Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η 270 είναι rebrand της 7870 και η 370 είναι μια 7850 με μικρές βελτιώσεις.Πάνω κάτω ίδιες επιδόσεις έχουν.Λογικά η 370 καταναλώνει κάτι λιγότερο αλλά δε το έχω και για σίγουρο.Θα σου έλεγα να πάρεις αυτή που βρίσκεις φθηνότερα αλλά πρόσεξε ,αν πας για μεταχειρισμένο, να έχει υπόλοιπο εγγύησης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

@aleksios Θα μπορούσες να πήγαινες για 380 αν είχες τα χρήματα.Είναι δυνατότερη από 270Χ,960 που'ναι στα σχετικά price ranges από καινούριες.Έχεις ανεβασμένο τον επεξεργαστή ,θα πάρεις σημαντική αύξηση και θα είσαι και gpu bound πολλές φορές έτσι και αλλιώς.Ούτε θέμα με το τροφοδοτικό θα έχεις.Αν κοιτάς μέχρι 150κάτι σε καινούρια τότε ψάξε για 370 που λες (κάνε αναζήτηση για reviews από σχετικά site αλλά και χρήστες).

Θα προτιμήσεις την 370, εφόσον κοστίζουν το ίδιο.

Καλημέρα, έχω το σύστημα της υπογραφής μου και θέλω μια κάρτα γύρω στα 250€.Το μόνιτορ όταν θα το αλλάξω θα πάω σε Fhd και όχι σε μεγαλύτερη ανάλυση. Θέλω να μου πείτε AMD υλοποίηση αλλά και nvidia. Τέλος τα παιχνίδια που έχω σκοπό να παίξω σίγουρα, είναι το καινούργιο tomp raider που θα βγει, αλλά και το καινούργιο Need for speed

Να ρωτησω κατι.

Την καρτα μου 7970 GHz edition την πουλανε σε αγγελιες γυρω στα 150 ευρω.

Την GTX770 την πουλανε σε αγγελιες γυρω στα 250 ευρω.

Τοση μεγαλη ειναι η ισχυ αναμεσα σε αυτες τις δυο καρτες που να εχουν 100 ευρω διαφορα;

Να ρωτησω κατι.

Την καρτα μου 7970 GHz edition την πουλανε σε αγγελιες γυρω στα 150 ευρω.

Την GTX770 την πουλανε σε αγγελιες γυρω στα 250 ευρω.

Τοση μεγαλη ειναι η ισχυ αναμεσα σε αυτες τις δυο καρτες που να εχουν 100 ευρω διαφορα;

Σε καμια περιπτωση 100 ευρω,σχεδον ισαξιες ειναι.

Καλημέρα, έχω το σύστημα της υπογραφής μου και θέλω μια κάρτα γύρω στα 250€.Το μόνιτορ όταν θα το αλλάξω θα πάω σε Fhd και όχι σε μεγαλύτερη ανάλυση. Θέλω να μου πείτε AMD υλοποίηση αλλά και nvidia. Τέλος τα παιχνίδια που έχω σκοπό να παίξω σίγουρα, είναι το καινούργιο tomp raider που θα βγει, αλλά και το καινούργιο Need for speed

r9 380 απο amd και gtx 960 απο nvidia!ομως μιας και σε βλεπω και εχεις και δυνατο τροφοδοτικο μηπως να σκεφτοσουν να παρεις με κανα 300αρι την r9 290?πολυ ανωτερη και απο τις 2!

Καλημερα , αξιζει να δωσω 30-40 € επιπλεον για την R9 380 4GB η θα ειμαι οκ με τα 2GB ;

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-radeon-r9-380-2gb-4gb-review

διαφορες στα fps εως 1080p δεν εχει στα 1440 αρχιζει να φαινεται κατι,βεβαια εχει πολυ λιγοτερα fps drops απο τι βλεπω στο αρθρακι!ισως και να αξιζει μιας και συνεχεια βγαινουν παιχνιδια με τεραστια καταναλωση σε vram!

• Like 1

Καλημερα , αξιζει να δωσω 30-40 € επιπλεον για την R9 380 4GB η θα ειμαι οκ με τα 2GB ;

Υ.Γ.:1080p ειναι η αναλυση

http://www.hwbox.gr/content/384-sapphire-nitro-r9-380-review.html

Γενικά δε φαίνεται να αξίζει τα εξτρά χρήματα αν και υπάρχουν εξαιρέσεις.Κοίτα και την 960 από nvidia μεριά που είναι πολύ κοντά σε επιδόσεις αλλά καταναλώνει γύρω στα 50 watt λιγότερο (όχι ότι θα κάνεις οικονομία στη δεη αλλά λιγότερη θερμότητα μέσα στο κουτί καλό κάνει).

Υ.Γ.:1080p ειναι η αναλυση

Αν τα διαθετεις, θα τα εδινα. Η υλοποιηση της Sapphire στα 240 δεν ειναι ακριβη και εχει 4GB. Μην περιμενεις σοβαρη διαφορα, αν υπαρχει, στους περισσοτερους τωρινους τιτλους, αλλα σιγουρα θα πιασουν τοπο μελλοντικα.

Απο την αλλη, μη σκας αν δε θελεις να ξεφυγεις απο τα 200, και η armor υλοποιηση της MSI στα 200-210 με 2GB μια χαρα καρτα ειναι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...