Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εξαρτάται για πόσο έχεις σκοπό να την κρατήσεις και με τι ρυθμίσεις περιμένεις να παίζεις καλά τα games σου. Άμα θέλεις ULTRA-τα πάντα όλα και φίλτρα και 60fps, τα 4GB είναι ήδη οριακά στους τελευταίους ΑΑΑ τίτλους, ακόμα και για 1080p. Σε ένα εξάμηνο από τώρα, κατά πάσα πιθανότητα, θα αναγκάζεσαι να κόψεις το ΑΑ σε αρκετούς βαρβάτους τίτλους. Για 1 χρόνο+, δεν το συζητώ...

Προσωπικά, για gaming και HIGH END κάρτα, δε θα πήγαινα σε κάτι με λιγότερα από 6GB το 2015, ανεξαρτήτως (ανθρώπινης) ανάλυσης...

1 παιχνίδι βγήκε φέτος που θέλει πάνω απο 3gb vram σε 1080p με όλα φουλ,το gta v.Επίσης το aa τρώει 200mb στο x8.Αν έχεις γεμίσει ήδη την μνήμη ζήτημα να έχεις πάνω απο 30fps,τι να το κάνεις το aa?

Επίσης 970 και 390 δεν θεωρούνται high end μιας και υπάρχει και μεγαλύτερο τσιπ σε κάθε εταιρία.

Είτε πάρεις την 970 είτε την 390 (προτείνω τις εκδόσεις της gigabyte και στις δυο.Άψογες) στα 1080p  θα είσαι υπέρκαλυμμένος με αυτά τα port που τρώμε.Αν θες μεγαλύτερη ανάλυση,κοίτα στην 390 τα πάει 3-10% καλύτερα αναλόγος το game

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 παιχνίδι βγήκε φέτος που θέλει πάνω απο 3gb vram σε 1080p με όλα φουλ,το gta v.Επίσης το aa τρώει 200mb στο x8.Αν έχεις γεμίσει ήδη την μνήμη ζήτημα να έχεις πάνω απο 30fps,τι να το κάνεις το aa?

Επίσης 970 και 390 δεν θεωρούνται high end μιας και υπάρχει και μεγαλύτερο τσιπ σε κάθε εταιρία.

Είτε πάρεις την 970 είτε την 390 (προτείνω τις εκδόσεις της gigabyte και στις δυο.Άψογες) στα 1080p  θα είσαι υπέρκαλυμμένος με αυτά τα port που τρώμε.Αν θες μεγαλύτερη ανάλυση,κοίτα στην 390 τα πάει 3-10% καλύτερα αναλόγος το game

Εμένα, πάντως, και στο Titanfall, ΔΕ μου φτάνουν τα 3GB - και μιλάω για 2xMSAA, "μόνο"...

Shadow of Mordor και Battlefield 4, ομοίως...Βαριέμαι να ψάξω άλλα, και δε νομίζω να ελαφραίνουν οι καινούριοι τίτλοι :P

Α, και στο GTAV, δεν ξεμένεις μόνο από τα 3GB, αλλά και από τα 4GB (Μιλάω για ΟΛΑ ultra).

Επίσης, το πόσο τρώει το ΑΑ, παίζει από τίτλο σε τίτλο (+#samples, +resolution κλπ.)...το +200mb, έτσι, γενικά, ΔΕΝ παίζει.

Όλα τα παραπάνω, ακόμα και σε 1080p.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!! Οποτε παω για 390 για να εχω το κεφαλι μου ησυχο... σε θεμα dx12 ξερουμε τι παιζει? το αξιοποιει καποια περισσοτερο?

μεχρι να το αξιοποιησουν και αν δεν εχουν ερθει οι δραχμες θα εχεις αλλαξει παλι καρτα φιλε μου...οποτε μην το σκεφτεσαι καν!

Η 6870 με άφησε χρόνους, Με μπαντζετ στο 200αρη πάνω κάτω 

Σε σύστημα με i5 760, 8gb ram, Seasonic S12II 520 watt 

Τι θα προτείνατε r9 380 ή gtx 960 ? 

Ανάλυση οθόνης 1080

gtx 960!

την σηκωνει κ τ τροφοδοτικο σου και για 1080 μια χαρα ειναι!

Και τις 2 τις σηκώνει, σε κατασταση gaming η κατανάλωση είναι πάνω κάτω ίδια και για τις 2 .

Παρόλα αυτά είμαι ποιο πολυ προς την 380, φαίνεται έστω και για λίγο δυνατότερη 

αναλογως ρε παιδια την υλοποιηση...απο τι βλεπω κατι xfx (που ειναι κ οι φθηνοτερες στο σκρουτζ) εχουν απαιτησεις 750 watt!(καλα γελαμε πολυ εδω τι σκατα εχουν κανει....)

η Sapphire θελει λεει 500watt οποτε το 520 seasonic την καλυπτει αλλα αν ειναι παλιο αν αν αν...θα ειναι οριακο!ενω η 960 και με 450αρι παιζει ανετα!

κατα τ αλλα ναι εχετε δικιο κ την 380 την σηκωνει!καποιες υλοποιησεις τουλαχιστον!

Το τροφοδοτικό είναι καινούργιο.. 3 μηνών.

Οι απαιτήσεις που γραφουν σε watt είναι τσιμπημένες γιατί έχουν να κάνουν και με τροφοδοτικά του κιλού πχ 800 watt premier για 20€

• Like 4

H 380 υποστιζει και Freesync που φαινεται οτι θα παιξει πολυ μελλοντικα και σε αντιθεση με το G-Sync δεν αυξανει την τιμη της οθονης (προς το παρον τουλαχιστον).

καποιο καλο (και φθηνο) μαγαζακι απο ευρωπη για να παραγγειλω την καρτουλα ξερουμε? Εγω ξερω μονο το computeruniverse.net απλα δεν ξερω αν ειναι γρηγορο και αξιοπιστο..

καποιο καλο (και φθηνο) μαγαζακι απο ευρωπη για να παραγγειλω την καρτουλα ξερουμε? Εγω ξερω μονο το computeruniverse.net απλα δεν ξερω αν ειναι γρηγορο και αξιοπιστο..

Ψαξε εδω.

https://geizhals.eu/?m=1

Με capital control δεν μπορεις να παραγγειλεις απ'εξω αυτην την περιοδο ομως.

Case (Κουτί): coolmaster kosmos 2

PSU (Τροφοδοτικό & Watt): enermax 1250 ..

Motherboard (Μητρική): asus z87 deluxe

CPU (Κεντρικός επεξεργαστής):  4790k  στα  4.6

RAM (Μνήμη συστήματος):16 ddr3

GPU (Κάρτα γραφικών): asus gtx  780 TI 

Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση):

ΟS (Λειτουργικό σύστημα):  windows 8

και θελω να ρωτησω αν  πρεπει να μεταβω σε μια  980 ΤΙ;;; 

αυτην  την στιγμη εχω μια  780Τι.  συμφερει να κανω αλλαγη  η απλα να περιμενω την επομενη γεννια;;

επισης θελω να  ρωτησω  η 780 Τι  που εχω  μεχρι το τελος του 2016 Θα παιζει τα παιχνιδια ;;;;h oxi΄΄;;;

απλα ρωταω επειδη εχει μονο 3 Vram

Αν σε καλύπτει μέχρι σήμερα γιατι να την αλλάξεις ? 

απλα  ρωτησα  αν αξιζει  να το κανω αυτο;;;στα νεα παιχνιδια  που θα  βγουνε απο τον χειμωνα

λογο επειδη  μπορει να ζητανε απο 4  vram και παραπανω

Όταν βγουνε και οταν θα ζητανε απο 4 και πάνω εδω θα ειμαστε να ψαχνουμε ολοι μαζι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...