Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

απλά έχει χαλάσει η κάρτα (λογικά) και θα την παω αύριο να την κοιτάξουν, και αν όντως έχει χαλάσει θα μου δώσουν μια ανάλογης αξίας (200€) και σκεφτόμουν να βάλω ενα 50αρικο μαξ για να παρω μια απο αυτές που έγραψα. οπότε από τις παραπάνω προτιμώ 270Χ; η τιμή της 970 πόσο θα είναι όμως; έχω την εντύπωση ότι θα είναι πολύ ακριβή και μπορώ να δώσω μαξ 50€. Από τροφοδοτικό δεν θα έχω πρόβλημα ε;

@8elwADSL 

εγώ είπα αυτή την 270 λόγω 4gb. δεν αξίζει ε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γιατί δεν προτίνουμε την r9 280x με τα 240€; εε εε;; screw ze new nvidia..!

παίζεις dayz;Τέλειωνε πάρε κάρτα,και έλα! Έχουμε μάχη να δώσουμε!

σε εχω και με την παλια καρτα στο dayz ;ρ αφου καταφερω να μην με σκοτωσουν bandits -.- χαχα

@gogoulini79:P

Και φυσικά έχεις πιο συμαντικά πράγματα να κάνεις ,χαλαρά με τα παιχνίδια για να πάρεις γρήγορα πτυχίο.

Επειδή κινδυνεύω να βγώ εκτός θέματος και οι moderator είναι αυστηροί ,επι του θέματος

http://www.skroutz.gr/s/4693413/Asus-Radeon-R9-280-3GB-DirectCU-II-90YV0620-M0NA00.html

http://www.ebw.gr/el/product/1306944/Sapphire-Sapp3GB-D5-X-R9-280X-OC-TRI-X-LR

EDIT: Ξεχάστηκα όσο αναφορά το κουτι και το τροφοδοτικό. Κοίταξε τι ισχύς έχει το τροφοδοτικό σου και τις διαστάσεις του κουτιου. 

ευχαριστω πολυ :)

καλησπερα , σκοπευα μεσα στα χριστουγεννα να παρω μια καρτα γραφικων .ειμαι αναμεσα στην gtx 760 και r9 280 (non x) .οπως οι περισσοτεροι γνωριζετε σε εναν μηνα σχεδον θα βγει η 960 σε σχετικα χαμηλοτερη τιμη εναντι των 970 και 980 .εσεις τι προτεινετε να παρω την 960 , να περιμενω να πεσουν οι τιμες των 760 οπως ανακοινωσε η nvidia η να παω στην ρ9 280 που εχει και λιγο καλυτερες επιδοσεις σε σχεση με την 760 . το τροφοδοτικο μου ειναι το corsair cx 500 80+bronze

μου ήρθε η 280x,ευχαριστω για τις συμβουλές σας.

Αν βγει προβληματική,να ξέρετε θα έρθω να σας βρίσω λίγο,όσο πατάει η γάτα :P

• Like 1

καλησπερα , σκοπευα μεσα στα χριστουγεννα να παρω μια καρτα γραφικων .ειμαι αναμεσα στην gtx 760 και r9 280 (non x) .οπως οι περισσοτεροι γνωριζετε σε εναν μηνα σχεδον θα βγει η 960 σε σχετικα χαμηλοτερη τιμη εναντι των 970 και 980 .εσεις τι προτεινετε να παρω την 960 , να περιμενω να πεσουν οι τιμες των 760 οπως ανακοινωσε η nvidia η να παω στην ρ9 280 που εχει και λιγο καλυτερες επιδοσεις σε σχεση με την 760 . το τροφοδοτικο μου ειναι το corsair cx 500 80+bronze

Μήπως να το ξανασυζητούσαμε τα Χριστούγεννα ΟΤΑΝ ουσιαστικά σκοπεύεις να πάρεις κάρτα γραφικών; Τότε πιθανόν να έχουμε και τιμές και διαθεσιμότητα για οποιαδήποτε 960 γιατί αυτή τη στιγμή είναι λίγο θολή η μαγική μου σφαίρα.

• Like 1

μου ήρθε η 280x,ευχαριστω για τις συμβουλές σας.

Αν βγει προβληματική,να ξέρετε θα έρθω να σας βρίσω λίγο,όσο πατάει η γάτα :P

Ποιά ακριβώς πήρες φίλε ?

εγω περιμένω άυριο αυτήν http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2022&psn=&lid=1&leg=0

οι asus μου είπαν τα παιδια οτι έχουν θέμα οπότε προτίμησα sapphire

• Like 1

Μήπως να το ξανασυζητούσαμε τα Χριστούγεννα ΟΤΑΝ ουσιαστικά σκοπεύεις να πάρεις κάρτα γραφικών; Τότε πιθανόν να έχουμε και τιμές και διαθεσιμότητα για οποιαδήποτε 960 γιατί αυτή τη στιγμή είναι λίγο θολή η μαγική μου σφαίρα.

συμφωνω ομως θελω να ξερω αν κανει το τροφοδοτικο για να υπολογισω το κοστος μην τρεχω τελευταια στιγμη 

συμφωνω ομως θελω να ξερω αν κανει το τροφοδοτικο για να υπολογισω το κοστος μην τρεχω τελευταια στιγμη 

Το τροφοδοτικό σου είναι αρκετό ακόμα και για μια σημερινή GTX970 που λογικά καταναλώνει περισσότερο ρεύμα από μια επερχόμενη GTX960 με ίδιο πυρήνα.

Αρκεί βέβαια και για τις σημερινές 760 & 280. Κοντολογής τουλάχιστον από τροφοδοτικό είσαι καλυμμένος για τις κάρτες που ρωτάς και όταν έρθει η ώρα ευχαρίστως να σε εξυπηρετήσουμε.

Nα υπενθυμίσω ότι στην πρώτη πρώτη συμμετοχή στην ενότητα εδώ έχει την εξής παραπομπή με πίνακα προτεινόμενων τροφοδοτικών ανά κάρτα γραφικών ή καρτών γραφικών (για mGPU):

http://www.realhardtechx.com/index_archivos/Page362.htm

Ο οδηγός είναι αρκετά συντηρητικός, αλλά για λόγους ασφάλειας καλύτερα έτσι για όλους.

Όπως σου πε και ο αίλουρος θα κοιτάξεις τις μέρες που είναι να κάνεις την αγορά.Ως τότε θα χουν βγεί καινούριες και θα χουν αλλάξει και οι τιμές.

Ποιά ακριβώς πήρες φίλε ?

εγω περιμένω άυριο αυτήν http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2022&psn=&lid=1&leg=0

οι asus μου είπαν τα παιδια οτι έχουν θέμα οπότε προτίμησα sapphire

Έχω αγοράσει την ίδια ακριβώς κάρτα και είμαι υπέρ-ευχαριστημένος σε 1200p - δεν το έχω μετανιώσει καθόλου.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...