Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

χρειάζομαι λίγο τα φώτα σας, μου αρέσει αυτή η κάρτα http://www.e-shop.gr/product?id=PER.513595 

και διάβασα όμως κάτι που με προβλημάτισε!

στα σχόλια του site γραφει καποιος ''Στα μείον το ότι και οι 2 DVI είναι DVI-D οπότε δεν γίνεται να συνδεθούν δύο vga οθόνες για επέκταση επιφάνειας εργασίας. Αν και γράφει up to 3 displays, δεν γίνεται span 2 οθονών με Nvidia surround λόγω περιορισμού drivers της Nvidia.

Δίνεις τα ίδια λεφτά σήμερα για να αγοράσεις επιδόσεις 3ετίας, επομένως χαμηλό value for money.''

εγω χρησιμοποιω το pc μου με μια 22΄΄ Οθονη και την συνδέω με μια 40αρα LED της Samsung ως επέκταση, χρειάζομαι μεγαλο desktop οπότε την συνδέω απο την VGA με DVI και με εναν ανταπτορα πηγαίνει σε μια θυρα HDMI της τηλεόρασης

θα εχω αραγε καποιο θεμα με την συγκεκριμένη καρτα ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δε δείχνει κάτι το link.

δεν ξέρω τι έγινε είχα γράψει και αλλα !!! 

το link είναι αυτό http://www.e-shop.gr/product?id=PER.513595

με έκανε εντύπωση  το σχόλιο που έχει ένας που λέει : Στα μείον το ότι και οι 2 DVI είναι DVI-D οπότε δεν γίνεται να συνδεθούν δύο vga οθόνες για επέκταση επιφάνειας εργασίας. 

Αν και γράφει up to 3 displays, δεν γίνεται span 2 οθονών με Nvidia surround λόγω περιορισμού drivers της Nvidia.

Δίνεις τα ίδια λεφτά σήμερα για να αγοράσεις επιδόσεις 3ετίας, επομένως χαμηλό value for money.

τo θέμα είναι ότι εγώ τo pc μου τo χρησιμοποιώ με μια οθόνη 22'' και επεκτείνω τo desktop με μια 40 άρα LED samsung!
Η vga που έχω τώρα έχει 2 DVI τo ένα τo πηγαίνω στην οθόνη k το άλλο φτάνει στην LED με έναν αντάπτορα που μετατρέπεται σε HDMI και έτσι επεκτείνω το desktop  μου !

θα έχω κάποιο πρόβλημα με την κάρτα αυτήν ? αν την συνδέσω από το HDMI της vga δε θα μπορώ να επεκτείνω το desktop ?

Καλησπέρα, υπάρχει ένα πιστωτικό το ebw και θα ήθελα να μου πρωτείνετε μέχρι 70ε-80ε το πολύ μια κάρτα γραφικών που να παίζει ταυτόχρονα 3 οθόνες. Ευχαριστώ.

Καλησπέρα, υπάρχει ένα πιστωτικό το ebw και θα ήθελα να μου πρωτείνετε μέχρι 70ε-80ε το πολύ μια κάρτα γραφικών που να παίζει ταυτόχρονα 3 οθόνες. Ευχαριστώ.

Ορίστε http://www.computerbeast.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=225637&category_id=294&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&vmcchk=1&Itemid=29

• Like 1

καλησπερα και παλι παιδια. 

ποιν επεξεργαστη να διαλεξω για την r9 270x 4gb? χωρις να αλλαξω μητρικη. gigabyte g41-m combo. καμια οικονομικη κατα προτιμηση.

καλησπερα και παλι παιδια. 

ποιν επεξεργαστη να διαλεξω για την r9 270x 4gb? χωρις να αλλαξω μητρικη. gigabyte g41-m combo. καμια οικονομικη κατα προτιμηση.

Αμφιβάλλω να υπάρχει ακόμα επεξεργαστής LGA775 προς πώληση και αν ναι θα είναι πολύ σπάνια εξαίρεση. Mόνο μεταχειρισμένο ίσως.

• Like 1

Μια θεωρητική ερώτηση, γιατί σκέφτομαι να αναβαθμίσω την οθόνη μου (23" @ 2048x1152) είτε σε 1440p είτε σε 2560x1080, για την ώρα έχω μια GTX 760 2GB από την οποία δεν έχω κανένα παράπονο στη τωρινή μου ανάλυση, αλλά υποθέτω ότι θα ζορίζεται για παραπάνω. Οπότε θα χρειαστώ και μια αναβάθμιση στη GPU..

Με άλλη μία ίδια κάρτα για SLI δε θα φτάνει το τροφοδοτικό μου άρα πρέπει να το αναβαθμίσω κι αυτό, αλλιώς αν δώσω την 760 και πάρω ας πούμε μια R9 290/ GTX 780, λογικά θα είμαι εντάξει από τροφοδοτικό αλλά λίγο πιο κάτω από επιδόσεις, σωστά; Τι θα προτείνατε με απόλυτο ταβάνι τα 300 ευρώ (δηλαδή μείον ότι πάει για πούλημα, συν τα έξτρα της αναβάθμισης);

Τα specs του μηχανήματος είναι τα παρακάτω:

Case (Κουτί): FD Define R4

PSU (Τροφοδοτικό & Watt): Coolermaster Silent Pro M600

Motherboard (Μητρική): GB 990xa-ud3

CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): FX8320

RAM (Μνήμη συστήματος): 4x4GB DDR3 1600MHz

GPU (Κάρτα γραφικών): GB GTX760 OC 2GB GDDR5

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Βασικά για πολυ μεγάλες αναλύσεις 2560x1080 και πανω θέλεις περισσότερη ram οποτε καλο ειναι να πάρεις καποια που να ειναι στα 4gb

Μια θεωρητική ερώτηση, γιατί σκέφτομαι να αναβαθμίσω την οθόνη μου (23" @ 2048x1152) είτε σε 1440p είτε σε 2560x1080, για την ώρα έχω μια GTX 760 2GB από την οποία δεν έχω κανένα παράπονο στη τωρινή μου ανάλυση, αλλά υποθέτω ότι θα ζορίζεται για παραπάνω. Οπότε θα χρειαστώ και μια αναβάθμιση στη GPU..

Με άλλη μία ίδια κάρτα για SLI δε θα φτάνει το τροφοδοτικό μου άρα πρέπει να το αναβαθμίσω κι αυτό, αλλιώς αν δώσω την 760 και πάρω ας πούμε μια R9 290/ GTX 780, λογικά θα είμαι εντάξει από τροφοδοτικό αλλά λίγο πιο κάτω από επιδόσεις, σωστά; Τι θα προτείνατε με απόλυτο ταβάνι τα 300 ευρώ (δηλαδή μείον ότι πάει για πούλημα, συν τα έξτρα της αναβάθμισης);

΄Εχει κανένα πρόβλημα η τωρινή σου οθόνη και θέλεις να την αλλάξεις (αλήθεια ποιά είναι και έχει τόσο μυστήρια ανάλυση; );  Γιατί αν δεν έχει πρόβλημα η τωρινή σου οθόνη θα υπήρχε και η εναλλακτική λύση να την κρατήσεις και να πας με μεγαλύτερη χαλαρότητα σε μια 290 (σκέτη) ή μια 780 (σκέτη). Από 400 και πάνω θα σου βγει έκαστη αλλά είναι πολύ καλύτερη λύση από το SLi.

Στο budget,μια 280Χ αλλά μπορείς να κάνεις και αυτό που λέει ο αίλουρος.

Βασικά για πολυ μεγάλες αναλύσεις 2560x1080 και πανω θέλεις περισσότερη ram οποτε καλο ειναι να πάρεις καποια που να ειναι στα 4gb

Ναι μάλλον έχεις δίκιο, και με SLI θα είμαι πάλι στα 2GB με την 760.

΄Εχει κανένα πρόβλημα η τωρινή σου οθόνη και θέλεις να την αλλάξεις (αλήθεια ποιά είναι και έχει τόσο μυστήρια ανάλυση; );  Γιατί αν δεν έχει πρόβλημα η τωρινή σου οθόνη θα υπήρχε και η εναλλακτική λύση να την κρατήσεις και να πας με μεγαλύτερη χαλαρότητα σε μια 290 (σκέτη) ή μια 780 (σκέτη). Από 400 και πάνω θα σου βγει έκαστη αλλά είναι πολύ καλύτερη λύση από το SLi.

Στο budget,μια 280Χ αλλά μπορείς να κάνεις και αυτό που λέει ο αίλουρος.

Πρόκειται για την Samsung 2343BW, όχι δεν έχει πρόβλημα, αλλά μπορεί να βρεθεί άλλη χρήση γι'αυτή (σταθερή οθόνη για laptop) και να "χρειαστώ" μια νέα, ίσως μεγαλύτερη. Δεν υπάρχει όμως βιασύνη, γιατί δεν είναι άμεση ανάγκη.

Σκεφτόμουν να πουλήσω τότε την 760 αν δεν πάω σε SLI -πιάνει άραγε περί τα 180~200 ευρώ (?)- και να βάλω τα υπόλοιπα για μία R9 290 ή GTX 780. Θεωρείται κάποια από τις δύο σαφώς καλύτερη αγορά;

Πρόκειται για την Samsung 2343BW, όχι δεν έχει πρόβλημα, αλλά μπορεί να βρεθεί άλλη χρήση γι'αυτή (σταθερή οθόνη για laptop) και να "χρειαστώ" μια νέα, ίσως μεγαλύτερη. Δεν υπάρχει όμως βιασύνη, γιατί δεν είναι άμεση ανάγκη.

Σκεφτόμουν να πουλήσω τότε την 760 αν δεν πάω σε SLI -πιάνει άραγε περί τα 180~200 ευρώ (?)- και να βάλω τα υπόλοιπα για μία R9 290 ή GTX 780. Θεωρείται κάποια από τις δύο σαφώς καλύτερη αγορά;

Μια χαρά την βλέπω την οθόνη. Ταπεινή μου άποψη αν αποφασίσεις να πας για μεγαλύτερη οθόνη θα ήταν προτιμότερο να έχει και σαφώς μεγαλύτερη ανάλυση και εφόσον θα είναι και άμεση ανάγκη το βλέπεις με τον καιρό.

Τώρα για την 760 την φθηνότερη την βλέπω αυτή τη στιγμή στα 220 ευρώ στην εγχώρια αγορά. Το να καταφέρεις να την πουλήσεις στα 200 λίγο χλωμό το κόβω. Γι αυτό και σου πρότεινα να "παγώσεις" προσωρινά την αγορά της οθόνης για να σου βγει ο προυπολογισμός. Φυσικά η τελική απόφαση πάντα δική σου. Τώρα για την τελευταία ερώτηση αν πας σε custom ψύκτρα στην 290 θα σου βγει περίπου στα ίδια λεφτά με την 780. Αν δεν είσαι τόσο ευαίσθητος στο θόρυβο ενός ανεμιστήρα GPU μπορείς να βρεις μια 290 και στα 380+ ευρώ & με το BF4 δώρο στο πακέτο.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...