Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@juve11 το τροφοδοτικό σου είναι μικρό από θέμα ισχύος.Για απλό pc γραφείου το πήρες το σύστημα;  :)

@spocky δεν έχεις γράψει από οτι είδα από τι αποτελείται το υπόλοιπο σύστημα σου.Πρέπει να δίνετε περισσότερες πληροφορίες για να παίρνετε και καλύτερη βοήθεια.

@LLLEFTERIS και 2 κάρτες (ζευγάρι των περισσοτέρων από αυτές που ρώτησες) σηκώνει το συγκεκριμένο psu.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πιστευα οτι εχω ενα μετριοτατο τροφοδοτικο. Καλα με δυο καρτες δεν υπαρχει περιπτωση να παιξω εδω δεν υπαρχουν δραχμες για την μια συν οτι αχρηστες θα ηταν γιατι ουτε pac man δεν παιζω για καμια επεξεργασια βιντεο ηθελα μια καρτα.

@juve11 το τροφοδοτικό σου είναι μικρό από θέμα ισχύος.Για απλό pc γραφείου το πήρες το σύστημα;  :)

@spocky δεν έχεις γράψει από οτι είδα από τι αποτελείται το υπόλοιπο σύστημα σου.Πρέπει να δίνετε περισσότερες πληροφορίες για να παίρνετε και καλύτερη βοήθεια.

@LLLEFTERIS και 2 κάρτες (ζευγάρι των περισσοτέρων από αυτές που ρώτησες) σηκώνει το συγκεκριμένο psu.

Το υπολοιπο συστημα αποτελειται απο 8gb ram ,i5750 @3,7Ghz και 4 σκληρους δισκους.Τωρα ειμαι με μια 7870

Αγαπητε kostas karras και xmorsx .Δεν ειμαι απο αθηνα αλλα απο δωδεκανησα.αν δεν μπορεσω να βρω ευκολα την r7 370 ποια αλλη να επιλεξω για ποιοτικη αναβαθμιση της 6850;επισης το τροφοδοτικο thermaltake 500 θα ειναι ενταξει;

http://buy-more.gr/xfx-amd-radeon-r7-370-4gb-amd-radeon-r7-370-4gb-black-el.html?ref=bestprice.gr     ή

http://buy-more.gr/msi-r7-370-2gd5t-oc-amd-radeon-r7-370-2048gb-black-silver.html?ref=bestprice.gr

την παραγγελνεις και στην φερνουν σπιτι σου...με μια επιβαρυνση κατι λιγοτερο απο 10 ευρω νομιζω

Το υπολοιπο συστημα αποτελειται απο 8gb ram ,i5750 @3,7Ghz και 4 σκληρους δισκους.Τωρα ειμαι με μια 7870

@spocky κοιτάς και σε μεταχειρισμένη και είναι κάπως θέμα πέρα από τη τροφοδοσία.Καλύτερα να πας σε R9 380 αν σου φτάνουν τα χρήματα.

Ευχαριστω μαλλον θα προτιμησω την xfx που ειναι και κοντα στο μπατζετ.με τον phenom x4 955 στα 3.8 δεν θα υπαρχει καποιο προβλημα αποδοσης σωστα;

δεν ειναι 4gb ομως, προκειται περι λαθους, στη περιγραφη λεει 2gb.

δεν ειναι 4gb ομως, προκειται περι λαθους, στη περιγραφη λεει 2gb.

Πράγματι έχεις δίκιο. Ακόμη κι έτσι όμως πιστεύω ότι συμφέρει περισσότερο από τις άλλες 370, είναι αρκετά φθηνότερη τους. Ούτε πρέπει να έχει ανάγκη πιο ακριβό σύστημα ψύξης.

Απλά το τονίζω γιατί δεν θα είναι και ότι καλύτερο να περιμένει κάποιος κάρτα 4gb και να του έρθει η έκδοση με τα 2gb.
Κατά τα άλλα, μια χαρά ειναι η καρτα, κανενα θεμα. Απλά θεώρησα σωστό να το αναφέρω.

• Like 1

το πηρα μεταχειρισμενο το pc, ναι το ειχε για απλη χρηση... και ειπα να αλλαξω μερικα πραγματακια..

αν δεν σου κανει κοπο , προτεινε μου καποια οικονομικα, τροφοδοτικο - καρτα , για να επιλεξω.. οσο το δυνατον οικονομικοτερα .. δεν παιζω "τρελα" παιχνιδια.

απ τα αλλα χρειαζεται να αλλαξω κατι αμεσα? εχω και ssd στο προγραμμα , αλλα για αργοτερα.

ευχαριστω!

η οθονη μου ειναι αυτη .

οτι οικονομικοτερο νομιζεις οτι αξιζει (να μου βγαλει μερικα χρονακια) , θα τα ψαξω και μεταχειρισμενα (την καρτα, αν βρω ) ..

δεν θελω να σου βαλω οριο , απλα οσο πιο ακριβο τοσο πιο πολυ θα το αργησω , γιατι ειναι και στριμωγμενα τα πραγματα...

η οθονη μου ειναι αυτη .

οτι οικονομικοτερο νομιζεις οτι αξιζει (να μου βγαλει μερικα χρονακια) , θα τα ψαξω και μεταχειρισμενα (την καρτα, αν βρω ) ..

δεν θελω να σου βαλω οριο , απλα οσο πιο ακριβο τοσο πιο πολυ θα το αργησω , γιατι ειναι και στριμωγμενα τα πραγματα...

http://www.skroutz.gr/s/4248852/Sapphire-Radeon-R7-260X-1GB-OC-11222-05-20G.html

http://www.skroutz.gr/s/5804935/Thermaltake-TR2-450W-Bronze.html

στα 150 βγαινουν. Ποσα μπορεις να δωσεις ομως...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...