Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

η r9 290 με την 970 εχουν διαφορα στα 1080p (και αν ναι ποια ειναι καλητερη) ?

Η 970 ειναι λιγο καλυτερη, της ταξης του 10-15% περιπου. Η διαφορα ανεβαινει λιγο ακομη ομως αν κλοκαρεις.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

corsair cx500, απο οτι μου ειπαν φτανει οριακα (cpu  amd 955)

Καλυτερα να εκανες μια ολοκληρη αναβαθμιση παρα να αγορασεις ακριβη καρτα γραφικων που δεν δενει με το υπολοιπο συστημα.

370+καρτα γραφικων για τετοιο τροφοδοτικο και τετοιο επεξεργαστη απλα Δεν....

• Like 1

Καλυτερα να εκανες μια ολοκληρη αναβαθμιση παρα να αγορασεις ακριβη καρτα γραφικων που δεν δενει με το υπολοιπο συστημα.

370+καρτα γραφικων για τετοιο τροφοδοτικο και τετοιο επεξεργαστη απλα Δεν....

για αυτο σκευτομαι την ρ9 290 που ειναι στα 320 και ενα πσυ 650w για τωρα και σε κανα 6μηνο+ νεο cpu, h 960 στα 2gb σαν εναλλακτική μου φενεται οτι δεν θα με καλύπτει σε 1-2 χρονια

για αυτο σκευτομαι την ρ9 290 που ειναι στα 320 και ενα πσυ 650w για τωρα και σε κανα 6μηνο+ νεο cpu, h 960 στα 2gb σαν εναλλακτική μου φενεται οτι δεν θα με καλύπτει σε 1-2 χρονια

R9 380 προφανως γιατι μονο 960??

Εκανα προσφατα μια αναβαθμιση στον υπολογιστη μου και τωρα εχω τα εξης

i5 4590

asrock h97m

8gb ram

psu corsair 400w

radeon hd4670 512mb

psu 400w corsair

Δουλευω αρκετα Photoshop και premiere αλλα θα ηθελα να παιζω και κανενα παιχνιδακι που και που, απο οθονη εχω την Dell 2209wa και οι αναλυσεις που θα παιζω θα ειναι κατω απο 1080p (Η οθονη μου παει μεχρι 1680 x 1050) . Απο παιχνιδια δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις, διαφορα strategy, κανενα offline rpg και σπανια κανενα fps. Δεν με ενδιαφερει να παιζω τα παντα σε ultra high απλα θα ηθελα κατι να με καλυψει τα επομενα 2 χρονια σε medium. Θα ηθελα κατι γυρω στα 150 ευρω και δεν εχω θεμα να παω και σε μεταχειρισμενη καρτα.

Εκανα προσφατα μια αναβαθμιση στον υπολογιστη μου και τωρα εχω τα εξης

i5 4590

asrock h97m

8gb ram

psu corsair 400w

radeon hd4670 512mb

psu 400w corsair

Δουλευω αρκετα Photoshop και premiere αλλα θα ηθελα να παιζω και κανενα παιχνιδακι που και που, απο οθονη εχω την Dell 2209wa και οι αναλυσεις που θα παιζω θα ειναι κατω απο 1080p (Η οθονη μου παει μεχρι 1680 x 1050) . Απο παιχνιδια δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις, διαφορα strategy, κανενα offline rpg και σπανια κανενα fps. Δεν με ενδιαφερει να παιζω τα παντα σε ultra high απλα θα ηθελα κατι να με καλυψει τα επομενα 2 χρονια σε medium. Θα ηθελα κατι γυρω στα 150 ευρω και δεν εχω θεμα να παω και σε μεταχειρισμενη καρτα.

τσεκαρε αυτη σε αυτα τα λεφτα

https://www.skroutz.gr/s/7085615/XFX-Radeon-R7-370-2GB-R7-370P-2SF5.html

check here για τα βαττ που θελει αυτη η καρτα.

http://www.tomshardware.com/reviews/amd-radeon-r9-390x-r9-380-r7-370,4178-10.html

• Like 1

@snik στα λεφτά που λες καλύτερα R7 370.

Κάποια στιγμή να κοιτάξεις και για καμμιά καλύτερη οθόνη για το σύστημα (αν και για την εποχή της ήταν καλή η 2209wa).

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...