pikten Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Kαλημερα Το pc μου εχει i52500k ,psu CORSAIR 650W, μνημες 8GB DDR3 1600 και το monitor ειναι ASUS PG221 1680X1050τι καρτα προτεινετε? για να τρεχει καλα τα παιχνιδια .Τα παιχνιδια που παιζω ειναι τα FALLOUT3 ,NEW VEGAS ,SKYRIM ολα με mods και οταν παρω καινουργια καρτα το WITCHER3 και το FALLOUT4 δεν προβλεπεται να αλλαξω οθονη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Kαλημερα Το pc μου εχει i52500k ,psu CORSAIR 650W, μνημες 8GB DDR3 1600 και το monitor ειναι ASUS PG221 1680X1050 τι καρτα προτεινετε? για να τρεχει καλα τα παιχνιδια .Τα παιχνιδια που παιζω ειναι τα FALLOUT3 ,NEW VEGAS ,SKYRIM ολα με mods και οταν παρω καινουργια καρτα το WITCHER3 και το FALLOUT4 δεν προβλεπεται να αλλαξω οθονη . https://www.skroutz.gr/s/7105078/Sapphire-Radeon-Dual-X-R9-380-2G-D5-11242-02-20G.html https://www.skroutz.gr/s/6081642/MSI-GeForce-GTX960-2GB-OC-GTX-960-2GD5T-OC.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redarmada Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Καλημερα θα ηθελα να ρωτησω γνωριζουμε ποτε περιπου θα κυκλοφορισει η νεα σειρα gpu της Nvidia; (pascal)ειχα sli 770 βιαστηκα και τις πουλησα με την σκεψη να αγοραζα μια 980ti αλλα κατι μου λεει οτι δεν θα ειναι και η πιο "εξυπνη" κινηση καθως απο οτι διαβαζω οι νεες gpu θα εχουν αρκετη διαφορα με την ηδη υπαρχων σειρα..οποτε μηπως θα ηταν προτιμοτερο να περιμενω; το συστημα μου:-i7 4770k-Asrock z87 extreme 4-Corsair ddr3 16gb 1600Mhz-Corsair 850watt 80plus platinum-αναμονη για monitor...παιχνιδια : τα παντα racing,fps,fighting,hack and slash. κλπ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Καλημερα θα ηθελα να ρωτησω γνωριζουμε ποτε περιπου θα κυκλοφορισει η νεα σειρα gpu της Nvidia; (pascal) ειχα sli 770 βιαστηκα και τις πουλησα με την σκεψη να αγοραζα μια 980ti αλλα κατι μου λεει οτι δεν θα ειναι και η πιο "εξυπνη" κινηση καθως απο οτι διαβαζω οι νεες gpu θα εχουν αρκετη διαφορα με την ηδη υπαρχων σειρα..οποτε μηπως θα ηταν προτιμοτερο να περιμενω; το συστημα μου: -i7 4770k -Asrock z87 extreme 4 -Corsair ddr3 16gb 1600Mhz -Corsair 850watt 80plus platinum -αναμονη για monitor... παιχνιδια : τα παντα racing,fps,fighting,hack and slash. κλπ.. Θα περιμένεις για πολύ φοβάμαι. Με τον τρόπο που το γράψεις διαβάζεται σαν να κυκλοφορούσε η σειρά Pascal τις επόμενες εβδομάδες. Επειδή ωστόσο δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να κυκλοφορήσει εντός της φετινής χρονιάς και είναι και αρκετά δύσκολο να κυκλοφορήσει για desktop το GP100 αρχές του 2016, οτιδήποτε σχετικό ανήκει για την ώρα σε άγνωστους παράγοντες. Τώρα αν θέλεις να μαντέψω μεγάλη πόρτα θα περάσεις, λεφτά θα πάρεις σίγουρα Σε ρεαλιστική βάση και σε οτιδήποτε high end GPU για την ώρα και για αρκετούς μήνες ακόμα το δίλημμα 980Ti/FuryX είναι μονόδρομος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 βρισκόμουν στο ίδιο διλημμα, με την διαφορα οτι εγω ειχα ηδη μια 970 , οποτε αποφασισα να παρω και μια 2η να τις κανω sli , περιμενοντας τον γκοντο (πασχαλη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntin4 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 καλημερα,μια χαζη ερωτηση,οταν αναβαθμιζεις την καρτα και η καινουργια ειναι παλι nvidia(δλδ απο nvidia σε nvidia),χρειαζεται να αλλαξουμε και οδηγους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobowarrior Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 καλημερα,μια χαζη ερωτηση,οταν αναβαθμιζεις την καρτα και η καινουργια ειναι παλι nvidia(δλδ απο nvidia σε nvidia),χρειαζεται να αλλαξουμε και οδηγους;Οχι φιλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korko72 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Οχι φιλεΕννοείται ότι χρειάζεται να αλλάξει οδηγούς! Ίδιους οδηγούς έχει ηη 960 με την 650; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobowarrior Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Εννοείται ότι χρειάζεται να αλλάξει οδηγούς! Ίδιους οδηγούς έχει ηη 960 με την 650;Θεωρω πως ναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thor777 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Εννοείται ότι χρειάζεται να αλλάξει οδηγούς! Ίδιους οδηγούς έχει ηη 960 με την 650; Αλλοίμονο αν έβγαζε η nvidia διαφορετικό οδηγό για κάθε διαφορετική κάρτα. Αντίθετα οι οδηγοί μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα. π.χ. ο τελευταίος οδηγός για windows 10 υποστιρίζει ολλες τις κάρτες απο την σειρά 400 αν δεν κάνω λάθος. Ωστόσο είναι ορθότερο πριν αλλάξεις κάρτα γραφικών να κάνεις πρώτα uninstall τους παλιούς drivers και οταν βάλεις την καινούρια να εγκαταστήσεις τους τελευταίους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Οι drivers είναι μεν unified, αλλά στο setup τους βάζουν διαφορετικές ρυθμίσεις για κάθε κάρτα και λαμβάνοντας υπόψιν και το υπόλοιπο hardware και OS. Το να καρφώσεις άλλη κάρτα πάνω στις ρυθμίσεις της παλιάς, συνήθως, φέρνει προβλήματα επιδόσεων, σταθερότητας, συμβατότητας κλπ. Θεωρητικά, ενδεχομένως και να τα έχουν ξεπεράσει αυτά, από τότε που έλεγξα τελευταία φορά, και να κάνει αυτόματα ρυθμίσεις και ο driver από την παλιά, αλλά δε θα πήγαινα και στοίχημα. Εδώ έχουν ζήτημα σε άλλα βασικά θέματα (πχ. να χαντακώνουν τις επιδόσεις των παλιότερων καρτών ή εκδόσεων DX, προς χάριν των νέων - ειδικά σε Nvidia είναι ο κανόνας αυτός), αυτόματη προσαρμογή του driver θα κάνουν σωστά;... Πάντα uninstall τους οδηγούς στην παλιά και install εκ νέου στην καινούρια, ακόμα και αν πρόκειται για την ίδια έκδοση driver 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Ερωτηση εκ μερους φιλου.......τι τροφοδοτικο χρειαζεται για μια καρτα σαν κι αυτη https://www.skroutz.gr/s/4682070/Gigabyte-Radeon-R9-280-3GB-OC-GV-R928WF3OC-3GD.html? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Ερωτηση εκ μερους φιλου.......τι τροφοδοτικο χρειαζεται για μια καρτα σαν κι αυτη https://www.skroutz.gr/s/4682070/Gigabyte-Radeon-R9-280-3GB-OC-GV-R928WF3OC-3GD.html? Αν και δε λες απο τι αποτελειται το υπολοιπο συστημα σου με αυτο http://www.computer4all.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=49207 Θα εισαι κομπλε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Αν και δε λες απο τι αποτελειται το υπολοιπο συστημα σου με αυτο http://www.computer4all.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=49207 Θα εισαι κομπλε... Δυστυχως δεν ξερει και ο ιδιος να μου πει και δεν εχω κι εγω προσβαση να δω.......μου ειπε απλα οτι εχει μονο ενα δισκο WD 650GB χωρις DVD player, 8gb ram κι ενα τροφοδοτικο της κακιας ωρας.Επεξεργαστη εναν i5 αλλα απο τους παλιους οχι τους τελευταιους. Θεωρεις δηλαδη οτι μ'ενα καλο επωνυμο απο 500w-600w θα ειναι οκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisflou7 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 μια χαρα θα ειναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις