newtech Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 γτ περα απο τα 4gb ειναι overall καλυτερη... Αν και μιλαμε για 26mhz (αν αυτο λες καλυτερη) το θεμα ειναι οτι ρωτησα για μια απο τις 2. Δεν θελω gigabyte ουτε θελω μια στα 4gb. Και η 970 ειναι καλητερη πχ της ZOTAC. Το ερώτημα ηταν σαφες Οι 2 παρακατω https://www.asus.com/Graphics-Cards/TURBOGTX960OC2GD5/ https://www.asus.com/Graphics-Cards/GTX960MOC2GD5/ Εχουν αλλη διαφορα περαν του size?
jgeorgiou Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 newtech στις VGA όταν έχεις τα ίδια MHZ σε μνήμη και σε επεξεργαστή (όταν είναι ΙΔΙΑ όπως στα λινκ που μας έδωσες) είναι ΙΣΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ και οι 2 έχουν nvidia960 GPU Boost Clock : 1253 MHznvidia960 GPU Base Clock : 1190 MHz & 7010 MHz ( GDDR5 ) memmory άρα είναι ΙΣΗΣ ταχύτητας. Στην πράξη όποια έχει καλύτερη ψύξη ίσως σου δώσει ΟΡΙΑΚΟ προβάδισμα γιατί θα "μπουστάρει" για περισσότερη ώρα αφού το επιτρέπει η θερμοκρασία της. Ελπίζω να σου έδωσα την απάντηση που έψαχνες. 1
newtech Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 newtech στις VGA όταν έχεις τα ίδια MHZ σε μνήμη και σε επεξεργαστή (όταν είναι ΙΔΙΑ όπως στα λινκ που μας έδωσες) είναι ΙΣΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ και οι 2 έχουν nvidia960 GPU Boost Clock : 1253 MHz nvidia960 GPU Base Clock : 1190 MHz & 7010 MHz ( GDDR5 ) memmory άρα είναι ΙΣΗΣ ταχύτητας. Στην πράξη όποια έχει καλύτερη ψύξη ίσως σου δώσει ΟΡΙΑΚΟ προβάδισμα γιατί θα "μπουστάρει" για περισσότερη ώρα αφού το επιτρέπει η θερμοκρασία της. Ελπίζω να σου έδωσα την απάντηση που έψαχνες. Να εισαι καλα φιλε μου. Αρα παω για την "μεγαλη" που θεωριτικα θα ειναι πιο cold και ειναι πιο economic. Και αν δεν χωράει τοτε επιστροφη και την μικρη
chrkain Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 θα σας κάνω μια τελιος περίεργη ερώτηση γίνετε να κανίς Sli - Crossfire σε 2 διαφορετικές κάρτες ΠΧ. msi gtx 960 2gb sli gtx 960 4gb
mkp Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 θα σας κάνω μια τελιος περίεργη ερώτηση γίνετε να κανίς Sli - Crossfire σε 2 διαφορετικές κάρτες ΠΧ. msi gtx 960 2gb sli gtx 960 4gb μονό με Crossfire γίνονται αυτά με διαφορετικές κάρτες. msi gtx 960 2gb sli gtx 960 4gb μπορείς να κάνεις εφόσον είναι ηδεία GPU άλα θα είναι σαν να έχεις 2GB vram 1
stavrosss Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω ένα pc με επεξεργαστή τον AMD A10-5800K. Θα ήθελα να του προσθέσω ξεχωριστή κάρτα γραφικών για καλύτερες επιδόσεις όσο είιναι δυνατον. Οθόνη έχω μια SAMSUNG με ανάλυση 1680Χ1050 και ασχολούμε πιο πολύ από παιχνίδια με το World Of Tanks. Θα ήθελα κάποιες προτάσεις για κάρτα γραφικών (προφανώς κάποια που να συμβαδίζει με τον επεξεργαστή μου και να μην ειναι overkill) και πόσα watt τροφοδοτικό θα χρειαστώ γιατι μάλλον θα θέλω αλλαγή και τροφοδοτικού γιατι αυτό που έχω είναι μόνο 350 watt... Κάθε βοήθεια σας μου είναι πολύτιμη μιας και έχω με;iνει πίσω στις εξελίξεις και αν διαλέξω μόνος μου θα κάνω καμιά πατάτα σίγουρα. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
AntonisGGWP Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Με την σειρα μου και εγω να ζητησω την βοηθεια σας. Καρτα γραφικων μεχρι 220 ωστε να μπορω να παιζω ολα τα παιχνιδια σε αξιοπρεπη γραφικα. Συγκεκρημενα Fifa Pro Nba 2k CS:GO Blade and Soul που δεν ειναι και τοσο απαιτιτικα θελω να τα παιζω full settings ολα. Αλλα games ας τα ριχνουμε τα graphics. Φοραω Amd FX 8320 Octacore 8 GB RAM 2+2+2+2 1600 Mhz Τροφοδοτικο εχω την γνωστη...πατατα απο το πλαισιο στα 650W
Kostas.karras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Με την σειρα μου και εγω να ζητησω την βοηθεια σας. Καρτα γραφικων μεχρι 220 ωστε να μπορω να παιζω ολα τα παιχνιδια σε αξιοπρεπη γραφικα. Συγκεκρημενα Fifa Pro Nba 2k CS:GO Blade and Soul που δεν ειναι και τοσο απαιτιτικα θελω να τα παιζω full settings ολα. Αλλα games ας τα ριχνουμε τα graphics. Φοραω Amd FX 8320 Octacore 8 GB RAM 2+2+2+2 1600 Mhz Τροφοδοτικο εχω την γνωστη...πατατα απο το πλαισιο στα 650W https://www.skroutz.gr/s/6441065/Gigabyte-GeForce-GTX960-4GB-WindForce-2X-OC-GV-N960WF2OC-4GD.html λογο του επεξεργαστη σου μην πας καθολου σε σειρα amd για να μην εχεις κανενα bottleneck.αλλιως θα χρειαστεις o/c και τα συναφη...αν και στην τιμη αυτη,αυτη που σου προτεινα δεν υπαρχει κατι καλυτερο...
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 αλλαξε τροφοδοτικο και μετα συζηταμε για καρτα... 2
jgeorgiou Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 θα απαντήσω εγώ στον AntonisGGWP λοιπόν με "ψευδο"τροφοδοτικό 650W και με τον επεξεργαστή που έχεις θες περίπου 300W πραγματικά τώρα εγώ θα το ρίσκαρα να βάλω την nvidia 960/2GB που υπάρχει σε φθηνές υλοποιήσεις μέχρι τα 220ευρώ στο σκρουτζ το σύνολο υπο πίεση θα σου έπιανε τα πραγματικά 450W που νομίζω ότι το αντέχει το ψευδο650w του ΠΛΑΙΣΙΟΥ απλά μάζεψε λεφτά μετά και σε λίγο καιρό άλλαξε το τροφοδοτικό σε "πραγματικό" 600αρι. ===================================================================================== stavrosss Junior Member Members 15 μηνύματα Δημοσίευση σήμερα, 12:49 Έχω ένα pc με επεξεργαστή τον AMD A10-5800K. Θα ήθελα να του προσθέσω ξεχωριστή κάρτα γραφικών για καλύτερες επιδόσεις όσο είιναι δυνατον. Οθόνη έχω μια SAMSUNG με ανάλυση 1680Χ1050 και ασχολούμε πιο πολύ από παιχνίδια με το World Of Tanks. Θα ήθελα κάποιες προτάσεις για κάρτα γραφικών (προφανώς κάποια που να συμβαδίζει με τον επεξεργαστή μου και να μην ειναι overkill) και πόσα watt τροφοδοτικό θα χρειαστώ γιατι μάλλον θα θέλω αλλαγή και τροφοδοτικού γιατι αυτό που έχω είναι μόνο 350 watt... Κάθε βοήθεια σας μου είναι πολύτιμη μιας και έχω με;iνει πίσω στις εξελίξεις και αν διαλέξω μόνος μου θα κάνω καμιά πατάτα σίγουρα. Ευχαριστώ προκαταβολικά. ΑΝ είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ τροφοδοτικό 350W (είναι πολύ πιθανό , εγώ θα το ρίσκάρα στην θέση σου) ΜΟΝΟ την NVIDIA 750TI/2GB που καίει πολύ λίγο ρεύμα. Θα δείς ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΕΡΤΡΙΠΛΑΣΙΑ frames σε σχέση με την APU που έχεις. Ετσι θα κρατήσεις την κατανάλωση σου γύρω στα 300W και ΑΝ το μετρήσεις και ανεβαίνει σπανίως πάνω από τα 300 μπορείς να μην κανεις ποτέ αναβάθμιση τροφοδοτικού. ΥΓ Παιδιά μην τους αποπαίρνουμε όλους , πολλοί δεν έχουν την δυνατότητα των αναβαθμίσεων , ας τους δώσουμε την "ευκαιρία" να κάνουν την αναβάυμιση που θέλουν αν έχουν τις πιθανότητες μαζί τους.
trujillo2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Με την σειρα μου και εγω να ζητησω την βοηθεια σας. Καρτα γραφικων μεχρι 220 ωστε να μπορω να παιζω ολα τα παιχνιδια σε αξιοπρεπη γραφικα. Συγκεκρημενα Fifa Pro Nba 2k CS:GO Blade and Soul που δεν ειναι και τοσο απαιτιτικα θελω να τα παιζω full settings ολα. Αλλα games ας τα ριχνουμε τα graphics. Φοραω Amd FX 8320 Octacore 8 GB RAM 2+2+2+2 1600 Mhz Τροφοδοτικο εχω την γνωστη...πατατα απο το πλαισιο στα 650W η πρωτη κινηση ειναι η αλλαγη τροφοδοτικου φιλε μου . απο κει και περα η 960 ειναι πολυ λιγο ενεργοβορα , αν και εγω στη θεση σου θα επαιρνα http://www.skroutz.gr/s/7105016/Sapphire-Radeon-Nitro-R9-380-4G-D5-11242-07-20G.html
jgeorgiou Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 δηλαδή η 960 (120w +20% max υπο ακραια πίεση) είναι πολύ ενεργοβόρα ενώ η 380 που καταναλώνει τα διπλάσια δεν είναι! 1
stavrosss Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσίευση σήμερα, 12:49 Έχω ένα pc με επεξεργαστή τον AMD A10-5800K. Θα ήθελα να του προσθέσω ξεχωριστή κάρτα γραφικών για καλύτερες επιδόσεις όσο είιναι δυνατον. Οθόνη έχω μια SAMSUNG με ανάλυση 1680Χ1050 και ασχολούμε πιο πολύ από παιχνίδια με το World Of Tanks. Θα ήθελα κάποιες προτάσεις για κάρτα γραφικών (προφανώς κάποια που να συμβαδίζει με τον επεξεργαστή μου και να μην ειναι overkill) και πόσα watt τροφοδοτικό θα χρειαστώ γιατι μάλλον θα θέλω αλλαγή και τροφοδοτικού γιατι αυτό που έχω είναι μόνο 350 watt... Κάθε βοήθεια σας μου είναι πολύτιμη μιας και έχω με;iνει πίσω στις εξελίξεις και αν διαλέξω μόνος μου θα κάνω καμιά πατάτα σίγουρα. Ευχαριστώ προκαταβολικά. ΑΝ είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ τροφοδοτικό 350W (είναι πολύ πιθανό , εγώ θα το ρίσκάρα στην θέση σου) ΜΟΝΟ την NVIDIA 750TI/2GB που καίει πολύ λίγο ρεύμα. Θα δείς ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΕΡΤΡΙΠΛΑΣΙΑ frames σε σχέση με την APU που έχεις. Ετσι θα κρατήσεις την κατανάλωση σου γύρω στα 300W και ΑΝ το μετρήσεις και ανεβαίνει σπανίως πάνω από τα 300 μπορείς να μην κανεις ποτέ αναβάθμιση τροφοδοτικού. Το τροφοδοτικό που έχω είναι αυτό http://www.e-shop.gr/sharkoon-80-bronze-series-sha350m-350w-p-PER.804615 Αν αλλάξω τροφοδοτικό ποιά είναι η καλύτερη κάρτα που μπορώ να βάλω για να συμβαδίζει με την apu μου?
trujillo2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 δηλαδή η 960 (120w +20% max υπο ακραια πίεση) είναι πολύ ενεργοβόρα ενώ η 380 που καταναλώνει τα διπλάσια δεν είναι! μαλλον το αντιθετο εγραψα για την 960
jgeorgiou Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 stavrosss η apu που έχεις σαν επεξεργαστής ΔΕΝ λέει και πολλά. ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ όριο να βάλεις την ATI 370 άντε βαριά-βαριά την NV960/2GB με το ζόρι. Εγώ ΔΕΝ θα έκανα έξοδα πολλά , θα έβαζα ΜΟΝΟ την 750ΤΙ/2GB , μια φθηνή υλοποίηση που δεν έχουν υποδοχή για ρεύμα και στο μέλλον θα έδινα το pc και θα συμπλήρωνα λεφτά να πάρω άλλο. trujillo2008 , τώρα σε διάβασα καλύτερα έχεις δίκιο , συγνωμη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις