katz Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Ειμαι αναμεσα στις 750 και 260χ Απ οτι ειδα απο μερικες μετρησεις ειναι παρομοιες Απλα θελω να ρωτησω, απο θεμα υποστηριξης και drivers ποια να προτιμησω.. Εχω μια ατι 4850 και μου εχει σπασει τα νευρα με κολληματα σε youtube flash video klp και με το να μην ανοιγει με κανεναν driver το ati catalyst.. Γι αυτο και σκεφτομαι για nvidia...
SPANK Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Εντάξει πλεον και οι catalyst εχουν ωριμάσει γενικα δεν εχουν παιδικές ασθένεις του παρελθώντος , ωστόσο κατα την γνώμη μου οσο αφορά τους drivers που ρωτάς θεωρώ οτι οι nvidia ειναι 1 2 κλίκ ωριμότεροι η ποιο μπροστά αν θέλεις
Ailuros Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Εντάξει πλεον και οι catalyst εχουν ωριμάσει γενικα δεν εχουν παιδικές ασθένεις του παρελθώντος , ωστόσο κατα την γνώμη μου οσο αφορά τους drivers που ρωτάς θεωρώ οτι οι nvidia ειναι 1 2 κλίκ ωριμότεροι η ποιο μπροστά αν θέλεις Και ναι και όχι και εξαρτάται και από την εκάστοτε περίπτωση. ΄Οσων αφορά το video decoding κάτι άλλο δεν πάει καλά εδώ. Ειμαι αναμεσα στις 750 και 260χ Απ οτι ειδα απο μερικες μετρησεις ειναι παρομοιες Απλα θελω να ρωτησω, απο θεμα υποστηριξης και drivers ποια να προτιμησω.. Εχω μια ατι 4850 και μου εχει σπασει τα νευρα με κολληματα σε youtube flash video klp και με το να μην ανοιγει με κανεναν driver το ati catalyst.. Γι αυτο και σκεφτομαι για nvidia... Για να έχεις κολλήματα σε youtube (και δεν είναι θέμα video format) μάλλον κάτι παίζει με την εγκατάσταση των οδηγών. ΄Οτι και να πάρεις από καινούργια κάρτα γραφικών σιγουρέψου πριν βάλεις την καινούργια κάρτα ότι έχεις απομακρύνει οτιδήποτε όσων αφορά τους τωρινούς οδηγούς GPU για να γίνει μια καθαρή εγκατάσταση οδηγών της νέας GPU. 1
Federacion Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 89€ βρήκα την XFX Radeon 7770 1GB core edition, οπότε την θεωρώ ελκυστική πρόταση. Καινούρια; Αν ναι σούπερ.
Millennium Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Ειμαι αναμεσα στις 750 και 260χ Απ οτι ειδα απο μερικες μετρησεις ειναι παρομοιες Απλα θελω να ρωτησω, απο θεμα υποστηριξης και drivers ποια να προτιμησω.. Εχω μια ατι 4850 και μου εχει σπασει τα νευρα με κολληματα σε youtube flash video klp και με το να μην ανοιγει με κανεναν driver το ati catalyst.. Γι αυτο και σκεφτομαι για nvidia... Η 260Χ είναι γενικά πιο γρήγορη.Στο θέμα οδηγών είναι στα ίδια επίπεδα.Το πρόβλημα σου πιθανόν να έχει να κάνει με μη σωστή εγκατάσταση οδηγών ή flash και browser.
katz Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Ευχαριστω παιδες.. Οσον αφορα τα κολληματα με flash video αυτα γινονται συγκεκριμενα οταν παιζω 2 ταυτοχρονα!! Εβαλα και εβγαλα ποσες φορες drivers ati και flash αλλα τπτ.. Επισης ο τελευταιος driver για την καρτα μου ειναι ενα χρονο πριν!!! Ενω απ οτι βλεπω η nvidia για παρομοια παλια μοντελα εβγαλε προχθες 10/3 νεους drivers!! Oποτε υποθετω οτι εχει καλυτερη υποστηριξη
Millennium Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Η amd έχει βγάλει οδηγούς και πιο πρόσφατα για 10 χρονών κάρτες μαζί και για τη δικιά σου...Μη νομίζεις πως κερδίζεις κάτι από ένα σημείο και ύστερα.
Ailuros Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Ευχαριστω παιδες.. Οσον αφορα τα κολληματα με flash video αυτα γινονται συγκεκριμενα οταν παιζω 2 ταυτοχρονα!! Εβαλα και εβγαλα ποσες φορες drivers ati και flash αλλα τπτ.. Επισης ο τελευταιος driver για την καρτα μου ειναι ενα χρονο πριν!!! Ενω απ οτι βλεπω η nvidia για παρομοια παλια μοντελα εβγαλε προχθες 10/3 νεους drivers!! Oποτε υποθετω οτι εχει καλυτερη υποστηριξη Σοβαρή ερώτηση: για ποιό λόγο πρέπει να παίζουν δύο video ταυτόχρονα; Καταφέρνεις και βλέπεις με το αριστερό μάτι το ένα και με το δεξί το άλλο; Ναι σαφώς αλλάζει οδηγούς η ΝV αλλά επειδή τους ανανεώνω συνήθως μόλις βγούνε δεν βλέπω να έχει αλλάξει το παραμικρό σε παλιό NV IGP που έχει σε ένα μηχάνημα ή μια GT210 σε ένα άλλο σαν απλά παραδείγματα. Στην δεύτερη λύση ένα 1080p stream θα παίξει άνετα, στο πρώτο κλατάρει ο επεξεργαστής γιατί απλά δεν το υποστηρίζει ο decoder λες να φταίει η υποστήριξη;
katz Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Σοβαρή ερώτηση: για ποιό λόγο πρέπει να παίζουν δύο video ταυτόχρονα; Καταφέρνεις και βλέπεις με το αριστερό μάτι το ένα και με το δεξί το άλλο; Πχ δεν σου τυχαινει να βλεπεις ενα μουσικο βιντεο στο youtube και να πατας απο την λιστα δεξια να δεις ενα αλλο βιντεο χωρις να σταματησεις το πρωτο.. Ε αμεσως μολις πατησω και παιξει κολλαει το πισι και θελει επανεκκινηση Ή πχ παιζω 2 λινκ απο ματσακια live streaming για να τα βλεπω ταυτοχρονα λογω στοιχηματος, δεν προλαβαινω καν γιατι κολλαει κατευθειαν! Ή ποσες φορες πχ τυχαινει να βλεπεις ενα βιντεακι, και σου στελνει καποιος ενα αλλο, πατας χωρις να εχεις σταματησει το πρωτο και κολλαει Εσυ λες οτι φταει ο επεξεργαστης? YΓ. οπως ειπα και πριν κανοντας δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας και πατωντας ati catalyst δεν μου το ανοιγει.. Κ εχω δοκιμασει και πιο παλιους drivers.. Απ την αλλη, τα παιχνιδια τα παιζει κανονικα και δεν κρασαρει ποτε..
Ailuros Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Πχ δεν σου τυχαινει να βλεπεις ενα μουσικο βιντεο στο youtube και να πατας απο την λιστα δεξια να δεις ενα αλλο βιντεο χωρις να σταματησεις το πρωτο.. Ε αμεσως μολις πατησω και παιξει κολλαει το πισι και θελει επανεκκινηση Ή πχ παιζω 2 λινκ απο ματσακια live streaming για να τα βλεπω ταυτοχρονα λογω στοιχηματος, δεν προλαβαινω καν γιατι κολλαει κατευθειαν! Ή ποσες φορες πχ τυχαινει να βλεπεις ενα βιντεακι, και σου στελνει καποιος ενα αλλο, πατας χωρις να εχεις σταματησει το πρωτο και κολλαει Εσυ λες οτι φταει ο επεξεργαστης? YΓ. οπως ειπα και πριν κανοντας δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας και πατωντας ati catalyst δεν μου το ανοιγει.. Κ εχω δοκιμασει και πιο παλιους drivers.. Απ την αλλη, τα παιχνιδια τα παιζει κανονικα και δεν κρασαρει ποτε.. Το ότι δεν ανοίγει ο catalyst δεν είναι καλό σημάδι. ΄Αλλο τρισδιάστατο παιχνίδι και άλλο video decoding. ΄Εχεις κάνει καθαρή εγκατάσταση οδηγών ποτέ ή απλά βγάζεις και βάζεις οδηγούς;
katz Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Ακολουθω αυτες τις οδηγιες για uninstall! http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/GPU57RemoveOldGraphicsDrivers.aspx
sotkiritsis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 επίσης οταν κάνεις uninstall τους driver τρέξε ένα driver sweeper http://driver-sweeper.en.softonic.com/ να φύγουν όλα τα υπολείμματα.http://www.youtube.com/watch?v=QgZZm_ipQnQ
invisiblesurfer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 * Case (Κουτί): Midi tower * PSU (Τροφοδοτικό & Watt): 650W Thermaltake * Motherboard (Μητρική): Gigabyte GA-EX58-UD3R * CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): i7 920 * RAM (Μνήμη συστήματος): 6GB * GPU (Κάρτα γραφικών): NVIDIA GTX 280 * Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): 1920 X 1080 * ΟS (Λειτουργικό σύστημα): OSX 10.9.2 / Win 7 Θελω αναβαθμιση που να αξιζει τον κοπο. Δυστυχως η σειρα 7 της NVIDIA ειναι πανακριβη (στα μοντελα 760 και ανω). Εχετε καμια προταση? Θελω να μεινω σε NVIDIA λογω Hackintosh
Ailuros Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 * Case (Κουτί): Midi tower * PSU (Τροφοδοτικό & Watt): 650W Thermaltake * Motherboard (Μητρική): Gigabyte GA-EX58-UD3R * CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): i7 920 * RAM (Μνήμη συστήματος): 6GB * GPU (Κάρτα γραφικών): NVIDIA GTX 280 * Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): 1920 X 1080 * ΟS (Λειτουργικό σύστημα): OSX 10.9.2 / Win 7 Θελω αναβαθμιση που να αξιζει τον κοπο. Δυστυχως η σειρα 7 της NVIDIA ειναι πανακριβη (στα μοντελα 760 και ανω). Εχετε καμια προταση? Θελω να μεινω σε NVIDIA λογω Hackintosh https://www.skroutz.gr/s/4529680/MSI-GeForce-GTX750-Ti-2GB-OC-V809-872R.html Ακολουθω αυτες τις οδηγιες για uninstall! http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/GPU57RemoveOldGraphicsDrivers.aspx ΄Ανοιξε μια νέα ενότητα εδώ στις κάρτες γραφικών για το πρόβλημα που έχεις με την 48xx σου για να μπορέσουν τα παιδιά να σε βοηθήσουν καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις