Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

H αιώνια γκαντεμια μου χτύπισε και παλι... Αποφασισε ο σπιτονοικοκύρης να κανει ανακαίνιση στην κουζινα του διαμερισματος μου και την πληρωσα εγώ... Εκαναν μαλακια με το ρευμα και εχασα:

-Τροφοδοτικο Εκτυπωτή

-Ηχεια Creative Τ20

-Τροφοδοτικο ΧΒΟΧ 360

-Τροφοδοτικο απο Router

-Τροφοδοτικο απο ASUS UX21E

-Ενα Ραδιοφωνο

-Το σιδερο ισωματος μαλλιών της γυναικας

Την γλυτωσαν ευτυχως (αλλιως θα τον ειχα σκοτώσει):

-Τηλεοραση

-HTPC

-Desktop PC

-Dell U2312

-Οθονη LG

-Internet Radio

-Φορτιστες κινητών

Μεχρι να παρω την αποζημιωση απο τον παπαρα εμεινα ρεστος οποτε η καρτα αναβάλεται.....

Συνολική ζημια 3300κορώνες (370E)

Δημοσ.

Για ονομα του θεού :confused:  τουλάχιστον δεν πήγε άκλαφτο κατι πολυ ακριβό την πλήρωσαν τα τροφοδοτικά κυριως

Δημοσ.

Τι γκάφα θα κάνανε και αυτοί.

Παρεκαμψαν τον αυτοματο γτ τα μηχανηματα τους τον εριχναν και δεν μπορουσαν να δουλεψουν εεε και η μαλακια δεν αργησε να γινει.... απλα η μαγαλυτερη μαλακια ειναι οτι δνε μου ειπαν τι εκαναν ωστε να παρω τα μετρα μου....

Για ονομα του θεού :confused:  τουλάχιστον δεν πήγε άκλαφτο κατι πολυ ακριβό την πλήρωσαν τα τροφοδοτικά κυριως

Ελπιζω να μην πηγαν ακλαφτες οι συσκευες .. γτ περιμενω να ερθουν τα τροφοδοτικα τώρα για να δοκιμασω... προς το παρον εχω δοκιμασει μονο λαπτοπ και ρουτερ και ειναι οκ...

Και ευτυχως τα superflower σε pc και HTPC καναν σωστά την δουλεια τους και γλυτώσαμε τα χειροτερα....  

Δημοσ.

H αιώνια γκαντεμια μου χτύπισε και παλι... Αποφασισε ο σπιτονοικοκύρης να κανει ανακαίνιση στην κουζινα του διαμερισματος μου και την πληρωσα εγώ... Εκαναν μαλακια με το ρευμα και εχασα:

-Τροφοδοτικο Εκτυπωτή

-Ηχεια Creative Τ20

-Τροφοδοτικο ΧΒΟΧ 360

-Τροφοδοτικο απο Router

-Τροφοδοτικο απο ASUS UX21E

-Ενα Ραδιοφωνο

-Το σιδερο ισωματος μαλλιών της γυναικας

Την γλυτωσαν ευτυχως (αλλιως θα τον ειχα σκοτώσει):

-Τηλεοραση

-HTPC

-Desktop PC

-Dell U2312

-Οθονη LG

-Internet Radio

-Φορτιστες κινητών

Μεχρι να παρω την αποζημιωση απο τον παπαρα εμεινα ρεστος οποτε η καρτα αναβάλεται.....

Συνολική ζημια 3300κορώνες (370E)

Το χειρότερο πιστεύω πως είναι που κάηκε το σίδερο ισιωματος της γυναίκας σου :-P. Μακάρι να φτιάξουν όλα πάλι.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπερα!

Η καμμενη 5770 ζηταει αντικαταστατη.. στα 100-120Ε το budget

τροφοδοτικο coolermaster gx 550w

οθονη lg 23''

amd 955 ο επεξεργαστης

Σε καμια περιπτωση να μην ειναι χειροτερη απο την 5770

ευχαριστω

Δημοσ.

Καλησπερα!

Η καμμενη 5770 ζηταει αντικαταστατη.. στα 100-120Ε το budget

τροφοδοτικο coolermaster gx 550w

οθονη lg 23''

amd 955 ο επεξεργαστης

Σε καμια περιπτωση να μην ειναι χειροτερη απο την 5770

ευχαριστω

το εξακριβωσες τελικα οτι ειναι η καρτα?

Δημοσ.

το εξακριβωσες τελικα οτι ειναι η καρτα?

Ναι η καρτα μου σε αλλο pc εκανε το ιδιο πραμα, και η αλλη που δοκιμασα δουλευε κανονικα στο δικο μου, με την ιδια 6pini τροφοδοσια ηταν ;)

Δημοσ.

Καλημέρα,θα ηθελα να ρωτήσω προτάσειςarrow-10x10.png για αγορα κάρτας γραφικών.Με ενδιαφερει μοναχα κατι καινουργιου και οχι μεταχειρισμενο,με budget αυστηρα εως 180 ευρω.η καρτα θα ειναι καθαρα για video & photo rendering(photoshop,Cinelerra.κτλπ) . θα ηθελα τα φωτα σας για best buyarrow-10x10.png!  Ψαχνωντας λιγο στο internet ειδα κατι για chipset Quadro,αλλα αυτες ειναι σιγουρα εκτος προυπολογισμου :fear: .Δεν εχω ιδεα ομως απο καρτες γραφικων .  Ευχαριστω πολυ πολυ! :-)

Συστημα

Case (Κουτί):COOLERMASTER RC-912P-KKN1 HAF 912 PLUS BLACK                      

PSU (Τροφοδοτικό & Watt):THERMALTAKE Power Supply SMART 850W

Motherboard (Μητρική):ASUS P9X79

CPU (Κεντρικός επεξεργαστής):INTEL XEON E5-2620 V2 2.10GHZ LGA2011

RAM (Μνήμη συστήματος):Kingston HyperX Predator Beast Memory, 8GB : 2 x 4 GB, DIMM 240-pin, DDR3, 1866 MHz / PC3-14900

GPU (Κάρτα γραφικών):?

Monitor/Resolution (Οθόνηarrow-10x10.png/Ανάλυση):Lg 22'  1600x900

ΟS (Λειτουργικό σύστημα):Winarrow-10x10.png 7 prof 64 bit

Δημοσ.

Καλημέρα,θα ηθελα να ρωτήσω προτάσειςarrow-10x10.png για αγορα κάρτας γραφικών.Με ενδιαφερει μοναχα κατι καινουργιου και οχι μεταχειρισμενο,με budget αυστηρα εως 180 ευρω.η καρτα θα ειναι καθαρα για video & photo rendering(photoshop,Cinelerra.κτλπ) . θα ηθελα τα φωτα σας για best buyarrow-10x10.png!  Ψαχνωντας λιγο στο internet ειδα κατι για chipset Quadro,αλλα αυτες ειναι σιγουρα εκτος προυπολογισμου :fear: .Δεν εχω ιδεα ομως απο καρτες γραφικων .  Ευχαριστω πολυ πολυ! :-)

Συστημα

Case (Κουτί):COOLERMASTER RC-912P-KKN1 HAF 912 PLUS BLACK                      

PSU (Τροφοδοτικό & Watt):THERMALTAKE Power Supply SMART 850W

Motherboard (Μητρική):ASUS P9X79

CPU (Κεντρικός επεξεργαστής):INTEL XEON E5-2620 V2 2.10GHZ LGA2011

RAM (Μνήμη συστήματος):Kingston HyperX Predator Beast Memory, 8GB : 2 x 4 GB, DIMM 240-pin, DDR3, 1866 MHz / PC3-14900

GPU (Κάρτα γραφικών):?

Monitor/Resolution (Οθόνηarrow-10x10.png/Ανάλυση):Lg 22'  1600x900

ΟS (Λειτουργικό σύστημα):Winarrow-10x10.png 7 prof 64 bit

Δεν θα σου έλεγα ότι χρειάζεται καν να φτάσεις τα 180 ευρώ

https://www.skroutz.gr/s/4529758/MSI-GeForce-GTX750-Ti-2GB-Twin-Frozr-OC-Gaming-V310-003R.html

https://www.skroutz.gr/s/4244242/Gigabyte-Radeon-R7-260X-2GB-WindForce-2X-Rev-2-0.html

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...