Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κοιτα για 980/ti αν σε φτανουν τα λεφτα!αν βεβαια δε εχεις οθονη με μεγαλη αναλυση δλδ πανω απο 1440p τοτε δεν αξιζει να παρεις τοσο ακριβες καρτες μεχρι τα 1440p μια χαρα τα καταφερνει και η 970 και η 290,390!

Δημοσ.

Τωρα το μονιτορ που εχω ειναι 1080p δεν σκεφτομαι για μεγαλυτερη αναλυση αλλα εχω σκοπο να βαλω αλλο ενα το ιδιο.θελω η καρτα να σηκωνει εως 3 μονιτορ.ευχαριστω για την βοηθεια.

Δημοσ.

και οι 2 ειναι ΥΠΕΡαρκετες για 1080p θα ελεγα οποια βρισκεις φθηνοτερη!

στα fps ειναι πιο μπροστα η 980 απο κατι review που ειδα msi 390x vs evga 980

ομως οταν βγει το DX 12 δεν ξερω τι μπορει να γινει...βεβαια μεχρι τοτε μπορει να εχεις αλλαξει κ καρτα :P

Δημοσ.

* Case Haf X coolermaster
* CPU Phenom ii x6 1090t be (3.20 ghz)
* Motherboard Crosshair IV Formula 890FX
* RAM  8 GB
* GPU:6870
*ΟS (win 7 64 bit)
* PSU :750 watt  corsair
*Monitor 24DELL /  Resolution  1920 x 1200

Ψάχνω  για  κάρτα γραφικών  ώστε να σηκώνει το GTA V    κοίταζα  να βάλω τη Gtx 970   αλλα  αν τη βάλω   με το υπάρχον  επεξεργαστή   θα δημιουργήσει πρόβλημα με  Bottleneck ετσι δεν ειναι ;  ,σκοπος να τρεχει το game  χωρις slutter  και με τουλαχιστον 60 fps.

Δημοσ.

Επειδή το Pc το φτιάχνω για αλλον και  δυστυχώς δεν μπορεί να διαθέσει λεφτά για extra parts, δεν είμαι σίγουρος γιατί αν τη βάλω και  εχει  Bottleneck  και στα παλιά games  που τρέχει  ίσως του παρουσιάσει προβλήματα,
θα του πω να περιμένει οταν πάει για τελική  αναβάθμιση, σευχαριστω.

Δημοσ.

r9 390x η gtx 980 απο evga?

την εχω βρει προσφορα κοντα στα 540$ την 980

Εξαρτάται και από τα χρήματα.Έχε υπόψιν σου πως αν ανέβεις σε ανάλυση η 390Χ αρκετές φορές ξεπερνά 980.

Δημοσ.

Έχω σκοπό στο μέλλον να λειτουργώ 3 μόνιτορ των 1080p μπορεί η r9 390x-gtx 980 μονη της να με καλύπτει η θα χρειαστώ ski or crossfire;;ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια.

Δημοσ.

Έχω σκοπό στο μέλλον να λειτουργώ 3 μόνιτορ των 1080p μπορεί η r9 390x-gtx 980 μονη της να με καλύπτει η θα χρειαστώ ski or crossfire;;ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια.

μια χαρα θα ειναι αν μιλαμε για 3χ1080π. Αν εχεις τετοιο σκοπο πανε καρφι στην 390χ λογω β-ραμ και μονο. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...