Kostas.karras Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 οκ...προτεινε μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekmanael Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 γιατι δεν κοιτας σε καποια απο αυτες απο αλλο καταστημα https://www.skroutz.gr/comparelists/55?compare=5536063%2C4745997%2C4682127 Αυτό έκανα άλλα το link δεν λειτουργούσε από το το McCheap.gr θέλω να την αγοράσω(ακριβώς την ίδια κάρτα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Αν είναι να φτάσει σε αυτό το εύρος τιμών παει για την 750ti.Αν θέλει να κρατήσει πιο χαμηλό μπάτζετ, θα πρέπει να μας πει ακριβώς ποιο ειναι το τροφοδοτικό του και να πάει στην 260x εφόσον κριθεί ικανοποιητικό το τροφοδοτικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekmanael Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Αν είναι να φτάσει σε αυτό το εύρος τιμών παει για την 750ti. Αν θέλει να κρατήσει πιο χαμηλό μπάτζετ, θα πρέπει να μας πει ακριβώς ποιο ειναι το τροφοδοτικό του και να πάει στην 260x εφόσον κριθεί ικανοποιητικό το τροφοδοτικό. 450W το είπα πιο πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 ρε φιλε,δες την συζητηση πιο πριν...καταληξαμε σε αυτη λογο budget και να μην εχει προβλημα με το τροφοδοτικο που ειναι ακαταλληλο για μεγαλες καταναλωσεις...και λεφτα δεν υπαρχουν για νεο τροφοδοτικο η πιο safe λυση σε αυτα τα λεφτα τι αλλο προτεινεις οσο πιο κοντα στο 100αρικο γινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 450W το είπα πιο πάνω αυτά φίλε μου είναι τα watt. Αν μπορεις άνοιξε το πλαινό στο pc και πες μας τι λεει το αυτοκόλλητο για να δούμε ποιο ακριβώς ειναι. ρε φιλε,δες την συζητηση πιο πριν...καταληξαμε σε αυτη λογο budget και να μην εχει προβλημα με το τροφοδοτικο που ειναι ακαταλληλο για μεγαλες καταναλωσεις...και λεφτα δεν υπαρχουν για νεο τροφοδοτικο η πιο safe λυση σε αυτα τα λεφτα τι αλλο προτεινεις οσο πιο κοντα στο 100αρικο γινεται? δεν είπα να παρει τροφοδοτικό, ειπα να μας πει ποιο εχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekmanael Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δεν μπορώ να ανεβάσω την εικόνα σωστά(φωτογράφησα το κίτρινο αυτοκόλλητο του τροφοδοτικού) Την ανέβασα στο dropbox https://www.dropbox.com/s/o8vsfva0vt8j6rb/%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B10144.jpg?dl=0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 δε ξέρω αν ευθύνομαι εγώ (δε νομίζω) αλλά βλέπω μονο μια μαυρη εικόνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
juve11 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 καλησπερα παλικαρια! θελω μια βοηθεια για αναβαθμιση της καρτας γραφικων μου. το pc ειναι i3 , 4 gb ram , mobo και τροφοδοτικο θα ηθελα οσο το δυνατον οικονομικοτερη και να ταιριαζει στο τροφοδοτικο μου (300w) , ωστε αν γινεται για την ωρα να μην το αλλαξω.. απο παιχνιδια παιζω fm , pro κλπ ψαχνω καποια να τα σηκωνει σχετικα ευκολα γιατι η δικια μου δεν.... ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 και για σενα το ιδιο θα προτεινα φιλε μου gtx750 ποια καρτα εχεις τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekmanael Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 δε ξέρω αν ευθύνομαι εγώ (δε νομίζω) αλλά βλέπω μονο μια μαυρη εικόνα. Την ανέβασα στο dropbox https://www.dropbox....ία0144.jpg?dl=0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 αφου ησουν ενταξει με την 460 τοτε θα εισαι και με την 750 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 greekmanael Νομίζω πως είναι Deer "450w".Αν δε κάνω λάθος τότε είσαι για αλλαγή τροφοδοτικού αν θες να προστατεύσεις το hardware σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
juve11 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 και για σενα το ιδιο θα προτεινα φιλε μου gtx750 ποια καρτα εχεις τωρα? τωρα εχω την Gigabyte GeForce 7200 στην gtx750 βλεπω ελάχιστη ισχύς τροφοδοτικού 400 Watt ομως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekmanael Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 greekmanael Νομίζω πως είναι Deer "450w".Αν δε κάνω λάθος τότε είσαι για αλλαγή τροφοδοτικού αν θες να προστατεύσεις το hardware σου. Δεν αλλάζω τροφοδοτικό το αγόρασα πριν 4-5 μήνες επειδή μου είχε χαλάσει το προηγούμενο 450w το οποίο μου είχε βγάλει 7 χρόνια gαming Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις