Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδώ εισαι...Απλα δεν βλέπω τι τροφοδοτικο εχεις...Οποτε πες μας και το τροφοδοτικο σου
Αλλιως δινει +40 ευρω και περνεις τα 4gb

http://www.skroutz.gr/s/7104711/XFX-Radeon-R9-380-2GB-990Mhz-Dual-Dissipation-R9-380P-2DF5.html

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα θα ηθελα να αγορασω μια καρτα γραφικων μεχρι 200ευρω ωστε να παιζω σε ικανοποιητικα γραφικα το gta 5..Το συστημα ειναι στην υπογραφη εχετε να μ προτεινετε καμια καρτα?

Εγω σκεφτομαι για αυτην:Gigabyte-GeForce-GTX750-Ti-4GB-GV-N75TWF2OC-4GI στα 183ευρω

Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος αλλά για 750Τi δεν υπάρχει κανένα νόημα να πας στα 4Gb vram.Aν χρειαστεί κάπου παραπάνω απο 2 γίγα ραμ τότε η κάρτα δεν θα έχει καν την δύναμη να το τρέξει σε αξιόλογα fps.Παράδειγμα παίζεις GTA V με μέντιουμ στα 50fps με 1,5 -2 gb vram,αν βάλεις ultra θα θες π.χ 2,5-3 gb vram αλλά όλα τα έξτρα θα ζωρίσουν την κάρτα τόσο που θα παίζεις σε 35 fps(τελείως παραδειγματικά τα νούμερα)..Ηραμ θα χρειαστεί όταν έχεις on antialiasing,ultra textures,details,shadows και πάει λέγοντας αυτά θα αυξήσουν τις ανάγκες για vram,αλλά και τις ανάγκες για επξεργασική ισχύ.Ούτε σε 960 δεν ξέρω αν έχει νόημα το 4 γίγα vram.Πάρε αυτή με τα δύο στα 130 ευρώ απο τα eshop με 2γίγα.

Επεξ/σία από Albilosha

ειναι γεγονος πως καρτες σαν την 750 ειναι παπατζα να παρεις των 4 gb.

122 με 190 περιπου κανουν οπου με 190 ευρω (αντε κανα 10αρι πανω) πας σε 380 ή 960.

Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος αλλά για 750Τi δεν υπάρχει κανένα νόημα να πας στα 4Gb vram.Aν χρειαστεί κάπου παραπάνω απο 2 γίγα ραμ τότε η κάρτα δεν θα έχει καν την δύναμη να το τρέξει σε αξιόλογα fps.Παράδειγμα παίζεις GTA V με μέντιουμ στα 50fps με 1,5 -2 gb vram,αν βάλεις ultra θα θες π.χ 2,5-3 gb vram αλλά όλα τα έξτρα θα ζωρίσουν την κάρτα τόσο που θα παίζεις σε 35 fps(τελείως παραδειγματικά τα νούμερα)..Ηραμ θα χρειαστεί όταν έχεις on antialiasing,ultra textures,details,shadows και πάει λέγοντας αυτά θα αυξήσουν τις ανάγκες για vram,αλλά και τις ανάγκες για επξεργασική ισχύ.Ούτε σε 960 δεν ξέρω αν έχει νόημα το 4 γίγα vram.Πάρε αυτή με τα δύο στα 130 ευρώ απο τα eshop με 2γίγα.

Και τα 2 γίγα είναι ήδη υπερβολή για κάτι όπως οι 750, απλά όταν είναι μηδαμινές οι διαφορές στην τιμή ανάμεσα σε έκδοση 1 και 2 γίγα πας λογικά για το δεύτερο. Μια 750 είναι τόσο αδύναμη που δεν τίθεται ούτε συζήτηση για εξομάλυνση σε οποιαδήποτε λογική σημερινή ανάλυση και σε καμία περίπτωση τίποτα περισσότερο από ελάχιστες ρυθμίσεις στα παιχνίδια. Του χρόνου τα κινητά θα έχουν μονάδες γραφικών ισχυρότερες από μια απλή 750 και όχι δεν υπερβάλλω καθόλου. 

• Like 3

Καταλαβα.. Η επομενη που ειδα http://www.skroutz.gr/s/7315071/Gigabyte-GeForce-GTX960-4GB-GV-N960OC-4GD.htmlειναι αυτη, αξιζει?

Η 960 είναι τίμια επιλογή αλλά ακόμα και για αυτήν δεν ξέρω αν αξίζουν τα 4 γίγα αλλά μιας και η διαφορά είναι μόλισ 20 ευρώ δώστα..Εγώ προσωπικά έχω μια 280Χ και ποτέ δεν έχω ξεπεράσει τα 1,6 gb vram.Μόνο GTA V όπου άν έβαζα settings που να θέλουν πολύ vram έπεφταν τα fps.Για μένα η ισσοροπία πάει κάπως 60fps/λιγότερο απο 2 gb vram,αν θέλω να παίξω με σχεδόν άσκοπες ρυθμίσεις έχω ένα περιθόριο ακόμα ένα gb apo ta 3 σύνολο,αλλά θα με ρίξει σε fps.Προτιμώ να έχω 60 average με λιγότερο maxed out effects.

Απο την άλλη σκέψου κατά πόσο χρειάζοντε αυτά τα έξτρα π.χ antialiasing βλέπεις διαφορά ναι,αλλά σε άλλα όπως π.χ shadows δεν με πολυνοιάζει εμένα προσωπικά αν οι σκιές θα είναι σε ultra,ούτε αν στο WItcher αντί για 10 θάμνους θα δω 6 ή αν οι φάτσες των περαστικών στο GTA μοιάζουν μεταξύ τους.

ΓΙα μένα η 960 είναι κομπλέ,δεν ξέρω όμως αν είναι καλύτερη απο την 380

• Like 2

Καταλαβα.. Η επομενη που ειδα http://www.skroutz.gr/s/7315071/Gigabyte-GeForce-GTX960-4GB-GV-N960OC-4GD.htmlειναι αυτη, αξιζει?

Καλή είναι αλλά η 380 στα 210-220ε που σου πρότειναν είναι καλύτερη.Καλό θα ήταν γενικά να κοιτούσες και για τροφοδοτικό εαν έχεις "της πλάκας" όπως λες.

Καλημερα παιδια...

εχω μια σχετικα παλια συνθεση Η/Υ και χωρις κανενα προβλημα κανω τις καθημερινες μου εργασιες οι οποιες ειναι...

- Πολυ ιντερνετ

- Youtube

- Καμμια ταινιουλα

- Νορμαλ παιχνιδια σαν το μανατζερακι

η συνθεση του ειναι...

Επεξεργαστης Intel Quad Core Q6600

Μητρικη Asus P5K

Καρτα Γραφικων Ati Radeon x 1950 pro

Λογω αναβαθμισης σε Windows 10 (οπως ειχα προβλημα και στα 8) μου λεει οτι δεν ειναι συμβατη η καρτα γραφικων μου, 

Ψαχνω για πολυ οικονομικη λυση για να μην εχω προβλημα. Οσο πιο φτηνα τοσο πιο καλα χωρις να πεσω σε ποιοτητα

να κινηθω στο 80αρι λεω

Σας ετχαριστω πολυ

Καλημερα παιδια...

εχω μια σχετικα παλια συνθεση Η/Υ και χωρις κανενα προβλημα κανω τις καθημερινες μου εργασιες οι οποιες ειναι...

- Πολυ ιντερνετ

- Youtube

- Καμμια ταινιουλα

- Νορμαλ παιχνιδια σαν το μανατζερακι

η συνθεση του ειναι...

Επεξεργαστης Intel Quad Core Q6600

Μητρικη Asus P5K

Καρτα Γραφικων Ati Radeon x 1950 pro

Λογω αναβαθμισης σε Windows 10 (οπως ειχα προβλημα και στα 8) μου λεει οτι δεν ειναι συμβατη η καρτα γραφικων μου,

Ψαχνω για πολυ οικονομικη λυση για να μην εχω προβλημα. Οσο πιο φτηνα τοσο πιο καλα χωρις να πεσω σε ποιοτητα

να κινηθω στο 80αρι λεω

Σας ετχαριστω πολυ

Καλημέρα.

Αυτή εδώ είναι πολύ καλή από τις οικονομικές λύσεις στα 100 ευρώ.

https://www.skroutz.gr/s/4224908/XFX-Radeon-R7-260X-1GB-R7-260X-ZNJ4.html

• Like 1

Καλησπέρα, εδώ και καιρό περίμενα να δω ποιά κάρτα γραφικών θα αγοράσω και τελικά αποφάσισα να παω για μία GTX 970, η ερώτηση μου είναι ποιά υλοποίηση της να αγοράσω. Είμαι ανάμεσα σε αυτές που τις βρίσκω και κοντά στην ίδια τιμή:

MSI GTX970

Gigabyte GTX970 G1 Gaming

EVGA GTX970 ACX 2.0+

Από εμπειρίες και γνώσεις ποιά λέτε να προτιμήσω;

Σύστημα:

Intel 4670k

asus z87-a

corsair cx600

την gigabyte φιλε αμα διαθετεις τα λεφτα...αν και τοσο που εχει ανεβει δεν ξερω κατα ποσο αποτελει vfm

Με τις τιμές και τους μισθούς Ελλάδας τίποτα δεν είναι vfm :P :P βλέπω κάτι τέρατα υπολογιστές που φτιάχνουν U.S με 600-700 δολλάρια και πέφτω σε κατάθλυψη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...