Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα θα ηθελα την πολυτημη βοηθεια σας στο να επιλεξω μια καρτα γραφικων για το Pc μου

case - hp workstation xw 6200

psu - 500 watt

m/b - δεν μπορεσα να την βρω

επεξεργαστης - 2 x intel xeon 3.2mhz

ram - 4gb

καρτα γραφηκων - ati radeon hd 5450

οθονη - lg led 22en33

λειτουργικο win 7 pro 64

ευχαριστω εκ των προτερων

Keep calm and read insomnia

Δημοσ.

@Millennium

@pesis

έλειπα για ντούλης το σκ και τώρα είδα τι "τριφοδοτικο" έχω.είναι coolmaster silent pro 600w. είναι μάπα και χρειάζεται αλλαγή η θα την αντέξει την gtx760 & 770?

παρεπιπτόντως για οποιον άλλον ψάχνετε για την gtx 760 η 770 είδη οι τιμές έχουν αρχίσει δειλά δειλά να κατεβαίνουν! ενδεικτικά gtx 770 gigabyte windforce ξξ έπεσε 16 euro το σαββατοκύριακο! αναμένουμε 2 του μηνός να κυκλοφορήσουν οι καινούριες να δούμε επιτέλους τι θα γίνει χέιε!

Δημοσ.

Θέλουμε τη μάρκα PSU, τα Watt μόνο δεν φτάνουν.Εκτός αυτού, μέχρι πόσα δίνεις ;

delta electronics ειναι το μαμα τροφοδοτικο δεν το εχω αλλαξη

τωρα για χρηματα μεχρι 120 ευρο

ευχαριστω

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το τροφοδοτικό.

φιουφ μου εφιγε ενα βάρος γιατι δεν θα το ανετεχε η τσεπι μου αλλαγη και του τροφοδοτικου χεχεχε...

ευχαριστώ φιλε μου!!

Δημοσ.

franke ποια θα ειναι η χρηση της καρτας γραφικων?θελεις και παιχνιδια?εκ πρωτης οψεως το τροφοτικο σου ειναι καλη μαρκα.αλλα πες μας και τα watt.

Δημοσ.

franke ποια θα ειναι η χρηση της καρτας γραφικων?θελεις και παιχνιδια?εκ πρωτης οψεως το τροφοτικο σου ειναι καλη μαρκα.αλλα πες μας και τα watt.

500-άρι είναι. Οποιαδήποτε GPU μέχρι τα 100 ευρώ φτάνει και περισσεύει για την περίπτωση του.

Δημοσ.

@Millennium

@pesis

έλειπα για ντούλης το σκ και τώρα είδα τι "τριφοδοτικο" έχω.είναι coolmaster silent pro 600w. είναι μάπα και χρειάζεται αλλαγή η θα την αντέξει την gtx760 & 770?

παρεπιπτόντως για οποιον άλλον ψάχνετε για την gtx 760 η 770 είδη οι τιμές έχουν αρχίσει δειλά δειλά να κατεβαίνουν! ενδεικτικά gtx 770 gigabyte windforce ξξ έπεσε 16 euro το σαββατοκύριακο! αναμένουμε 2 του μηνός να κυκλοφορήσουν οι καινούριες να δούμε επιτέλους τι θα γίνει χέιε!

μια χαρα εισαι τοτε!! φοβομουν επειδη ειπες οτι το στησαν στο πλαισιο.  καλο ειναι το τροφοδοτικο. βαρα ανετα την 280χ και καλο λιωσιμο!

Στα 100 συμφέρει καλύτερα η 260x ή η 750? Και στα 130 περίπου η 265 ή η 750ti?

265 γιατι ειναι κοντα σε μια 270 επιδοσεις.

Δημοσ.

μια χαρα εισαι τοτε!! φοβομουν επειδη ειπες οτι το στησαν στο πλαισιο.  καλο ειναι το τροφοδοτικο. βαρα ανετα την 280χ και καλο λιωσιμο!

εύχαριστω πολυ για την βοήθεια φίλε μου!!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...