Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μόλις βρήκα στις αγγελίες μία 5850 στα 50 αυρώ. έστειλα μνμ στο παλικάρι, τί λέτε είναι οκ??? καλύτερη απο αυτή που έχω ή χειρότερη? είναι μέσα στα χρήματα που διαθέτω και είναι και απο αθήνα. στο σίτε της sapphire που μπήκα είναι λίγο καλύτερη η 5850

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΕΑ

βεηκα λοιπον κουτατη ρ9 290 τριχ στα 250 με full εγγυηση,μια ρ9 290χ dcu ii παλι κουτατη με full εγγυηση και βρηκα και μια 780 lightning Μεταχειρισμενη στα 250 ...(για εγγυηση δν ξερω,λογικα θα εχει).ολα τα παιδια απο εδω απο το insomnia τις πουλαν.

ακουστε λιγο το σκεπτικο μου.ειμαι μαθητης β λυκειου και του χρονου δινω πανελλαδικες αλαλ παρολου που εχω ωραιο συστημα δν εχω καλη gpu(7870).οποτε θελω να παρω μια στο ευρος τιμης των 250 ευρω για να την αντικαταστησω.μετα μολισ τελειωσω το σχολειο θα παρω ακομη μια gpu ειτε γιa sli ειτε crossfire για να μεγιστοποιησω την αποδοση και γενικα το συστημα να με φτασει μεχρι να βγουν τα 10nm η τα 7 nm ths intel...τι κανω ρε παιδια?ποια παιρνω?

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΕΑ

βεηκα λοιπον κουτατη ρ9 290 τριχ στα 250 με full εγγυηση,μια ρ9 290χ dcu ii παλι κουτατη με full εγγυηση και βρηκα και μια 780 lightning Μεταχειρισμενη στα 250 ...(για εγγυηση δν ξερω,λογικα θα εχει).ολα τα παιδια απο εδω απο το insomnia τις πουλαν.

ακουστε λιγο το σκεπτικο μου.ειμαι μαθητης β λυκειου και του χρονου δινω πανελλαδικες αλαλ παρολου που εχω ωραιο συστημα δν εχω καλη gpu(7870).οποτε θελω να παρω μια στο ευρος τιμης των 250 ευρω για να την αντικαταστησω.μετα μολισ τελειωσω το σχολειο θα παρω ακομη μια gpu ειτε γιa sli ειτε crossfire για να μεγιστοποιησω την αποδοση και γενικα το συστημα να με φτασει μεχρι να βγουν τα 10nm η τα 7 nm ths intel...τι κανω ρε παιδια?ποια παιρνω?

Τελείωσε πρώτα και παίρνεις μετά μια και καλή, μάζεψε λεφτά μέχρι τότε. Επίσης καλό είναι να παίρνεις κάτι όταν το χρειάζεσαι και όχι προκαταβολικά, διότι κρατώντας αυτά τα 250 και μαζεύοντας κάποια ακόμα μέσα σε ένα χρόνο θα καταφέρεις να πάρεις κάτι πιο καινούργιο και με καλύτερες επιδόσεις από το να το πάρεις σε μια φάση που δεν το χρειάζεσαι. Εκτός βέβαια αν σκοπεύεις να παίζεις και εντός της χρονιάς αλλά σε περίπτωση που δεν παίξεις για μένα είναι άσκοπη αγορά απλά για να την έχεις να κάθεται να σε περιμένει μέχρι να τελειώσεις. Μόλις θα τελειώσεις θα έχουν βγει και τα νέα μοντέλα της AMD οπότε θα έχεις μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων να διαλέξεις.

• Like 1
Δημοσ.

MonstrousChaos η 7870 έχει ψωμί ακόμα, μην βιαστείς να αλλάξεις κάρτα από τώρα. Αν πραγματικά έχεις ανάγκη από κάρτα γραφικών. πήγαινε κατευθείαν στην r9 290 trix. Έχει 4gb μνήμης παρόλο που είναι λίγο πιο αδύναμη από την 780, που σημαίνει ότι από πλευράς vram θα σε βγάλει πολύ περισσότερο καιρό από μια 780. Σχεδόν όλες οι κάρτες της nvidia που έχουν 2gb ή 3gb vram όσο πιο δυνατές και αν είναι από τις αντίστοιχες radeon (έστω και με μικρή διαφορά) πάνε λίγο ή τελείως άκλαφτες λόγω λιγότερης vram. Η 780ti πχ, καρτάρα που έχει την δυνατότητα να μαξάρει όλα τα καινούρια παιχνίδια, τα βρίσκει σκούρα σε παιχνίδια που θέλουν περισσότερα από 3gb vram. Από την στιγμή που στα ίδια λεφτά μπορείς να πάρεις μια δυνατή κάρτα με 4gb vram, μην το σκεφτείς και αν όπως είπα παραπάνω την χρειάζεσαι πραγματικά μόνο τότε αγόρασέ την.

Δημοσ.

το υπολοιπο κουτι μου ειναι το εξης:ι7 4770κ msi g45 gaming z87 16gb ram gskill 1600mhz kai ena 1000ari τροφοδοτικο.κρατωντας την 7870 δν παει ακλαφτο το συστημα?μεσα στην χροναι πορφανως και θα παιζω παιχνιδια απλως μονο το σαββατοκυριακο κανα δυωρακι.μεσα στισ υπολοιπες μερες εαν παρω amd λογικα θα κανω λιγο mining για το χαβαλε και φυσικα θελω να ασχοληθω με λιγο video editing...

Δημοσ.

το υπολοιπο κουτι μου ειναι το εξης:ι7 4770κ msi g45 gaming z87 16gb ram gskill 1600mhz kai ena 1000ari τροφοδοτικο.κρατωντας την 7870 δν παει ακλαφτο το συστημα?μεσα στην χροναι πορφανως και θα παιζω παιχνιδια απλως μονο το σαββατοκυριακο κανα δυωρακι.μεσα στισ υπολοιπες μερες εαν παρω amd λογικα θα κανω λιγο mining για το χαβαλε και φυσικα θελω να ασχοληθω με λιγο video editing...

Κακως εδωσες τοσα χρηματα σε Cpu και τροφοδοτικο.Ετοιμο Pc απο το Πλαισιο πηρες???Γιατι τα παραπανω θυμιζουν κατι τετοιο.

• Like 2
Δημοσ.

Κακως εδωσες τοσα χρηματα σε Cpu και τροφοδοτικο.Ετοιμο Pc απο το Πλαισιο πηρες???Γιατι τα παραπανω θυμιζουν κατι τετοιο.

axaxaxaxaxa προς θεου οχι ρε αγορι μου,πλακα κανεις?αχαχχααχαχ μου εφτιαξες την μερα..ακους εκει πλασιο...by the way θα δωσω την 7870 80 ευρω αρα θα ειναι σαν να δινω 170 για την καρτουλα...δν αξιζει λετε?

Δημοσ.

axaxaxaxaxa προς θεου οχι ρε αγορι μου,πλακα κανεις?αχαχχααχαχ μου εφτιαξες την μερα..ακους εκει πλασιο...by the way θα δωσω την 7870 80 ευρω αρα θα ειναι σαν να δινω 170 για την καρτουλα...δν αξιζει λετε?

φίλε μου, άποψη μου είναι να κρατήσεις την κάρτα σου, μια χαρά είναι, μην δαπανάς άδικα χρήματα, μόλις με το καλό τελειώσεις με πανελλήνιες παίρνεις τότε κάτι. Η 7870 είναι ακόμη μια χαρά κάρτα. Είναι κρίμα μιας και πας για εξετάσεις να δώσεις τόσα χρήματα τώρα για να παίζεις ένα σ/κ.

Αν παρόλα αυτά θέλεις οπωσδήποτε νέα κάρτα (δικαίωμα σου είναι),και πουλήσεις την 7870 80 ευρώ βλέπω να γίνεται σφαγή για το ποιος θα την πάρει :P

Αν είναι η sapphire θα με προτιμήσεις ε; καταπληκτικέ συμφορουμίτη :P

Σοβαρά τώρα, επειδή το κοιτάς απο το Νοέμβριο, αν δε κάνω λάθος, με τα θέματα που έχεις ανοίξει, δώσε βάση στο σχολείο σου και μόλις με το καλό τελειώσεις πάρε τότε νέα καρτα.

Να πάρεις τώρα κάτι για να το έχεις για αργότερα δεν είναι καλή κίνηση, αγόρασε τότε μια και καλή αυτό που θα θέλεις.

• Like 2
Δημοσ.

εχω μια 7870 direct cu ii που επισης μαμαει χεχεχεχε

δν ξερεις,ειλικρινα δν ξερεις ποσεσ μερες εδω και μερικους μηνες ταλαντευομαι στο αν αξιζει να δωσω χρηματα η οχι...αλλα εχω ωραιο μηχανημα και μου λειπει και μια καλη gpu.θελω πολυ να παρω μια.μεχρι το καλοκαιρι σιγουρα θα την εχω ξεσκισει(ειδικα το καλοκαιρι που θεωρητικα θα ειμαι λιγο πιο λασκα :D (λιγουλακι ομως)).μετα απλως θα παιζω τα σαββατοκυριακα και οπως ανεφερα τα πρωινα το pc θα μενει ανοιχτο για διαφορες εργασιεσ(ισως mining,ισως video rendering,ισως οτι μου ερθει στο κεφαλι.)δυστηχως η 7870 δν βασταει σε μερικα παιδια που  παιζζω(1080P παντα).δν μπορει να μαξαρει ουτε το bo2 ουτε το αρμα που παιζω.ειλικρινα μπορει η αγορα να μην αξιζει 100% και το ξερω οτι δν θα αξιζει στο full,αλλα τουλαχιστον δν θα παει τελειως αχρησιμοποιητη.το μονο σιγουρο ειναι οτι δν θα την αφησω εκει να καθεται...ετσι κι αλλιως δν θα δωσω λεφτα για πολυ high end gpu (με πολυ κοπο τα μαζεψα τα λεφτα αυτα,να νε καλα ο οπαπ... :D ),gyrv sta 250-80...αρα πιστευω ειμαι καλα...αρα μαλλον θα παρω κατι ...

ΑΝYWAY ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ,δν ξερω τι με επιασε.το μονο που θελω να ξερω ειναι τι αξιζει να παρω αναμεσα σε μια ρ9 290 και μια gtx 780 ...δλδ τα 3 με τα 4 gb εχουν τοση διαφορα ρε παιδια σε 1080π?θα βγουν παιχνιδια που θα θελουν τοσο πολυ?να θυμισω οτι θα παω αργοτερα σιγουρα σε sli-crossfire(παντως εαν εχετε επιχειρηματα να αντικρουσετε τα δικα μου οσον αφορα το σχολειο και αυτα να μου τα πειτε...)

Δημοσ.

Και γω νομίζω πως πρέπει να περιμένεις.Βγαίνουν νέες κάρτες πέφτουν οι τιμές στις παλιές,έχεις το σχολείο σου(βασικό)και ακόμα βαστάει η 7870

Δημοσ.

εχω μια 7870 direct cu ii που επισης μαμαει χεχεχεχε

δν ξερεις,ειλικρινα δν ξερεις ποσεσ μερες εδω και μερικους μηνες ταλαντευομαι στο αν αξιζει να δωσω χρηματα η οχι...αλλα εχω ωραιο μηχανημα και μου λειπει και μια καλη gpu.θελω πολυ να παρω μια.μεχρι το καλοκαιρι σιγουρα θα την εχω ξεσκισει(ειδικα το καλοκαιρι που θεωρητικα θα ειμαι λιγο πιο λασκα :D (λιγουλακι ομως)).μετα απλως θα παιζω τα σαββατοκυριακα και οπως ανεφερα τα πρωινα το pc θα μενει ανοιχτο για διαφορες εργασιεσ(ισως mining,ισως video rendering,ισως οτι μου ερθει στο κεφαλι.)δυστηχως η 7870 δν βασταει σε μερικα παιδια που  παιζζω(1080P παντα).δν μπορει να μαξαρει ουτε το bo2 ουτε το αρμα που παιζω.ειλικρινα μπορει η αγορα να μην αξιζει 100% και το ξερω οτι δν θα αξιζει στο full,αλλα τουλαχιστον δν θα παει τελειως αχρησιμοποιητη.το μονο σιγουρο ειναι οτι δν θα την αφησω εκει να καθεται...ετσι κι αλλιως δν θα δωσω λεφτα για πολυ high end gpu (με πολυ κοπο τα μαζεψα τα λεφτα αυτα,να νε καλα ο οπαπ... :D ),gyrv sta 250-80...αρα πιστευω ειμαι καλα...αρα μαλλον θα παρω κατι ...

ΑΝYWAY ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ,δν ξερω τι με επιασε.το μονο που θελω να ξερω ειναι τι αξιζει να παρω αναμεσα σε μια ρ9 290 και μια gtx 780 ...δλδ τα 3 με τα 4 gb εχουν τοση διαφορα ρε παιδια σε 1080π?θα βγουν παιχνιδια που θα θελουν τοσο πολυ?να θυμισω οτι θα παω αργοτερα σιγουρα σε sli-crossfire(παντως εαν εχετε επιχειρηματα να αντικρουσετε τα δικα μου οσον αφορα το σχολειο και αυτα να μου τα πειτε...)

Επειδή ARMA παίζω και εγω άστο μη το ψάχνεις, ότι κάρτα και να βάλεις πάνω στο σύστημα σου πάλι βρισίδια θα ρίχνεις. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...