Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

΄Οταν παίρνεις μια τέτοια απάντηση (μεταξύ αστείου & σοβαρού) σημαίνει ότι διαβάζεις: απλά ότι κανένας λογικός άνθρωπος δεν θα πάρει το ρίσκο να σου εγγυηθεί κάτι τέτοιο σε τόσο βάθος χρόνου.

α οκ δλδ να ξαναποσταρω οταν πρεπει-δλδ οταν εχω παρει την οθονη-αυτο δεν εννοεισ?

α οκ δλδ να ξαναποσταρω οταν πρεπει-δλδ οταν εχω παρει την οθονη-αυτο δεν εννοεισ?

http://www.insomnia.gr/topic/521381-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-gaming-%CE%BF%CE%B8%CE%BF%CE%BD%CE%B7%CF%83-%CE%BC%CE%B5%CF%87%CF%81%CE%B9-230-240-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89/   για τσεκαρε λιγο και πεσ μου την γνωμη σε παρακαλω...

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό που εννοεί φίλε είναι ότι 4 5 χρόνια μετά ποιος ζει ποιος πεθάνει στην τεχνολογία...

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Επισκέπτης
Δημοσ.

Είμαι μεταξύ σε 3 κάρτες γραφικών. Ποια λοιπόν είναι η καλυτερη για επιλογή;

XFX Radeon HD7770 1GB Double Dissipation Edition

Gigabyte GeForce GTX650 1GB WindForce 2X (Rev 1.0)

Gigabyte GeForce GTX650 1GB WindForce 2X (Rev 3.0)

Καμιά βοήθεια κανείς; Έχω βρει και σε προσφορά την XFX 7770 1x Fan.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παίζει σημαντικό ρόλο αν η κάρτα είναι 1GB ή 2GB?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δηλαδή αυτή εδώ Gigabyte Radeon R7 250 2GB OC (GV-R725O5-2GI) είναι καλύτερη από τις άλλες που ανέφερα;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Άρα μου προτείνεις την 7770 απ όλες αυτές που ανέφερα; Σωστά; Μάλλον θα καταλήξω σε αυτήν αλλά την core edition, και όχι αυτήν με τα x2 Fan.

Επισκέπτης
Δημοσ.

89€ βρήκα την XFX Radeon 7770 1GB core edition, οπότε την θεωρώ ελκυστική πρόταση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...