Talixx Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 τον επεξεργαστη τον εχεις κλοκαρισμενο? όχι δεν εχω κάνει overclock
Ailuros Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 καλησπέρα αν και ειχα αναφερει σε ενα παλιο topic για αναβαθμίσει του pc μου επειδή μου έκατσε θα δώσω την δικιά μου καρτα γραφικών για κάποια τιμη και σκέφτομαι να παρω μια καινούργια... θελω να ακουσω γνωμες. το pc μου: cpu: AMD 8320 με ψυκτρα Scythe Mugen 3100 gpu: Nvidia GeForce 760 2gb palit ram: G skill F3 8gb psu: XFX 550 motherboard: Gigabyte 990XA -UD3 R3.0 σκεφτόμουνα για amd καρτα γραφικών οπως Sapphire Radeon r9 290 η Gigabyte r9 290 Για οποιαδήποτε 290 θα χρειαστείς μάλλον και δυνατότερο τροφοδοτικό. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Αφού δεν έχει κάνει O/C στον CPU, δεν νομίζω να 'χει θέμα. 1
thymiaras Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 καλησπερα σκεφτομαι να παρω μια καινουρια καρτα γραφικων.H φορμα του πσ μου τρ ειναι η εξης: * Case (Κουτί):VERO-W beL!EVE ADVANCED (δεν λεει κατι παραπανω) * PSU (Τροφοδοτικό & Watt):powertech 620 watt * Motherboard (Μητρική):msi k9agm3 (ms7367) * CPU (Κεντρικός επεξεργαστής):amd athlon 64 x2 5600+ * RAM (Μνήμη συστήματος):samsung 1gb x 2 333mhz ddr2 σε dual channel * GPU (Κάρτα γραφικών):msi radeon hd5450 1gb MD1GD3H/LP GDDR3 * Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση):viewsonic vg2021m/1400x1050 * ΟS (Λειτουργικό σύστημα):windows 7 ultimate 32bit η χρηση της θα ειναι ελαφρυ gaming δηλαδη κανα euro truck,pro,need for speed και κανα lol τυπου. και η καρτα γραφικων που σκεφτομαι να παρω ειναι https://www.skroutz....-240A-CLF2.html ευχαριστω εκ τον προτερον!
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Που δεν σε καλύπτει η 5450 που έχεις ήδη ; Ρωτάω γιατί αν σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια θα πρέπει να αλλάξεις τα πάντα.
thymiaras Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 κοιτα απο τον επεξεργαστη δεν εχω κανενα παραπονο αλλα ναι η 5450 δεν με καλυπτει κολλαει ειδικα οταν σηκωνετε σκονη απο τον μπροστινο στο pro street λοιπον για να ειμαι ποιο συγκεκριμενος δεν απαιτω τρελα γραφικα ισα ισα να περναω την ωριτσα μου.την συγκεκριμενη καρτα θα την σηκωνει το συστημα που εχω τρ;γτ σκεφτομαι σε 2-3 μηνες να κανω μια αναβαθμιση
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Καλύτερα να μαζέψεις λεφτά και να φτιάξεις κάτι ολοκληρωμένο για να αξίζει.Η 240 που κοιτάς δεν είναι για παιχνίδια, θες τουλάχιστον την 260Χ για να πεις ότι χαζοπαίζεις. 1
Talixx Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Αφού δεν έχει κάνει O/C στον CPU, δεν νομίζω να 'χει θέμα. αν αγοράσω την Corsair cx600 80 plus bronze θα είμαι εντάξει? και τελος... πιστεύεις οτι με μια 290 θα εχω αισθητή διαφορά με σχέση με την palit 760?
8elwADSL Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Θες να πεις ότι εγώ με την 260 μου δεν παίζω;
thymiaras Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 ενας φιλος μου μου λεει οτι αξιζει τα λεφτα της την εχει και αυτος με intel core 2 duo και ειναι πολυ καλη στο euro truck.και αν πουμε για 260 μιλαμε για τρελο ποσο για μενα το πολυ να διαθεσω 250-300 ευρω για καινουριο συστημα
Ailuros Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 κοιτα απο τον επεξεργαστη δεν εχω κανενα παραπονο αλλα ναι η 5450 δεν με καλυπτει κολλαει ειδικα οταν σηκωνετε σκονη απο τον μπροστινο στο pro street λοιπον για να ειμαι ποιο συγκεκριμενος δεν απαιτω τρελα γραφικα ισα ισα να περναω την ωριτσα μου.την συγκεκριμενη καρτα θα την σηκωνει το συστημα που εχω τρ;γτ σκεφτομαι σε 2-3 μηνες να κανω μια αναβαθμιση Εφόσον σκοπεύεις σε 2-3 μήνες να κάνεις αναβάθμιση συστήματος, γιατί δεν περιμένεις μέχρι τότε και να επενδύσεις τα 60+ ευρώ που θέλεις να δώσεις τώρα στην 240 σε μια καλύτερη κάρτα γραφικών που θα ταιριάζει καλύτερα στο μελλοντικό σου σύστημα; Ελπίζω να έχεις σκοπό να αλλάξεις και τροφοδοτικό. αν αγοράσω την Corsair cx600 80 plus bronze θα είμαι εντάξει? και τελος... πιστεύεις οτι με μια 290 θα εχω αισθητή διαφορά με σχέση με την palit 760? Toυλάχιστον ένα 30% στα 1080p ναι.
thymiaras Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 ναι το τροφοδοτικο ειναι μαπα απλα δεν ειμαι και σιγουρος ακομα και αν κανω αναβαθμιση θα την κρατησω την xfx και μην φανταστεις οτι θα ειναι κανα τρελο συστημα το πολυ εναν τετραπυρηνο επεξεργαστη.και συν οτι πρεπει να αλλαξω και τροφοδοτικο
pesis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 ναι το τροφοδοτικο ειναι μαπα απλα δεν ειμαι και σιγουρος ακομα και αν κανω αναβαθμιση θα την κρατησω την xfx και μην φανταστεις οτι θα ειναι κανα τρελο συστημα το πολυ εναν τετραπυρηνο επεξεργαστη.και συν οτι πρεπει να αλλαξω και τροφοδοτικο φιλε μου κανεις 2 καλες αναβαθμισεις. θα αλλαξεις τροφοδοτικο και 4πυρινο επεξεργαστη? τοτε λυπαμαι που το λεω αλλα την χειροτερη πραξη θα κανεις που θα κρατησεις την 240 που ειναι για ταινιες και για κανενα pacman? θα μπορει το μηχανακι να σηκωσει καλυτερη καρτουλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις