Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού εχεις τέτοια ανάλυση δεν ειναι καλύτερη η 390χ ;

Τι να σου πω ρε φιλε και εγω ψαχνομαι να δω τι γινετε.

Εσυ λες πως με 390χ θα εχω καλυτερα αποτελεσματα με αυτην την αναλυση?

καπου το ειχα διαβασει αυτο αλλα δεν θυμαμαι.

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι να σου πω ρε φιλε και εγω ψαχνομαι να δω τι γινετε.

Εσυ λες πως με 390χ θα εχω καλυτερα αποτελεσματα με αυτην την αναλυση?

καπου το ειχα διαβασει αυτο αλλα δεν θυμαμαι.

Mε τετοια αναλυση, οτιδηποτε κατω απο 980ti και furyX θα θελει συμβιβασμους στα γραφικα για να βγαζεις σταθερα πανω απο 30 frames per second. 

Ακομη και ετσι ομως, η 390Χ δινει ενα 15% πανω σε αυτη την αναλυση σε σχεση με την 390, ενω κοστιζει 100+ ευρω παραπανω. Ακομη χειροτερη η αναλογια κοστους αποδοσης της 970 με την 980, παρα το γεγονος οτι η 970 χανει περισσοτερο στα 4Κ.

Οποτε τελικα θα ελεγα αν δε μπορεις να παρεις 980ti, παρε μια 390 (οχι Χ). Αν θεωρεις οτι αξιζει να δωσεις 100 ευρω παραπανω για ~3 fps παραπανω, παρε την 390Χ. Η 980 εχει ιδιες επιδοσεις με την 390Χ στα 4Κ, ενω κοστιζει 50+ ευρω πανω.

• Like 1
Δημοσ.

Mε τετοια αναλυση, οτιδηποτε κατω απο 980ti και furyX θα θελει συμβιβασμους στα γραφικα για να βγαζεις σταθερα πανω απο 30 frames per second. 

Ακομη και ετσι ομως, η 390Χ δινει ενα 15% πανω σε αυτη την αναλυση σε σχεση με την 390, ενω κοστιζει 100+ ευρω παραπανω. Ακομη χειροτερη η αναλογια κοστους αποδοσης της 970 με την 980, παρα το γεγονος οτι η 970 χανει περισσοτερο στα 4Κ.

Οποτε τελικα θα ελεγα αν δε μπορεις να παρεις 980ti, παρε μια 390 (οχι Χ). Αν θεωρεις οτι αξιζει να δωσεις 100 ευρω παραπανω για ~3 fps παραπανω, παρε την 390Χ. Η 980 εχει ιδιες επιδοσεις με την 390Χ στα 4Κ, ενω κοστιζει 50+ ευρω πανω.

Εισαι ωραιος. Ευχαριστω για την βοηθεια.
  • Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να κοιτάξεις και για καμιά fury nonx αν την βρεις γύρω στα 600€. Δεν είναι και το καλύτερο vfm αλλά σε αυτή την ανάλυση τα πάει αρκετά καλά.Η 980 αρκετές φορές την πλησιάζει, ειδικά αν κάνεις overclock αλλά αυτό εξαρτάται πάντα από το κομμάτι.

Δημοσ.

Η Asus strix 390 δεν αξίζει;

Ακούγεται ότι είναι καλή υλοποίηση, αλλά μετά από ένα χρόνο συνεχόμενα RMA για πολύ κόσμο, δε θα συνιστούσα Asus για κάρτα γραφικών... :unsure:

• Like 2
Δημοσ.

οι 980ti ομως πανε 750-800. Εγω οπως ειπα και στην αρχη ειμαι μεχρι 550 βαρια 600. 

Sapphire Fury Tri-X αν έχεις τη δυνατότητα αγοράς από ΕΕ.

Η Asus strix 390 δεν αξίζει;

Μια χαρά είναι αν τη βρίσκεις σε καλή τιμή.Δες και την Sapphire Nitro.

• Like 1
Δημοσ.

AMD Phenom II X6 1050T

8,00GB Dual-Channel DDR3 @ 534MHz (7-7-7-16)

ASRock 890GX Extreme3 (CPUSocket). 

Το budget είναι συζητήσιμο. άμα αξίζει την επένδυση μπορώ να δώσω μέχρι 150 αλλά ελπίζω να το κάνω με όσο λιγότερα χρήματα γίνεται. Μόλις μου κάηκε η 6950(6970) οπότε αν και το ταμείο είναι μείον δεν θέλω να ξενερώσω και πολύ απ το downgrade...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...