Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

180 ευρα η 290? 

δυσκολο ρε συ...μια ref χθες κ εφυγε στο τεταρτο!!

κοιταω για να ειμαι ειλικρινης σε 280χ , 380 4αρα κ 960 4αρα..

ποιο???? δεν το καταλαβα :-D

Καλα αμα παρεις reference 290 θα κανεις την αγορα του αιωνα.Με τα χρηματα που δινεις μια 380 2gb ειναι καλυτερη αγορα,ακομα καλυτερα να εβαζες κανα 50αρικο ακομα και να παρεις την 4gb εκδοση.Η 290 ειναι πολυ καλη καρτα,υπερβολικη θα ελεγα για 1080p αλλα μονο custom και μονο sapphire.Με οτιδηποτε αλλο θα μπλεξεις.Με reference σε βλεπω να ανοιγεις θεμα "υψηλες θερμοκρασιες σε καρτα γραφικων".Ασε που δεν επαρκει το τροφοδοτικο σου για 290 ουτε ο επεξεργαστης σου.

• Like 1
  • Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μπουκαλακι στον ι3 ειμαι σιγουρος κι εγω.

στο τροφοδοτικο την απλη την 290 την σηκωνει απο οσο γνωριζω.

καλυτερα να παω σε μια 280χ?

καλα εκει φοβαμαι τις asus με τα θεματακια...

αξιζει καποιος να μπει σε διαδικασια να ψαχτει για toxic or vaporX?

Δημοσ.

Τι σημαινει απλη 290?Ολες 290 ειναι.Για 280χ θα μπλεξεις ειδικα με τις asus.Και με αλλες υλοποιησεις βεβαια μπορει να μην εχεις θεμα,πηρα σε εναν φιλο μου την HIS 280x iceq x2 και ειναι αριστη.Για sapphire αξιζει με χιλια να ψαχτεις,ειναι εγγυηση.Παντως η καλυτερη αγορα που μπορεις να κανεις ειναι μια 3804gb.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά για να μην ανοίγω νέο θέμα θα ρωτήσω εδώ.Δοκιμάζω διάφορα games σε 1080 ultra(custom)/low settings.Η διαφορά που βλέπω σε γραφικά ειναι πολύ μικρή και σε αντίθεση η διαφορά σε fps μεγάλη.Είναι τυχαίο στα παιχνίδια που δοκίμασα λέτε ή σε όλα η διαφορά στα γραφικά είναι όντως μικρή.?

Δημοσ.

Τι τροφοδοτικο θελει η 390 8GB

λογικα απο 630 και πανω εισαι καλα...

το πιο οικομικο που θα βαζα εγω ειναι το thermaltake 630 SE 

Παιδιά για να μην ανοίγω νέο θέμα θα ρωτήσω εδώ.Δοκιμάζω διάφορα games σε 1080 ultra(custom)/low settings.Η διαφορά που βλέπω σε γραφικά ειναι πολύ μικρή και σε αντίθεση η διαφορά σε fps μεγάλη.Είναι τυχαίο στα παιχνίδια που δοκίμασα λέτε ή σε όλα η διαφορά στα γραφικά είναι όντως μικρή.?

ειναι οντως ελαχιστη η διαφορα...

• Like 1
Δημοσ.

Τι σημαινει απλη 290?Ολες 290 ειναι.Για 280χ θα μπλεξεις ειδικα με τις asus.Και με αλλες υλοποιησεις βεβαια μπορει να μην εχεις θεμα,πηρα σε εναν φιλο μου την HIS 280x iceq x2 και ειναι αριστη.Για sapphire αξιζει με χιλια να ψαχτεις,ειναι εγγυηση.Παντως η καλυτερη αγορα που μπορεις να κανεις ειναι μια 3804gb.

απλη εννοουσα nonX.

την οποια αποσο γνωριζω την σηκωνει το τροφοδοτικο μου.

αυτο με φοβιζει οταν μιλαω για την 280χ τα προβληματα κ ειδικα στις asus.ρισκαρεις???δυσκολα...

οσον αφορα για την 380 την 4αρα κ γω αυτη θα θελα αλλα ανεβαινω κι οχι λιγα...περαν αυτου δεν υπαρχουν κ μτχ λογω οτι βγηκαν προσφατα.

Δημοσ.

Την ειχα στο 750άρη της υπογραφής και ήταν μια χαρά. Πιστεύω με ένα ποιοτικό 700+ είσαι ok!

Εχω το Antec edge 750W 80 plus gold full modular

Δημοσ.

babisflou7

Αξίζει να βάλεις λίγα παραπάνω και να πας σε 960 4gb

https://www.skroutz.gr/s/7315071/Gigabyte-GeForce-GTX960-4GB-GV-N960OC-4GD.html

την τσεκαρω κι εγω αυτη ωστοσο θα παιρνα την αλλη την gigabyte με το oc με 6 ευρα παραπανω.

κι εκει εχω αποσταση δυστυχως οικονομικη.

την τσεκαρα σε μτχ κ δεν υπαρχει ουτε για δειγμα εκτος απο καποιους που τις πουλανε στα 220 ευρα μτχ!!!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...