Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Moυ τη σπάνε οι διαφημίσεις/popups και ειδικά σε γλώσσες που δεν καταλαβαίνω :P Πέρα από τα αστεία δεν μπορείς να βρεις μια 280 με backplate και 3 χρόνια εγγύηση; Γιατί εμένα αν με έβαζες στο δίλημμα για την 3-ετή εγγύηση θα πήγαινα.

Σουηδικά ειναι!!! :P

Ανεβαίνουμε πολύ μετά σε τιμή , τουλάχιστον ένα 25αρι πάνω και δεν νομίζω ότι αξιζει!

Εγώ θα σου πρότεινα αυτήν εδώ που έχει και backplate και είναι τούμπανο. Έχει απίστευτη ψύξη και είναι και αθόρυβη. Έχω την αντίστοιχη σε r9 270x όπως φαίνεται και από την υπογραφή μου.

Ποια?

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ανεβαίνουμε πολύ μετά σε τιμή , τουλάχιστον ένα 25αρι πάνω και δεν νομίζω ότι αξιζει!

Ohhh Paparizou!!! :P

25 ευρώπουλα πολλά για ένα χρόνο παραπάνω εγγύηση; ΄Εχεις δει σε άλλα προϊόντα τι ποσά χρεώνουν για επέκταση εγγύησης; Τέσπα εσύ ξέρεις ;)

Δημοσ.

Ohhh Paparizou!!! :P

25 ευρώπουλα πολλά για ένα χρόνο παραπάνω εγγύηση; ΄Εχεις δει σε άλλα προϊόντα τι ποσά χρεώνουν για επέκταση εγγύησης; Τέσπα εσύ ξέρεις ;)

Βρε εγώ συμφωνώ μαζί σου, η τσέπη μου διαφωνεί έντονα όμως... :P

Δημοσ.

äta mindre svenska köttbullar!!! (και ο Θεός βοηθός) :D

Αν έχεις φάει κεφτέδακια της ελληνιδας γιαγιάς τα svenska köttbullar ειναι for the puts...!!!  :-D  :-D  Ειδικά αμα σκεφτεί κανεις οτι οι κρυοκολοι τα τρώνε μαζι με μαρμελάδα βατόμουρο....    :X  :X

Και κοιτα να δεις τώρα που στην κολοχώρα δεν υπαρχει 280Χ με backplate και 3 χρονια...  

Δημοσ.

Καλημερα,εχω την gigabite gt430 1g και παιζει ο γιος μου LOL και left for dead.Μηπως μπορειτε να μου προτεινετε αλλη καρτα περιπου μεχρι 80 ευρο που να ειναι σιγουρα ανωτερη απο την 430;ευχαριστω. :-)

Δημοσ.

Καλημερα,εχω την gigabite gt430 1g και παιζει ο γιος μου LOL και left for dead.Μηπως μπορειτε να μου προτεινετε αλλη καρτα περιπου μεχρι 80 ευρο που να ειναι σιγουρα ανωτερη απο την 430;ευχαριστω. :-)

https://www.skroutz.gr/s/4036957/MSI-Radeon-R7-250-2GB-OC.html

και σε γνωστή αλυσίδα επίπλων ήταν από κρέας αλόγου, επίσης...

Ποιό νησί το φτιάχνεις μόνος σου; :D

• Like 1
Δημοσ.

Ποια?

Χαχα έχεις δίκιο ξέχασα να σου στείλω το λινκ :P

http://www.proshop.se/Grafikkort/Sapphire-Radeon-R9-280X-Toxic-3GB-2424343.html

Δημοσ.

Απο τις εταιριες που βγαζουν καρτες γραφικων ποιες θεωρουνται οι καλυτερες?

Δεν λεω για AMD και NVIDIA αλλα για MSI,GAINWARD,PALIT,ASUS,GIGABYTE,EVGA,ZOTAC κλπ.

Δημοσ.

Όλες ουσιαστικα αν τους βγάλεις το αυτοκόλητο ειναι το ιδιο πράγμα και το μονο που αλλάζει σε μη overclocked μοντέλα ειναι το σύστημα ψύξης που χρησιμοποιούν , προσωπικα λιγο πολυ εχω δοκιμάσει αρκετές εταιρίες και μαλλον καταλήγω στην gigabyte πλεον (πρώην fan asus) λογω συστήματον ψύξης , ειχα χρησιμοποιήσει και την οποια ακομα και εχω και pny και μου ειχε βγει πολυ καλή.

Τώρα μετα κοιτάζεις ποσα χρόνια εγγύηση προσφέρει η καθε εταιρία

• Like 1
Δημοσ.

Απαπα πανάκριβη και μόνο με 2 χρόνια...

Ε σιγά μωρέ κοντα στα 2 χρόνια την πουλάς άμα φοβάσαι τόσο.Γιατι 3 χρόνια ,σκοπευεις να της κάνεις oc ή mining?

Δημοσ.

Ε σιγά μωρέ κοντα στα 2 χρόνια την πουλάς άμα φοβάσαι τόσο.Γιατι 3 χρόνια ,σκοπευεις να της κάνεις oc ή mining?

Both, båda, και τα δυο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...