακομα και παρε μια gtx 960 (την πιο φθηνη δλδ MSI στα 2gb) και δωσε τα υπολοιπα 150-200 που θα χεις μαζεψει για καμια οθονη...εκει θα δεις και τρελες διαφορες!

Ευχαριστώ!! Δηλαδή με την οθόνη που έχω τωρα δεν θα δω και τρελλες διαφορες περαν του ότι δεν θα έχω lag;

@iCyd 

εε οχι και 270 ευρο για 960...η πηγαινε σε καποια φθηνη υλοποιηση και γλιτωσε ενα 60αρι η βαλε αλλα τοσα και πηγαινε σε 390...

Ευχαριστώ!! Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει θέμα συμβατότητας του τροφοδοτικού μου, με την νέα κάρτα. Δηλαδη τα καλωδια και οι συνδεσεις παρέμειναν οι ίδιες ή μπορεί να είναι παλιές οι συνδεσεις του τροφοδοτικού;

Επίσης, με μια νεα καρτα γραφικών σαν αυτές που μου προτεινες θα μπορώ να παίξω συγχρονα παιχνίδια σε High / Ultra High ή σε Normal ;

Το Lag στα παιχνίδια είναι θέμα κάρτας ή επεξεργαστή; (για offline μιλουμε παντα)

Ευχαριστώ!! Δηλαδή με την οθόνη που έχω τωρα δεν θα δω και τρελλες διαφορες περαν του ότι δεν θα έχω lag;

Αναλογως το παιχνιδι παντα...σε καποια high σε καποια ultra και σε αλλα παλι Normal...

Lag ειναι καθαρα ορος για Online games...για offline υπαρχουν αλλα προβληματα...με την νεα καρτα ομως 100% θα εξαλειφθουν η αν υπαρχουν θα ειναι προβληματα του παιχνιδιου η λαθος settings που χεις βαλει στην καρτα ingame...

Με την οθονη που εχεις τωρα μπορεις να φτασεις μεχρι ενα μετριο σημειο...δεν μπορεις να δεις ΟΛΑ αυτα που μπορει να σου προσφερει μια καρτα νεας γενιας...

• Like 1

@iCyd 

εε οχι και 270 ευρο για 960...η πηγαινε σε καποια φθηνη υλοποιηση και γλιτωσε ενα 60αρι η βαλε αλλα τοσα και πηγαινε σε 390...

Ευχαριστω για την απαντηση για αρχη.

Παραπανω λεφτα δεν παιζει να δωσω γιατι και αυτα τα εξτρα 50-60 ευρω απο τα αρχικο budget τα εκοψα απο αλλου :P Κοιταω για αρχη μονο τις ετοιμοπαραδοτες στο skroutz γιατι ειμαι χωρις καρτα γραφικων και δεν την παλευω με το λαπτοπ αλλο.

ετοιμοπαράδοτες έχουν τα "μεγάλα-σοβαρα" eshops

you.gr

cosmodata.gr

msystems.gr

egate.gr

eshop.gr

διάλεξε ποιο εμπιστεύεσαι , ποιο έχει καλύτερη τιμή και παρε.

ετοιμοπαράδοτες έχουν τα "μεγάλα-σοβαρα" eshops

you.gr

cosmodata.gr

msystems.gr

egate.gr

eshop.gr

διάλεξε ποιο εμπιστεύεσαι , ποιο έχει καλύτερη τιμή και παρε.

Kαι το http://www.guaranty.gr/εχει πολλες ετοιμοπαραδοτες. Αλλα γενικα δεν το ξερω σαν μαγαζι,

@iCyd 

Αναλογως το παιχνιδι παντα...σε καποια high σε καποια ultra και σε αλλα παλι Normal...

Lag ειναι καθαρα ορος για Online games...για offline υπαρχουν αλλα προβληματα...με την νεα καρτα ομως 100% θα εξαλειφθουν η αν υπαρχουν θα ειναι προβληματα του παιχνιδιου η λαθος settings που χεις βαλει στην καρτα ingame...

Με την οθονη που εχεις τωρα μπορεις να φτασεις μεχρι ενα μετριο σημειο...δεν μπορεις να δεις ΟΛΑ αυτα που μπορει να σου προσφερει μια καρτα νεας γενιας...

thanks man, τα παιχνιδια που παιζω ειναι Fallout, Bioshock, Skyrim, Mass effect, far cry σηνύθως τέτοιου ειδους. Το far cry 3 παντως το επαιξα στο συστημα μου χωρις προβληματα στα νορμαλ σεττινγκσ

Ευχαριστω για την απαντηση για αρχη.

Παραπανω λεφτα δεν παιζει να δωσω γιατι και αυτα τα εξτρα 50-60 ευρω απο τα αρχικο budget τα εκοψα απο αλλου :P Κοιταω για αρχη μονο τις ετοιμοπαραδοτες στο skroutz γιατι ειμαι χωρις καρτα γραφικων και δεν την παλευω με το λαπτοπ αλλο.

http://www.guaranty.gr/product/1001895/msi-geforce-gtx960-2gb-oc-gtx-960-2gd5t-oc.html

γλιτωνεις ενα 50αρι...το κανεις οτι θες απο ssd/ram/ψυκτρα μεχρι σουβλακια :P η κανα fallout 4!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...