babisflou7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 μωρε δεν θελω να διαφωνησω αλλα με τετοιο συστημα κ με την 210 κιολας οπως ανεφερε ο φιλος απο πανω δεν μπορουσαν ουτε το pes 2014. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TASOS S_L_ON Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Πρώτα ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις... Όντως το μηχάνημα είναι παλιό και θέλει να ξεκινήσει την αναβάθμιση από την κάρτα γραφικών μετά να κάνει τα υπόλοιπα (CPU,RAM) @BabisFlou7 Αρχικά αυτός ήθελε να βλέπει μόνο ταινίες και να παίζει μόνο PES 2016 όσο φθηνά γίνεται και του πρότειναν από το μαγαζί την GF 210. Εγώ του είπα ότι άμα πάρει μια καλύτερη κάρτα γραφικών θα μπορεί να παίξει έστω και σε χαμηλά γραφικά το Black Ops3 και το GTA V και αργότερα όταν θα μπορεί να διαθέσει παραπάνω χρήματα να αλλάξει το υπόλοιπο σύστημα. @jgeorgiou Με το παρόν σύστημα με τι τροφοδοτικό θα σηκώνει μια GTX 750? Επειδή και εγώ σκέφτομαι να στήσω ένα μηχάνημα (+ οθόνη) για mid/range gaming θα μπορούσα να το κάνω με 400-500 ευρώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Πες μας καλύτερα τι μάρκα είναι το τροφοοτικό. Μπορείς να πάρεις και μια gt730 με 384 πυρήνες και αν και όποτε κάνει αναβάθμιση να την πουλήσει -15ή -20 ευρώ. http://www.skroutz.gr/s/5268640/EVGA-GeForce-GT730-2GB-LP-02G-P3-3733-KR.html Αυτή μπαίνει και σε τροφοδοτικό μπόμπα, δεν καταναλώνει σχεδόν τίποτα, (κάπου στα 30 βαττ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Κοίτα, το GTA V παίζει και σε Pentium 4 με GT210. Καμιά σχέση με το optimisation του GTA IV. Σε Low μια χαρά θα τον κρατήσει σε χαμηλή ανάλυση Πλάκα πλάκα ξεχνάμε πως για να παίξεις και να απολαύσεις ένα παιχνίδι δεν χρειάζεσαι τέρας pc.Οκ τα γραφικά δεν θα είναι καλά αλλά τουλάχιστον παλιούς gamers δεν τους πειράζει τόσο αυτό.Ο ίδιος παίζω περισσότερα παιχνίδια PSX,N64 σε emulator παρά σημερινά και δεν έχω θέμα με τα τότε γραφικά.Οπότε δεν θα με πείραζε και low να έπαιζα τα παιχνίδια. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2015 από SPANK 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 η 750ΤΙ/2GB και στα χαρτιά και στην πράξη την έχω δει να δουλεύει σε τροφοδοτικά "χώμα" , προχθές μου έπαιξε χωρίς πρόβλημα σε htpc με 200αρι τροφοδοτικό και Ι3. Μην την φοβάσαι και είναι και γρήγορη (αρκεί να διαθέτεις την 130αρα που ζητάει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ναι και με GT730 θα παίξει, στα low/medium, αλλά θα παίξει. Αν δεν έχεις πολλές απαιτήσεις μια χαρά σε ικανοποιεί. Και αυτό στο λέει χρήστης SLI. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2015 από SPANK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadows Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Σε αυτά τα χρήματα και για τέτοια ανάλυση κοιτάει είτε σε 290 από Eu είτε σε 390 με παραπάνω αν παίζει αρκετά απαιτητικά παιχνίδια. ΄Εχουν όμως και μια υπολογίσιμη διαφορά στις επιδόσεις και τα μεγάλα oc συνήθως συνοδεύονται από αστάθεια.Oc μπορείς να κάνεις και στην 265. ευχαριστω για την απαντηση,οποτε εν ολιγης η 265 ειναι καλυτερο vfm? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 ευχαριστω για την απαντηση,οποτε εν ολιγης η 265 ειναι καλυτερο vfm? Με τέτοιες τιμές ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 παιδια ηρθε η ωρα να αφσησω την saphire 4870 και να ανβαθμιστω....θελω μια καλη καρτα με budget εωσ 170 εχω 8gb ram επεξεργαστη intel i5 3570 3.4ghz εχω κατι στο νου μου αλλα θα ηθελα να μου προτινετε και εσεις..... Site: 1 Site: 2 Site: 3 Η 950 που ειναι στο budget σου ειναι καλυτερη. https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=950 Αλλα καλυτερα να εβαζες ενα 30αρι ακομη και να επερνες μια 380, ειναι σημαντικα καλυτερη και θα εκμεταλλευτεις και καλυτερα τον επεξεργαστη σου. Αν μη τι αλλο θα σου κρατησει με αξιοπρεπεις επιδοσεις για περισσοτερο καιρο και ειναι πολυ συμφερουσα για το κοστος της. https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=380 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kahlastar Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Θέλω την γνώμη σας για να διαλέξω κάρτα. Μια ζωή κολλημένος με την AMD και τα τελευταία 3 χρονιά από την HD 7770 πήγα στην R9 270 (φανταστικές και οι 2 κάρτες για τα λεφτά τους) και πρόσφατα πήρα την R9 380 η οποία με απογοήτευσε κάπως. Σκέφτομαι λοιπόν να πάω μια κατηγορία πάνω και να δοκιμάσω την GTX 970 αλλά διαβάζω πολύ καλά λόγια και για την R9 390. Παίζω στα 1080p και δεν έχω σκοπό να πάω παραπάνω προς το παρών μιας και δεν με παίρνει να δώσω 3-4 κατοστάρικα για monitor. Πια από τις 2 κάρτες είναι καλύτερη για μένα? Case : Corsair carbide spec 03 Cpu : Intel i5 4690k Ram : Corsair XMS3 2x4g MOBO : MSI z97 gaming 5 PSU : Corsair RMI 750w Gold+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 αφού είσαι AMDακιας και έχεις και δυνατό τροφοδοτικό , πάρε την 390! πολύ καλή όπως και η 970. https://www.skroutz.gr/s/7530532/Sapphire-Radeon-R9-390-8GB-Nitro-11244-01-20G.html πάρε αυτή που έχει ποιο τσιμπιμένα Mhz ή κάποια φθηνότερη σε msi/gigabyte κατα προτίμηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kahlastar Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 αφού είσαι AMDακιας και έχεις και δυνατό τροφοδοτικό , πάρε την 390! πολύ καλή όπως και η 970. https://www.skroutz.gr/s/7530532/Sapphire-Radeon-R9-390-8GB-Nitro-11244-01-20G.html πάρε αυτή που έχει ποιο τσιμπιμένα Mhz ή κάποια φθηνότερη σε msi/gigabyte κατα προτίμηση. Είμαι AMDακιας αλλά η 380 με έκανε να φοβάμαι λίγο την 3xx σειρά γιαυτό είπα να δοκιμάσω Nvidia αλλά μιας και δεν είναι λίγα τα λεφτά για τέτοιες κάρτες θέλω και άλλες γνώμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisflou7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 γιατι απογοητευτηκες με την 380? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kahlastar Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δεν είναι κακή κάρτα απλά δεν πιστεύω ότι αξίζει τα λεφτά της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisflou7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 ok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις