Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Τώρα ζόρικα, έχω μετακομίσει και τρέχα γύρευε που είναι οι αποδειξη (για να μην πω το κουτί) έχω ακόμα 1χρόνο. αλλά απο eshop και αν βρω τα συναφή. Ευχαριστώ !!
SPANK Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Αν εχεις κανει register την κάρτα στο επίσημο site του κατασκευαστή ή και να μην την εχεις κανει με βάση το serial number θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εγγύηση και ας μην εχεις την απόδειξη , τουλάχιστον αυτο υσχύει αν θέλεις να την στείλεις rma
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Αν εχεις κανει register την κάρτα στο επίσημο site του κατασκευαστή ή και να μην την εχεις κανει με βάση το serial number θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εγγύηση και ας μην εχεις την απόδειξη , τουλάχιστον αυτο υσχύει αν θέλεις να την στείλεις rma Αλήθεια δεν το ήξερα αυτό.. ευχαριστώ και πάλι!
SPANK Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Εγω παντως οταν ειχα επικοινωνήσει με την asus για την δικιά μου κάρτα για να την στείλω rma δεν μου ζητήσαν αποδείξεις κτλπ παρα μονο το serial number για να δουν αν ειναι ακομα σε εγγύηση
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Κοίταξα το RMA της Club3D και λέει να την πας στο retailer store που την πήρες και κανονίζουν αυτοί το RMA. Μανούρες και βαριέμαι. Λογικά πάντως πρέπει να τα έπαιξε. Και να πεις πως ανεβάζει temp. Από ότι είδα, η απλή R9 270 δεν έχει διαφορά απο την 7870. Οπότε η για 280 η τουλαχιστον 270x. Όταν πεθάνει τελείως. Ευχαριστώ και πάλι!
pesis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 παιδια εχw r9 270x 4gb και πολυ αδυναμο υπολογιστη. μπορω να κανω καμια ρυθμιση στην καρτα για να τρεχει καλα τα παιχνιδια οσπου να αναβαθμησω το μηχανιμα. επεξεργαστης pentium dual core e7500 3ghz kai ram ddr3 2gb. θα μου πειτε οτι καλτερα να στησω νεο. αλλα μεχρι τοτε τι μπορς να κανω. γιατι με παλια καρτα γραφικων επαιζε το μηχανημα καλα σε χαμηλεσ αναλυσεισ χορισ να κολλαει. τωρα με την καινουρια τα ιδια παιχνιδια κολλανε πιο πολυ απο την παλια καρτα. μηπως η καρτα ειναι πολυ δυνατη και δεν συνεργαζεται με το μικρο μου συστημα. αλλα κατι τοις να ρυμισεις 8α υπαρχει? ευχαριστω πολυ!!!
Ailuros Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 παιδια εχw r9 270x 4gb και πολυ αδυναμο υπολογιστη. μπορω να κανω καμια ρυθμιση στην καρτα για να τρεχει καλα τα παιχνιδια οσπου να αναβαθμησω το μηχανιμα. επεξεργαστης pentium dual core e7500 3ghz kai ram ddr3 2gb. θα μου πειτε οτι καλτερα να στησω νεο. αλλα μεχρι τοτε τι μπορς να κανω. γιατι με παλια καρτα γραφικων επαιζε το μηχανημα καλα σε χαμηλεσ αναλυσεισ χορισ να κολλαει. τωρα με την καινουρια τα ιδια παιχνιδια κολλανε πιο πολυ απο την παλια καρτα. μηπως η καρτα ειναι πολυ δυνατη και δεν συνεργαζεται με το μικρο μου συστημα. αλλα κατι τοις να ρυμισεις 8α υπαρχει? ευχαριστω πολυ!!! Aν τα 2 γίγα μνήμη συστήματος είναι και για λειτουργικό μεταγενέστερο των winXP μπορείς είτε να αναβαθμίσεις το σύστημα από μητρική και πάνω ή απλά να κάνεις υπομονή.
pesis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 βασικα ειχα ξαναποσταρει εδω πιο παλια απλα ηθελα εξτρα απαντησεις με αυτα τα πραγματα δουλευει προσορινα. στο driver της καρτας εχει κατι ρυθμισεις over drive εκει μπορω να κανω κατι? και η αλλη ερτωτηση ειναι αν ηταν δικα σας αυτα τα πραγματα τι θα κρατουσατε και τι θα πετουσατε η πουλουσατε ΜάρκαSapphire Μοντελο270X R9 Interface ΣύνδεσηPCI Express 3.0 x16 Chipset Κατασκευαστής ChipsetΑMD Engine Clock1020 MHz Υποστήριξη Direct X 10Direct X 10 υποστήριξη Υποστήριξη Direct X 11Ναι Μνήμη Memory Speed1400 MHz Χωρητικότητα Μνήμης4 GB Memory Interface256 bit Τύπος ΜνήμηςGDDR5 Θύρες Συνδέσεις1 2xDVI out HDMI Port Γενικά RAMDAC400 MHz Μέγιστη Ανάλυση2560 x 1600 pixels 75 Hz HDCP ReadyHDCP υποστήριξη. Avivo ReadyAvivo ready η μητρικη μου ειναι αυτη παρακατω GIGABYTE G41M-COMBO Revolution energy saving design with Easy Energy Saver technology Supports 45nm Intel Core 2 multi-core processors with FSB 1333MHz Supports both DDR2 and DDR3 memory for great flexibility Integrated Intel Graphics Media Accelerator X4500 (DirectX 10) Features high speed Gigabit Ethernet connection Integrated High Definition Audio codec Patented DualBIOS™ technology delivering highest level failure protection Compatible with Window 7 to deliver the best operation experience Meet European Union ErP(Energy-related Products) requirement ΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΩ ΕΙΝΑΙ intel pentium® dual-core CPU E5700 @ 3.00 ghz 3.00GHZ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ Τροφοδοτικό Aurora 580W 4 pin molex connectors: 8 S-ata power connectors: 4 4 pin floppy connectors: 2 PCI-Express connectors: 2 4 pin 12 volt connector: YES 8 pin 12 volt connector: YES ΜΝΗΜΗ RΑΜ ΦΟΡΑΕΙ 2GB DDR3 WINDOWS 7 64bit
Ailuros Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Nαι να υπερχρονίσεις χωρίς να προσθέσεις κάτι ένα δύο μονάδες κατά πόσο 10-15% και θα καταλάβεις τι; Eκτός από την κάρτα γραφικών και την μνήμη συστήματος (που ίσως να κάνει για μελλοντικό σύστημα ίσως όχι) τα υπόλοιπα τα κάνεις ότι θέλεις. Αναβάθμιση κάρτας γραφικών μια φορά δεν θέλεις από ότι βλέπω οπότε για οποιεσδήποτε άλλες αναβαθμίσεις θα πρέπει να απευθυνθείς στο ανάλογο subforum. Επειδή όμως αναρωτιέσαι γιατί σέρνεται το σύστημα: με 2 γίγα μνήμης σε win7 είναι εγκληματικά οριακό για οτιδήποτε έχει να κάνει με παιχνίδια. 1
pesis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 ευχαριστω πολυ φιλε για τις απαντησεις. απλα δεν ξεω τιποτα απο υπολογιστες γιαυτο δειχνω τοσο χαζος σε αυτα τα θεματα. τα σεβη μου
sotkiritsis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 χαιρετώ τα παιδιά του site.απλή η ερώτηση .ποια από τις δυο?http://www.skroutz.gr/s/3540594/Gigabyte-GeForce-GTX760-2GB-WindForce-3X-OC-Rev-2-0.html η http://www.skroutz.gr/s/4244035/Sapphire-Radeon-R9-270X-2GB-Toxic-11217-02-40G.html. ευχαριστώ προκαταβολικα όλα τα παιδιά που θα ασχοληθούν.η υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο σε αυτά τα λεφτα?
yanc Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Με 80-100 ευρω τι θα παιρνατε σημερα σε Nvidia για αναβαθμιση απο αντικα 7800GTX; Μετριες απαιτησεις σε gaming και αναλυσεις 1680 Χ1050, χαμηλος θορυβος θα εκτιμηθει...
savoukos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Θα σ έλεγα την 760.αλλά τι παιχνίδια παίζεις?(η διαφορά θα είναι 5-10 fps το πολύ)
sotkiritsis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 ευχαριστώ για την απάντηση από όλα περίπου και ραλακια , bf4, crysis 3, tomp raider, dead space, assassin s creed λίγο από όλα δηλαδή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις