orion1986 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 σαφως απο θεμα TUVLO-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 GioNiko θες και ένα https://www.skroutz.gr/s/2853427/XFX-ProSeries-550W-Core-Edition-Full-Wired-Bronze.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selianx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 GioNiko θες και ένα https://www.skroutz.gr/s/2853427/XFX-ProSeries-550W-Core-Edition-Full-Wired-Bronze.html Αν είναι να πάει σε XFX PRO, καλύτερα ένα http://www.e-shop.gr/xfx-ts-series-550w-psu-p-PER.640669, στα ίδια λεφτά βγαίνει αν υπολογίσεις τα μεταφορικά (e-shop points υπάρχουν σχεδόν παντού). Τα ίδια τροφοδοτικά είναι, με το TS να είναι Haswell Ready (ίσως χρειαστεί στο μέλλον), και έχει και flat καλώδια εκτός του 24PINου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Millenium & pesis, Τον πατσά σας και στα PM σας περικαλώ. Το υπόλοιπο σύστημα από τι αποτελείται και πόσα διαθέτεις; C2D 7200, 6GB ram ddr2 , ssd120, ενα μετριο psu των 550-600W. Διαθέτω τα λιγότερα δυνατά που θα μου κάνουν δουλειά. κρίνοντας απ'την 7950 στο άλλο πισί, το diablo παίζει με ένα κάρο fps. Αρα πρεπει να'ναι ελαφρύ παιχνιδάκι...Τουλάχιστο έτσι νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 C2D 7200, 6GB ram ddr2 , ssd120, ενα μετριο psu των 550-600W. Διαθέτω τα λιγότερα δυνατά που θα μου κάνουν δουλειά. κρίνοντας απ'την 7950 στο άλλο πισί, το diablo παίζει με ένα κάρο fps. Αρα πρεπει να'ναι ελαφρύ παιχνιδάκι...Τουλάχιστο έτσι νομίζω. πες μια τιμουλα που διαθετεις, γιατι μπορουμε να παμε σε καινουργια καρτα. και μαρκα τραφοδοτικο. αν ειναι μονο για diablo το μηχανακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GioNiko Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 θα χρειαστω οπωσδηποτε τροφοδοτικο ε? γιατι θα βγω λιγο εκτος budget Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 θα χρειαστω οπωσδηποτε τροφοδοτικο ε? γιατι θα βγω λιγο εκτος budget πες μαρκα τροφιδορικου. μπορει να γλητωσεις αλλαγη. και πες budget για καρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosxry Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα! Έχω αρχίσει και ψάχνομαι για αναβάθμιση στην gpu, για να μπορώ να παίζω καινούργια παιχνίδια. Case: Lian Li PC-60FB PSU: Corsair Enthusiast TX V2 Series 750W M/b: Asus M3A78-T (AM2) CPU: AMD Phenom II X4 940 3.0GHz (AM2+) RAM: DDR2 ADATA 2x2GB 1066MHz Resolution: 1920x1200 Κοιτούσα προς r9 290 και την καινούργια gtx 970 αλλά από ότι έμαθα, τρώω bottleneck από την cpu. Ποιά είναι η καλύτερη δυνατή κάρτα που μπορεί να σηκώσει το σύστημά μου? Πιο πολύ με ενδιαφέρει να έχω 60 fps σε games και ας κάνω υποχωρήσεις σε textures. Τί προτείνετε να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Όλες τις νέες κάρτες τις κόβει ο CPU που έχεις, μέχρι μια R7 265 θα έβαζα εγώ στη θέση σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GioNiko Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 πες μαρκα τροφιδορικου. μπορει να γλητωσεις αλλαγη. και πες budget για καρτα. το τροφοδοτικο: Turbo-X 650W Value Series II και το budget γυρω στα 200 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Turbo-X ; Απαπαπα, πως εμπιστεύεσαι το σύστημά σου σε τέτοιο PSU.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GioNiko Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Όλες τις νέες κάρτες τις κόβει ο CPU που έχεις, μέχρι μια R7 265 θα έβαζα εγώ στη θέση σου. μιας και το ανεφερες εγω που λεω να παω σε R9 280 με τον i5 3330 θα εχω καποιο προβλημα? Turbo-X ; Απαπαπα, πως εμπιστεύεσαι το σύστημά σου σε τέτοιο PSU.. το ειχα φτιαξει πιο μικρος το pc κομματι κομματι και δεν ημουν και πολυ σχετικος και εχει μεινει ετσι.. δεν του εχω δωσει σημασια αλλα δεν μου εχει βγαλει καποιο προβλημα ευτυχως και το εχω γυρω στα 3 χρονια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα! Έχω αρχίσει και ψάχνομαι για αναβάθμιση στην gpu, για να μπορώ να παίζω καινούργια παιχνίδια. Case: Lian Li PC-60FB PSU: Corsair Enthusiast TX V2 Series 750W M/b: Asus M3A78-T (AM2) CPU: AMD Phenom II X4 940 3.0GHz (AM2+) RAM: DDR2 ADATA 2x2GB 1066MHz Resolution: 1920x1200 Κοιτούσα προς r9 290 και την καινούργια gtx 970 αλλά από ότι έμαθα, τρώω bottleneck από την cpu. Ποιά είναι η καλύτερη δυνατή κάρτα που μπορεί να σηκώσει το σύστημά μου? Πιο πολύ με ενδιαφέρει να έχω 60 fps σε games και ας κάνω υποχωρήσεις σε textures. Τί προτείνετε να κάνω? Πόσα θέλεις να διαθέσεις συνολικά; μιας και το ανεφερες εγω που λεω να παω σε R9 280 με τον i5 3330 θα εχω καποιο προβλημα? το ειχα φτιαξει πιο μικρος το pc κομματι κομματι και δεν ημουν και πολυ σχετικος και εχει μεινει ετσι.. δεν του εχω δωσει σημασια αλλα δεν μου εχει βγαλει καποιο προβλημα ευτυχως και το εχω γυρω στα 3 χρονια Και ανάξιοπιστο είναι το τροφοδοτικό και έχει κάνει τα χιλιόμετρά του. Το ρίσκο όλο δικό σου, εγώ μια φορά δεν θα επένδυα άλλα λεφτά στο PC με τέτοιο τροφοδοτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GioNiko Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Πόσα θέλεις να διαθέσεις συνολικά; Και ανάξιοπιστο είναι το τροφοδοτικό και έχει κάνει τα χιλιόμετρά του. Το ρίσκο όλο δικό σου, εγώ μια φορά δεν θα επένδυα άλλα λεφτά στο PC με τέτοιο τροφοδοτικό. λογικα θα το αλλαξω αν παρω δυνατη καρτα γραφικων. εσυ ποιο αξιοπιστο τροφοδοτικο θα μου προτεινες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις