Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Asus 280 την ξεχνάς, πολλά προβλήματα.

Μετά 770, 760, Giga 270X, Saphire 270X.

H 280X της Asus ειχε προβλημα ,δεν νομιζω οτι εχει αφερθει προβλημα για την απλη (280) σε οποιαδήποτε υλοποίηση της.

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

H 280X της Asus ειχε προβλημα ,δεν νομιζω οτι εχει αφερθει προβλημα για την απλη (280) σε οποιαδήποτε υλοποίηση της.

Mόνο για την Χ ήτανε?

Αν ναι, οκ. Μπαίνει στην λίστα ανάμεσα στις 770 και 760, για μένα.

Δημοσ.

Ισχυει το Nvidia για gaming και ΑΜD για ολα τα αλλα?

Πολλοί αβάσιμοι μύθοι κυκλοφορούνε. Να αφήσουμε όμως τον χώρο σε αυτή την ενότητα για όλους όσους έχουν μια ερωτησούλα για αναβάθμιση, γιατί είναι πολύτιμος; 

Δημοσ.

Πως θα αναβαθμισω την καρτα μου αν ΔΕΝ ξερω πρωτα ποια εταιρια να διαλεξω για τη χρηση που θελω?Κυριε Ailuros σταματηστε σας παρακαλω να ασχολειστε τοσο ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ με το να μαναρετε τοπικ και μηνυματα...ευχαριστω!

Δημοσ.

Πως θα αναβαθμισω την καρτα μου αν ΔΕΝ ξερω πρωτα ποια εταιρια να διαλεξω για τη χρηση που θελω?Κυριε Ailuros σταματηστε σας παρακαλω να ασχολειστε τοσο ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ με το να μαναρετε τοπικ και μηνυματα...ευχαριστω!

Πες μας ποια παιχνίδια σε ενδιαφέρουν και τα χρήματα.

Αν γουστάρεις Nvidia πχ γούστο σου καπέλο σου.

Αλλά άλλα τέτοια μηνύματα εδώ μέσα δεν θα ποστάρεις.

Δημοσ.

Μα συγνωμη τα εχω πει και τα εχω ξαναπει 10 φορες κυριε μου και καθε φορα ο Κ.Ailuros με λογοκρινει πριν προλαβω να ακουσω πανω απο 1-2 αποψεις. Single player οτιδηποτε,κυριως open-world, 28αρα μονιτορ,εως 200 ευρω αλλα να τα αποδωσει σε βαθος χρονου   

Δημοσ.

Mόνο για την Χ ήτανε?

Αν ναι, οκ. Μπαίνει στην λίστα ανάμεσα στις 770 και 760, για μένα.

Η GTX660 θεωρειται αρκετα παλια πλεον?γιατι βρηκα και μια τετοια.

Δημοσ.

Aυτην εδω ειδα και ρωτησα και προηγουμενως  αν αξιζει με 20 ευρω να παρω παραπανω 2 GB

http://www.skroutz.gr/s/6441065/Gigabyte-GeForce-GTX960-4GB-WindForce-2X-OC-GV-N960WF2OC-4GD.html

Eγώ θα τα έδινα. Οχι όλοι όμως, γιατί ο πυρήνας τερματίζει αρκετά πριν.

Η GTX660 θεωρειται αρκετα παλια πλεον?

Ιδιας εποχής με την 680-770. Ναι αρκετά παλιά αλλά αν την βρεις φτηνά δεν θα σε απογοητεύσει ;)

Δημοσ.

Eγώ θα τα έδινα. Οχι όλοι όμως, γιατί ο πυρήνας τερματίζει αρκετά πριν.

Ιδιας εποχής με την 680-770. Ναι αρκετά παλιά αλλά αν την βρεις φτηνά δεν θα σε απογοητεύσει ;)

Hmm.. δηλαδη 150-180 μια τετοια τιμη θεωρειται καλη? Δεν ξερω καθολου γι αυτο ρωταω.

Δημοσ.

Hmm.. δηλαδη 150-180 μια τετοια τιμη θεωρειται καλη? Δεν ξερω καθολου γι αυτο ρωταω.

Οχι προφανώς! Εχουν παίξει 660ti στα 120-130! Οχι την απλή στα 150-180!

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας, μάλλον θα αγοράσω αυτή την κάρτα γραφικών Sapphire Radeon R9 380 Dual-X 2048MB και δεν βρίσκω κάποιο review την έχει κανείς να μου αν είναι καλή και γενικά τα επίπεδα θορύβου γιατί θέλω ότι πιο αθόρυβο γίνεται  

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...