XMorsX Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 απλα ρωτησα αν αξιζει να το κανω αυτο;;;στα νεα παιχνιδια που θα βγουνε απο τον χειμωνα λογο επειδη μπορει να ζητανε απο 4 vram και παραπανω Σαφως και δε συμφερει, εκτος και αν εχεις 4Κ οθονη. Προς το παρον η 780ti αποδιδει πολυ καλα σε ολα τα καινουρια παιχνιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 σε ευχαριστω γιατι ειχα παρα πολυ ανχος με την καρτα μου ναι ρε,χαλαρωσε και μην προτρεχεις..κατσε να βγουνε και τα πιο καινουργια games και οταν θα παιζεις και δεις οτι ζοριζεται τοτε ψαχνεις..μεχρι τοτε be cool Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Otade3 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Ρε παιδια εχω μια απορια.Τι ειναι ακριβως αυτο εδω το καλωδιο σχεδον πανω απτο PCI Express 16x slot?Ρωταω γιατι θελω να βαλω μια προχειρη καρτα γραφικων αλλα οπως βλεπετε το μπλοκαρει το γκρι καλωδιο.Ειναι κουμπωμενο και δε ξερω αν γινεται η δεν πρεπει να το βγαλω αλλα απορω σε τι χρησιμευει.Btw μη μπερδευτειτε με το πρασινο το απο κατω και νομισετε πως ειναι καρτα γραφικων ειναι tv tuner card δηλαδη καρτα για να βλεπεις tv(ξερω εντελως οτι ναναι).Α και επισης εχω onboard καρτα γραφικων δηλαδη ετοιμη μεσα στην μητρικη.Παντως εχω ακουσει οτι απο τα BIOS μπορεις να την κανεις disable και να παιξεις την αλλη καρτα γραφικων.Ευχαριστω για τη κατανοηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Αν μας ειχες και μια φωτογραφια απο το πισω μερος του κουτιου να δουμε τι βυσμα εχει θα ηταν καλυτερα. Σιγουρα μπορεις να το βγαλεις εντελως η να του αλλαξεις θεση πανω στο κουτι. Στις περισσοτερες παλιες μητρικες οπως η δικια σου με το που βαλεις ξεχωριστη καρτα γραφικων απενεργοποιειται η δικια της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Otade3 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Λογικα θα εννοεις αυτο νομιζω.Οριστε.Ευχαριστω για την γρηγορη ανταποκριση.Τωρα φιλε μου βγαζεις συμπερασμα για το τι κανει το καλωδιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Αναλογικη εξοδος video ειναι βγαζει RGB red blue green τα βυσματα που βλεπεις και s-video για να μπορεις να συνδεσεις την μοναδα σε καποια τηλεοραση. Αν δεν εχεις σκοπο να την συνδεσεις που μαλλον δεν εχεις γιατι θα το ειχες κανει και θα ηξερες τι ειναι τοτε βγαλτο εντελως αλλιως μπορεις να του αλλαξεις θεση στο κουτι να το βαλεις ποιο κατω η εντελως κατω κατω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Otade3 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Ναι σαι καλα φιλε μου ειχα σπασει το κεφαλι μου.Αρα αμα το βγαλω μπορω να βαλω την καρτα σωστα?Btw αμα κοιταξεις στην πρωτη φωτο ειναι συνδεδεμενο με ενα μαυρακι παντως δε πιστευω να με πεδευσει για να το βγαλω η τιποτα αλλο.Ευχαριστω και παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Απλα το τραβας και το βγαζεις ποιο απλο δεν υπαρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Otade3 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Οκει να σαι καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alkis29 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Καταρχην, το σύστημα μου είναι : CPU : AMD FX 8320 GPU : ATI HD7950 3GBM/B : Gigabyte 970A DS3RAM : 8 GB 1600 mhzΣκληρος : 120 GB SSDΤροφοδοτικο : Corsair CX600 600WΟθονη : 27" 1080p Θέλω να μου προτείνετε νέα κάρτα γραφικών για το σύστημα μου προκειμένου να παίζω τόσο τα πιο βαριά games σε 1080p και ULTRA settings full (πχ Thief 3) αλλά να αντέξει επίσης με όλα full και στα νέα games που πρόκειται να κυκλοφορήσουν το χειμώνα και να ζορίσουν την τωρινή μου κάρτα.. υπολογίζω maximum budget περίπου € 300 Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Καταρχην, το σύστημα μου είναι : CPU : AMD FX 8320 GPU : ATI HD7950 3GB M/B : Gigabyte 970A DS3 RAM : 8 GB 1600 mhz Σκληρος : 120 GB SSD Τροφοδοτικο : Corsair CX600 600W Οθονη : 27" 1080p Θέλω να μου προτείνετε νέα κάρτα γραφικών για το σύστημα μου προκειμένου να παίζω τόσο τα πιο βαριά games σε 1080p και ULTRA settings full (πχ Thief 3) αλλά να αντέξει επίσης με όλα full και στα νέα games που πρόκειται να κυκλοφορήσουν το χειμώνα και να ζορίσουν την τωρινή μου κάρτα.. υπολογίζω maximum budget περίπου € 300 Ευχαριστώ Eχεις ηδη μια 7950, που ειναι αναλογη της 280. Δεν αξιζει να δωσεις χρηματα για νεα καρτα αν δε θελεις να ανεβεις σε αναλυση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Παιδιά ξερει κανεις αν τα skroutzομαγαζα κανουν κανονικα εισαγωγες αυτό το καιρο.Γιατι ψάχνομαι για 380 ολες είναι ειτε κατοπιν παραγγελιας ειτε 7+ ημερες.Γενικα μηπως δεν είναι καλη εποχη για αναβαθμιση γιατι βλεπω να εχουν τσιμπήσει κ τις τιμες γενικότερα σε καρτες που είναι σε αποθεμα π.χ. gtx970 που κοιταζα πριν κλεισουν οι τράπεζες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 @Alkis29 Καλύτερα να άλλαζες οθόνη παρά κάτι άλλο. totalius μη γράφεις με έντονα γράμματα-μεγαλύτερη γραμματοσειρά.Θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα σε λίγες μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alkis29 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 @Alkis29 Καλύτερα να άλλαζες οθόνη παρά κάτι άλλο. totalius μη γράφεις με έντονα γράμματα-μεγαλύτερη γραμματοσειρά.Θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα σε λίγες μέρες. Εννοεις οτι με αυτη τη συνθεση μπορω να παιζω τα games σε υψηλοτερη αναλυση (με ολα στο full) ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Εννοεις οτι με αυτη τη συνθεση μπορω να παιζω τα games σε υψηλοτερη αναλυση (με ολα στο full) ? Mε ολα η σχεδον ολα στο φουλ, αναλογα το παιχνιδι. Να ξερεις πως η διαφορα αναμεσα σε high με ultra σχεδον σε ολα τα παιχνιδια ειναι ελαχιστη, πολλες φορες απαρατηρητη. Σε συμφερει περισσοτερο να μεινεις με την καρτα που εισαι και να αναβαθμισεις σε επομενη γενια, οταν πλεον δε θα μπορεις να ανεβασεις τα παιχνιδια πανω απο medium. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις