Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λύστε μου μια απορία

τι διαφορές έχουν η παρακάτω κάρτες γραφικών 

ειδικότερα η πρώτη που είναι μικρή στο μέγεθος                                                       

VGA ASUS GEFORCE GTX960 GTX960-MOC-2GD5 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL

VGA MSI GEFORCE GTX960 GAMING 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL (αφτί τη έχω αγοράσει περιμένω και το τροφοδοτικό τώρα)

VGA ASUS GEFORCE STRIX GTX960 STRIX-GTX960-DC2-2GD5 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL ( η  συγκεκριμένη έχει περισσότεροι κατανάλωση σε watt)

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λύστε μου μια απορία

VGA MSI GEFORCE GTX960 GAMING 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL (αφτί τη έχω αγοράσει περιμένω και το τροφοδοτικό τώρα)

VGA ASUS GEFORCE STRIX GTX960 STRIX-GTX960-DC2-2GD5 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL ( η  συγκεκριμένη έχει περισσότεροι κατανάλωση σε watt)

Η κυρια διαφορα ειναι η εταιρια που τις πουλαει. Θα εχουν μικροδιαφορες στα ρολογια, στο συστημα ψυξης, στο overclockability, στην αξιοπιστια.

• Like 1
Δημοσ.

λύστε μου μια απορία

Ελπίζω μόνο να μη τη πήρες σε αυτή τη τιμή...

Δημοσ.

το γνωρίζω αυτο με τον επεξεργαστή

ναι άλλα θα εχω την επιλογή να παιξω αν βαρεθω και κανένα αλλο px witcher πχ crysis .. γενικά οτι βγενει winter is coming + οτι θα κρατήσει παραπάνω..η κάρτα !

επισεις θα εχω επιλογη αν ποτε ερθουν σε λογικές τιμές η οθόνες 2500 χ 1440p να παω σε καλύτερη ανάλυση .

τελος φυσικά και το ξερω αυτο το παράδειγμα που εφερες με της απαιτήσεις με τα MMO και σύμφωνο ..

αλλα θελω μια φορα να παιζω τα παντα FUll και να μην κολλάω στον κόσμο.. πράγμα με την 760 δεν μπορω ποτε σε κανενα :P

Θα μπορουσα να στο αναλυσω περισσοτερο να δεις οτι δεν ειναι ακριβως τα πραγματα ετσι οπως το λες αλλα θα βγουμε Off topic και αρα το σταματαω εδω αλλα οπως ειπα καλοριζικη και καλοδουλευτη.

Δημοσ.

Ελπίζω μόνο να μη τη πήρες σε αυτή τη τιμή...

δυστυχώς την πλήρωσα ακριβά έψαξα πολλή όση την είχαν 220-230 μου έλεγαν λόγω της κατάστασης 20-30 μέρες να την προμηθευτούν

το καλώ είναι ότι 1 r7 370 που παρήγγειλα για έναν άλω υπολογιστή phenom 9600 την πήρα 210 τα 4gb  και έτσι τα μοίρασα τα έξοδα :unsure:  :unsure:  :unsure:  :unsure:  :unsure:

Δημοσ.

Καλημέρα, δεν ξέρω αν είναι το σωστό νήμα.

Το GeForce experience είναι απαραίτητο για την κάρτα; Θέλω να το σβήσω και δεν γνωρίζω αν μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα.

Δημοσ.

Καλημέρα, δεν ξέρω αν είναι το σωστό νήμα.

Το GeForce experience είναι απαραίτητο για την κάρτα; Θέλω να το σβήσω και δεν γνωρίζω αν μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα.

Δεν ειναι απαραιτητο μπορεις να το διαγραψεις.

Δημοσ.

@chrkain δηλαδή έδωσες 270€ για 960 και 210€ για 370...;!  :wacko:

Millennium στα 270€ ποια καρτα θα προτεινες?

Θα ηταν καλυτερα αν επαιρνε αυτην https://www.skroutz.gr/s/6440348/Gigabyte-GeForce-GTX960-4GB-Gaming-GV-N960G1-GAMING-4GD.html  ή λες οτι θα μπορουσε ν'ανεβει και να παει σε ποιο ακριβη?

Δημοσ.

Millennium στα 270€ ποια καρτα θα προτεινες?

Θα ηταν καλυτερα αν επαιρνε αυτην https://www.skroutz.gr/s/6440348/Gigabyte-GeForce-GTX960-4GB-Gaming-GV-N960G1-GAMING-4GD.html  ή λες οτι θα μπορουσε ν'ανεβει και να παει σε ποιο ακριβη?

Αυτή την περίοδο οι προτάσεις είναι δύσκολες, διότι δε βρίσκεις εύκολα συμφέρουσα τιμή σε ετοιμοπαραδοτη κάρτα. Αν δεν πάρεις ετοιμοπαραδοτη, ποιος ξέρει πόσο καιρό θα κάνεις να την δεις.

Σε ιδανικές συνθήκες, είτε παίρνεις μια φθηνότερη 380 / 280Χ, είτε μια 290 στα 300 περίπου ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτή την περίοδο οι προτάσεις είναι δύσκολες, διότι δε βρίσκεις εύκολα συμφέρουσα τιμή σε ετοιμοπαραδοτη κάρτα. Αν δεν πάρεις ετοιμοπαραδοτη, ποιος ξέρει πόσο καιρό θα κάνεις να την δεις.

Σε ιδανικές συνθήκες, είτε παίρνεις μια φθηνότερη 380 / 280Χ, είτε μια 290 στα 300 περίπου ευρώ.

Αν ομως καποιος ειτε απο κολλημα ειτε για οποιοδηποτε αλλο λογο π.χ. καταναλωση σε watt ή αλλο λογο δεν θελει να παει σε AMD θεωρεις οτι η 960 ειναι μονοδρομος αυτη τη στιγμη?

Εκτος αν περιμενει να βγει και η 950 για να εχει αλλη μια επιλογη για παραδειγμα.

Δημοσ.

δεν νομίζω αφέτες η 2 να έχουν πολλές διαφορές πάντως δεν της έχω περάσει ακόμα περιμένω το PSU ένα

COOLERMASTER G650M GM SERIES 650W MODULAR PSU 80+ BRONZE

ελπίζω να κανί 

VGA MSI GEFORCE GTX960 GAMING 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL

VGA MSI RADEON R7 370 GAMING 2G 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL

και κάτι ακόμα είμαι σε μια περιοχή που τα έξοδα αποστολής μερικών καταστημάτων αγγίζουν τις τιμές τον του  plesio - E-Shop - Public

για αυτό από οπού και να τα έπαιρνα θα μου κόστιζε σχεδόν το ίδιο  και ώμος είμαι στην κεντρική Ελλάδα (  :-D  :-D  :-Dκέντρο κέντρο  :-D  :-D  :-D ) και πεδινά

και ώμος από τα Courier θεωρείτε παραμεθόριο για παράδειγμα το psu τιμή στο κατάστημα 77,50 τα έξοδα αποστολής αντικαταβολή + 15 

Δημοσ.

Αν ομως καποιος ειτε απο κολλημα ειτε για οποιοδηποτε αλλο λογο π.χ. καταναλωση σε watt ή αλλο λογο δεν θελει να παει σε AMD θεωρεις οτι η 960 ειναι μονοδρομος αυτη τη στιγμη?

Εκτος αν περιμενει να βγει και η 950 για να εχει αλλη μια επιλογη για παραδειγμα.

Είτε 960, που είναι όμως υποδεέστερη από την 380 αν δεν έχεις μικρό τροφοδοτικο, είτε 970, η οποία έχει συν και πλην σε σχέση με την 390.
  • Like 1
Δημοσ.

παίδες καλησπέρα, θέλω να παραγγείλω την 980 ΤΙ G1, 

απλά έχω το εξής δίλημμα, να την πάρω από Γερμανία στα 780 η από Ελλάδα στα 850?

κερδίζει κανείς τίποτα στην ουσία αν την πάρει από Ελλάδα?  

Δημοσ.

παίδες καλησπέρα, θέλω να παραγγείλω την 980 ΤΙ G1,

απλά έχω το εξής δίλημμα, να την πάρω από Γερμανία στα 780 η από Ελλάδα στα 850?

κερδίζει κανείς τίποτα στην ουσία αν την πάρει από Ελλάδα?

Εγω δεν θα το έκανα λόγο εγγύησης ...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...