Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  • Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

* Case (Κουτί):xilence

* PSU (Τροφοδοτικό & Watt):thermaltake 1000w

* Motherboard (Μητρική):ashrock x58extreme

* CPU (Κεντρικός επεξεργαστής):intel i7 920

* RAM (Μνήμη συστήματος):16g

* GPU (Κάρτα γραφικών):msi amd radeon hd 5700 x2 crossfire

* Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση):lg

* ΟS (Λειτουργικό σύστημα):windows7

καλησπερα παιδια.ενδιαφερομαι να κανω μια αναβαθμιση στις καρτες.αν και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με αυτες απο το 2009 η 10.δεν θυμαμαι.ηρθε λοιπον η ωρα.

δεν θελω κατι πολυ ακριβο.ειναι και 2.αν εχετε κατι στο μυαλο,ευχαριστω απο τωρα.

αν διαβασεις τον εαυτο σου θεωρεις οτι εισαι σαφης?? φιλικα παντα.

μπατζετ? φτηνο για μενα ειναι 35 ευρα.για σενα ισως 150 ας πουμε.

οθονη/αναλυση?απλα σκετο LG.

OK!

ειναι καπως καλυτερη η 380.

• Like 1
Δημοσ.

αν διαβασεις τον εαυτο σου θεωρεις οτι εισαι σαφης?? φιλικα παντα.

μπατζετ? φτηνο για μενα ειναι 35 ευρα.για σενα ισως 150 ας πουμε.

οθονη/αναλυση?απλα σκετο LG.

OK!

ειναι καπως καλυτερη η 380.

lg flatron e2351 1920χ1080 δεν ξερω ποσες ιντσες ειναι.στο ποσο ελεγα κοντα στα 200 και οι 2.

Δημοσ.

θες δλδ δεδομενα να κανεις παλι crossfire?

κι αν ναι γιατι?

τι χρηση κανεις?

οχι δεν ειναι δεδομενο.απλα σκευτομαι οτι με τα λευτα αυτα μπορω να βαλω 2 και να παω λιγο πιο καλα απο αυτες που εχω τωρα.μπορει να ειμαι λαθος.να βαλω μια πιο καλη?και αν ναι ποια.?

Δημοσ.

στα 200 πας στην 380 κ εισαι μια χαρα.ανουσια τα cf κ ειδικα με καρτες τετοιου βεληνεκους οπως της σειρας 5700...

• Like 1
Δημοσ.

οχι δεν ειναι δεδομενο.απλα σκευτομαι οτι με τα λευτα αυτα μπορω να βαλω 2 και να παω λιγο πιο καλα απο αυτες που εχω τωρα.μπορει να ειμαι λαθος.να βαλω μια πιο καλη?και αν ναι ποια.?

Δεν αξίζει να παρεις δυο κάρτες των 100 ευρώ. Πάρε καλύτερα μία των 200 ευρώ.

https://www.skroutz.gr/s/6081642/MSI-GeForce-GTX960-2GB-OC-GTX-960-2GD5T-OC.html

https://www.skroutz.gr/s/7092748/MSI-Radeon-R9-380-2GB-Gaming-R9-380-GAMING-2G.html

https://www.skroutz.gr/s/7105016/Sapphire-Radeon-Nitro-R9-380-4G-D5-11242-07-20G.html

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλή η Gaming για τα λεφτά.

Καλησπερα παιδες. Ειμαι νεος στο φορουμ.

PSU (Τροφοδοτικό & Watt): M-TECH-ACH 450W

Motherboard (Μητρική): MSI P55-GD65

CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): Intel i5 750 @ 2.67 GHz

RAM (Μνήμη συστήματος): 4 GB

GPU (Κάρτα γραφικών): Geforce 9800 GT

ΟS (Λειτουργικό σύστημα): Windows 7 x64

Θα ηθελα σας παρακαλω να με βοηθησετε διοτι αντιμετωπιζω προβλημα με την καρτα γραφικων μου. Η motherboard που εχω ειναι MSI P55-GD65 και η καρτα ειναι geforce 9800 GT 512MB. Εχει θεμα με το ανεμιστηρακι αρχιζει και κανει θορυβο και μειωνεται λιγο η ταχυτητα του με αποτελεσμα να ζεσταινεται η καρτα και αναγκαστικα κλεινω τον υπολογιστη. Αυτη η καρτα δεν υπαρχει καπου πλεον στην Ελλαδα για να την αγορασω, μπορειτε να μου προτεινετε καποια αντιστοιχη η εστω λιγο καλυτερη ας πουμε στο 1GB μνημης για να παρω ? Εκανα καποια compare με καποιες αλλες καρτες αλλα δυστυχως δεν βρηκα κατι καλο. Ισως και να μην εψαξα καλα και δεν θελω να το παω σε πλαισιο και τετοια γιατι θα ζητησουν τα μαλλια της κεφαλης τους και θα μου πλασαρουν οτι ναναι για να πουλησουν.

Ευχαριστω!

Θες αλλαγή τροφοδοτικού πρώτα από όλα όπως σου παν.Γράψε και ποιά οθόνη έχεις και για τι παιχνίδια μιλάς περισσότερο..

Δημοσ.

Παράδειγμα ήταν. Αν θέλεις κάτι σε πάνω από 2 γίγα μνήμης θα πρέπει η GPU να έχει και τους ανάλογους πόρους για να υποστηρίξει την παραπάνω μνήμη. Στην 770 τα 4 γίγα δεν κάνουν καμία διαφορά. ΄Οσων αφορά την νέα γενιά καλό καλοκαίρι 16'. Και τότε θα χρειαστείς μια ανάλογη με σήμερα επένδυση για να πάρεις κάτι που θα είναι πάνω από τον μέσο όρο. 

Κοιτα, εχω καποια λεφτα στην ακρη.. αλλα τα κραταω για να επενδησω σε μια καλη pascal. Σκέφτομαι αυτό με μια φθηνη μεταχειρισμενη ώστε να βγαλω αυτόν το χρονο και λιγο παραπανω μεχρι να βγουν οι νεες.. Η 770 εχω ακουσει/διαβασει ότι αξιοποιεί τα 4GB. + oτι σκέφτομαι για 2Κ οθονη, και δεν ξερω αν αντξει η 760.

Δημοσ.

Κοιτα, εχω καποια λεφτα στην ακρη.. αλλα τα κραταω για να επενδησω σε μια καλη pascal. Σκέφτομαι αυτό με μια φθηνη μεταχειρισμενη ώστε να βγαλω αυτόν το χρονο και λιγο παραπανω μεχρι να βγουν οι νεες.. Η 770 εχω ακουσει/διαβασει ότι αξιοποιεί τα 4GB. + oτι σκέφτομαι για 2Κ οθονη, και δεν ξερω αν αντξει η 760.

πανε σε μια 7970 με 3γβ και αρκετα οικονομικη!

• Like 1
Δημοσ.
Η 380 η Nitro έχει πέσει σε πολύ καλή τιμή.Το θέμα είναι το κατόπιν παραγγελίας τι σημαίνει.1 βδομάδα 1 μήνα ή παραπάνω;
Δημοσ.

Καλά κ Από το τηλ έχει καεί η γούνα μου.Από τις δύο εβδομάδες πήγαμε στο μήνα κ Τελικά στην ακύρωση.Μάλλον θα παραγγείλω στο 1εως 3 ημέρες.Σορυ για το off topic.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρεπει να τα εφτυσε η καρτα γραφικων μου (320MB Nvidia Geforce 8800 GTS).
Μου πετουσε που και που μπλε οθονες και συχνα μου εβγαζε μηνυμα πως κρασαρε καποιος driver της καρτας.
Πλεον δεν εχω μπλε οθονες,και νομιζω πως δεν τρεχουν καν οι drivers της καρτας. Παντως κατω δεξια στη μπαρα εργασιων που μου εβγαζε παλιοτερα ενα εικονιδιο της geforce τωρα δεν μου το βγαζει καθολου. Και εχω πλεον μονιμα καθετες γραμμες στην οθονη του υπολογιστη

Σε αναλυση 1024x768 οι γραμμες φαινονται ετσι

9bax51.jpg

Σε αναλυση 1280x1024 οι γραμμες φαινονται ετσι

2pshlix.jpg

Περασα παλι τους τελευταιους drivers αλλα τα ιδια.

Θεωρω πως το προβλημα ειναι η καρτα (αυτο θα μου το επιβεβαιωσετε εσεις :-) ) και αν ειναι οντως ετσι παω για καινουργια.

Λοιπον παμε στο ρεζουμε και σε προτασεις για νεα καρτα γραφικων.

Μητρικη: Intel Corporation DG31PR (J3E1)
CPU: Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz
RAM: 2.00GB Dual-Channel DDR2 @ 333MHz (5-5-5-15)
Graphics: Standard Monitor (1280x1024@1Hz)
NVIDIA GeForce 8800 GTS (XFX Pine Group)
Λειτουργικο: Windows 7 Ultimate 32-bit SP1

Να τονισω πως ΔΕΝ παιζω παιχνιδια. Ο υπολογιστης χρησιμοποιειται κυριως για internet, office και καμια ταινια που και που.
Επομενως δεν εχω εξεζητημενες απαιτησεις απο την καρτα γραφικων και το να δωσω αρκετα λεφτα θα ηταν αχρηστο. Θελω μια απλη, αξιοπιστη καρτουλα σε οσο το δυνατον χαμηλοτερη τιμη.

Ευχαριστω προκαταβολικα...

Επεξ/σία από crom251
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...