Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν παίδες, η κάρτα της υπογραφής βγήκε off. Με πήραν από το μαγαζί και μου είπαν τα εξής:

1) Αναμονή για παραλαβή νέας που πάει για μετά τις 25/02 αφού ο προμηθευτής δεν έχει να στείλει.

2) Πιστωτικό και αγορά νέας κάρτας από το στοκ του μαγαζιού που αυτή τη στιγμή είναι μόνο Nvidia <_< .

Επειδή θα κάνω το δεύτερο, αφού έχω μείνει ήδη χωρίς κάρτα σχεδόν δύο βδομάδες, θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας

Α) GTX 770 Windforce ή Asus DCII 2gb -> δίνω +20e

Β) GTX 770 Winforce 4gb -> δίνω +60e

Γ) GTX 780 Windforce ή Asus DCII -> δίνω +170e

Η οθόνη δεν παίζει να αλλαχτεί στα κοντά (3-4 μήνες) για 1440p γιατί προέκυψαν άλλα οπότε gaming σε 1080p για τώρα.

Δημοσ.

Αν μπορείς να δώσεις τα 170 euro πήγαινε στην GTX 780 Windforce , θεωρώ οτι εχει πολυ καλύτερο σύστημα ψύξης απο την Asus , αλλιως στην GTX 770 Windforce , με αυτην την σειρά προτεραιότητας θα τις έβαζα

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα σκέφτομαι αναβάθμιση κάρτας γραφικών με όλα τα νέα releases απο AMD

Case (Κουτί): Supercase LX803 (όλα τα ανεμιστηράκια λειτουργούν στο full)

PSU (Τροφοδοτικό & Watt): LEPA 500Watt

Motherboard (Μητρική): Gigabyte 990XA-UD3 rev 1.1

CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): AMD Phenom II X4 960T (Unlocked --> AMD Phenom X6 [email protected])

[ CPU cooler : Antec Kuhler h2o 620 ]

RAM (Μνήμη συστήματος): Kingston KHX16C9B1B/4 4GB (Και θα μπεί αλλη μία σύντομα)

GPU (Κάρτα γραφικών): Gigabyte 7770 OC

Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): 1920x1080

ΟS (Λειτουργικό σύστημα): Windows 7 Ultimate x64

Σκέφτομαι να πάω σε 270X, το PC όπως καταλάβατε είναι για 2 χρήσεις κυρίως : Gaming + Overclocking

Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη ;

Το budget είναι ~200 € (Αλλά όσο φθηνότερη τόσο το καλύτερο :P  )

Δημοσ.

για σας παιδιά μπορείτε να μου πείτε πια είναι η καλύτερη κάρτα γραφικών που μπορώ να πάρο με 90-120 ευρώ για game's να σας πω και το σύστημα μου

CPU:AMD 5800k

M/rd:Gigabyte F2A85X-DH3

Ram: 8g 1600

τροφοδοτικό:550W S-Tech

Window's 7 64bit

24" Screen 1920*1080

Κάτι που να μπορώ να βρω στην αθηνα :) ευχάριστο εκ'το προτερων

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά ! Quick Qestion : Με συμφέρει AMD ή Nvidia με το σύστημά μου ;; Και αν Nvidia ποιά αντίστοιχη υπάρχει ;;

Δημοσ.

Απλά επειδή έχω AMD CPU μήπως συνεργάζεται καλύτερα ; ( AMD Black Vision π.χ. ) Επίσης την 760 την τραβάει το τροφοδοτικό μου ( έχοντας υπόψην το OC και την υδρόψυξη ) ; Και τέλος είναι future-proof ; Με το Mantle δεν λέει να πάω για new generation AMD ;

Δημοσ.

Δεν υπάρχει  θέμα καλύτερης συνεργασίας.

Τώρα ειδα το τροφοδοτικό σου , βασικα πιστεύω πρέπει να πάρεις ενα επώνημο και ποιοτικότερο στα 500 watt

Δημοσ.

Απλά επειδή έχω AMD CPU μήπως συνεργάζεται καλύτερα ; ( AMD Black Vision π.χ. ) Επίσης την 760 την τραβάει το τροφοδοτικό μου ( έχοντας υπόψην το OC και την υδρόψυξη ) ; Και τέλος είναι future-proof ; Με το Mantle δεν λέει να πάω για new generation AMD ;

Την LEPA ούτε που την ξέρω οπότε δύσκολο να πω κάτι αν και δεν μου γεμίζει το μάτι. ΄Οσων αφορά τώρα το δίλημμα σου μεταξύ 760 & 270 σου προτείνανε από μία όπως ζήτησες και η τελική απόφαση θα πρέπει να είναι δική σου.  Δεν υπάρχει εγγύηση για κάτι πιο "future-proof". Διάλεξε και πάρε.

• Like 1
Δημοσ.

Το τροφοδοτικό μου το έχουν προτείνει απο εδώ :P  και έχει και 6-pin + 6+2-pin !! Απλά τρώει τ'άντερά του απο ρεύμα :mellow:  Ως τώρα δεν μ'έχει απογοητεύσει πάντως ! Τσέκαρα λίγο την MSI και σε reviews έρχεται πρώτη ( MSI R9 270X Hawk ) αν και στην τιμή της 760 βέβαια :wacko:  Θα δώ το τελικό budget μου υποθέτω αλλά αν δεν πέσουν οι τιμές με βλέπω να γυρνάω στην παλιά καλή nVidia...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...