Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις σας.

Μαλλον θα παραμεινω στην αρχικη μου επιλογη για την 750ti.

Η να περιμενω για τις καινουργιες Nvidia και να δω για κατι αναλογο στα επιπεδα της 750ti?

-Να ξαναρωτησω ομως.Αν αγορασω την 750ti θα με βγαλει κανα χρονο μεχρι την αγορα καινουργιου pc(με καλυτερη φυσικα καρτα γραφικων)?

-Και επισης με αυτην την καρτα τα επιπεδα των next gen κονσολων σε οτι αφορα την αποδοση σε γραφικα την πλησιαζω καθολου?Η οχι?

-Εχετε να μου προτεινετε καποια 750ti?Σκεφτομουν για EVGA...

Επεξ/σία από Camel4
  • Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

του χρονου θα κανεις ολοκη αναβαθμιση? και αυτη η καρτα δεν ειναι και τοσο δυνατη. μεχρι το 2015 θα εχουν βγει πολυ δυνατα παιχνιδια που δεν θα τα σηκωνει τοσο ευκολα η καρτουλα. (αυτην την προτειναμε για το παρον συστημα)δες τις καινουριες που θα βγουν τωρα καλυτερα να δουμε τι παιζει και γενικα σκεψου.

εγω θα προτεινα να περιμενεις και να παρεις μια δυνατη αμμα εισαι σιγουρος για το 2015 ολικη αναβαθμιση.

Δημοσ.

Βασικα θελω να μαζεψω χρηματα ωστε να μην κανω απλη αναβαθμιση αλλα να παρω εντελως καινουργιο Pc.

-Για το τωρα με χαλαει που δεν μπορω να παιξω π.χ FIFA 15,πολυ πιθανον ΝΒΑ 2Κ15 κανενα Project Cars αργοτερα.

-Γι'αυτο παω στην "ευκολη" λυση,χωρις να σημαινει οτι ειναι και η καλυτερη, προς το παρον μεχρι να παρω καινουργιο pc.

-Για πιο δυνατη καρτα δεν το σκεφτομαι γιατι σιγουρα δεν θα μπορω να την "σηκωσω" με το υπαρχον pc και θα πρεπει να αλλαξω τροφοδοτικο..Μετα και cpu+motherboard κτλ κτλ...Ε οποτε παμε ουσιαστικα σε καινουργιο pc.

-Ποτε ακριβως θα κυκλοφορησουν οι νεες Nvidia στην Ελλαδα?Θα υπαρχει αραγε καποια αναλογη καρτα σαν την 750ti ωστα να κανει και για το pc που εχω τωρα?

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.

Εχω ενα pc που το αγορασα το 2008 απο Multirama.

Εχει τα εξης:

Case: Mutlirama MIDI Tower

PSU: 500 W (Γραφει Multirama ως μαρκα)

Motherboard: GIGABYTE GA-EP31-DS3L

CPU: INTEL CORE 2 QUAD CORE Q9550 2.83 GHZ

RAM: 4 GB RAM DDR2

GPU: GIGABYTE GEFORCE 9800GTX+

Monitor/Resolution: LG 24" MT55D 1920x1080

ΟS: Win 7 Ultimate 64 ΒΙΤ

Αν και θελω να αγορασω καινουργιο Pc παρ'ολα αυτα την δεδομενη χρονικη στιγμη δεν μπορω να διαθεσω αρκετα ευρω ωστε να συνθεσω το pc που θελω εγω.

Η ερωτηση μου ειναι η εξης.

Αγοραζοντας μια καρτα οπως η gtx 750ti θα μπορω τουλαχιστον μεχρι το τελος 2015 να παιζω τα καινουργια παιχνιδια μιας και αυτα που βγαινουν πλεον θελουν dx11 (fifa 15-nba 2k15 κτλ)? Φυσικα οχι σε high settings κτλ αλλα τουλαχιστον ικανοποιητικα.

Με τις λιγες γνωσεις που εχω η 750ti "κουμπωνει" στο pc μου και ΑΝ καταλαβα καλα καποια μοντελα δεν χρειαζονται και 6pin power connector(η 9800gtx+ που εχω τωρα παιρνει ρευμα απο ενα 6pin power connector).

Οποτε η 750ti αξιζει για αγορα και τοποθετηση σε τετοιο Pc?Θα εχω bottleneck λογω συνθεσης pc?

**Σκεφτομουν και αλλες καρτες οπως amd 260/260x,265 ή 270/270x(αν και λογικα μαλλον oi συγκεκριμενες 270/270x καρτες ειναι too much για το pc που εχω και κυριοτερα για το τροφοδοτικο που φοραω)

Ευχαριστω εκ'των προτερων

Ας ειχες ρωτησει τοτε αντι να το αγοραζες απο Multirama θα ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα,ειδικα σε οτι αφορα μητρικη και τροφοδοτικο.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ και τους δυο σας. Εγώ βασικά σκεφτόμουν αυτήν. Θα ψάξω να δω τι διαφορές έχουν ή αν μπορείτε να μου πείτε και εσείς.

Ένα σχετικό θέμα είναι μήπως δημιουργηθεί bottleneck με τον επεξεργαστή. Τι πιστεύεται;

Έχω στα υπόψη και την αναβάθμιση cpu και motherboard αλλά όχι την δεδομένη στιγμή γιατί τα οικονομικά είναι κάπως στενά.

H 260X είναι πιο δυνατή και βρίσκεις υλοποιήσεις μαζί με ένα παιχνίδι δώρο.Το bc μη σε πολύαπασχολει με αυτά.

@MrManolas αν το παρακάνεις με τη λογική του περίμενε μπορεί και να περιμένεις και να περιμένεις..

• Like 1
Δημοσ.

και πάνω που πήγα να αγοράσω την 280x,τσουυυυυυυυπ! Ανέβηκε η τιμή,όχι πολύ,αλλά αυτά τα 5€ θα ήταν για μένα τα μεταφορικά+αντικαταβολή!

Πάντως μου είπανε ότι είναι διαθέσιμη,και Μυτιλήνη θα κάνει 7 μέρες μαξ να έρθει!

Δημοσ.

η πλακα ειναι οτι το μαγαζι ειναι διπλα απο το σπιτι μου (2χλμ). παντως ετσι δουλευουν μην ανησυχεις. ειναι μικρο μαγαζακι. και δεν εχουν πολλα προιοντα αμεσα διαθεσιμα. τα παραγγελνουν και αυτοι. απλα εχουν καλες τιμες και καλη εξυπηρετηση. κανε υπομονη.

Δημοσ.

Case (Κουτί):Aerocool Strike-X Advance Black

PSU (Τροφοδοτικό & Watt):Corsair TX 650

Motherboard (Μητρική):ASUS Z87-A

CPU (Κεντρικός επεξεργαστής):Intel i5-4670K Ci5 Box

RAM (Μνήμη συστήματος):G.Skill DIMM 8 GB DDR3-1600 Kit

GPU (Κάρτα γραφικών):ASUS ENGTX550 TI/DI?1GD5 1GB PCI-E RETAIL (Δυστηχως δεν λειτουργει πλεον)

Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση):ViewSonic VA1903wb / 1440x900 (Θα την αλλαξω καποια στιγμη :D)

ΟS (Λειτουργικό σύστημα):Windows 8.1

Η καρτα γραφικων μου εχει χαλασει και ειμαι σε αναζητηση καινουργιας ή και μεραχειρισμενης.

Τα λεφτα που διαθετω ειναι μεχρι 100Ε. Η χρηση ειναι για gaming αλλα οχι κατι hardcore...

Δεν θα ηθελα να δωσω πολλα παραπανω γιατι εχω καποιου ειδους "καταρα" και μου χαλανε αρκετα γρηγορα :D 

Δημοσ.

η πλακα ειναι οτι το μαγαζι ειναι διπλα απο το σπιτι μου (2χλμ). παντως ετσι δουλευουν μην ανησυχεις. ειναι μικρο μαγαζακι. και δεν εχουν πολλα προιοντα αμεσα διαθεσιμα. τα παραγγελνουν και αυτοι. απλα εχουν καλες τιμες και καλη εξυπηρετηση. κανε υπομονη.

ξέρω,και γω δίπλα τους έμενα,όταν ήταν πάνω αγίας σοφίας,από εκεί είχα πάρει,τροφοδοτικό την 6870.Απλώς αγάπη και να μην γίνουν φούσκα σα το eshop,τους το είχα πει κιόλας τότε :D

απλώς τώρα να περιμένω να δω αν θα πέσει πάλι η τιμή;Νταξ 5€ είναι μέσα στα τόσα,αλλά και πάλι

Δημοσ.

τι να περιμενεις? να πεσει 5 ευρω κατω? δεν ξερω τα οικονομικα σου αλλα οσο περιμενεις. οπως ειπε και ενα μελος "στο περιμενε θα μεινεις"

Δημοσ.

τι να περιμενεις? να πεσει 5 ευρω κατω? δεν ξερω τα οικονομικα σου αλλα οσο περιμενεις. οπως ειπε και ενα μελος "στο περιμενε θα μεινεις"

κοίτα με το nexus όταν πήγα να το πάρω το birdphone το ανέβασε 20€(να μου πεις άλλο 20 άλλο 5) σε μία μέρα,τους έστειλα email και με πήρανε τηλ την ίδια μέρα,και την επόμενη το είχανε κατεβάσει στην τιμή που το είχανε.Αλλά δεν είναι απλώς 5...είναι 10€ πλέον το έξτρα που θα πλερώσω.

Αλλά ναι ίσως όσο το ψειρίζω στο περίμενε θα μείνω :P

Δημοσ.

@hmmaros

Αν θέλεις να κρατήσεις αυστηρά το 100 € ως ταβάνι. Κοίτα σε κάτι τέτοιο για καινούριο

https://www.skroutz.gr/s/4378706/MSI-Radeon-R7-260-1GB-OC-V293-026R.html

Αν ανέβεις λίγο τα 100 € πας σε R7 260X και gtx 750(ti) 

Για μεταχειρισμένη στα 100 € ψάξε για καμμία hd 7870 ή gtx 660(ti) σε καλή κατάσταση

κοίτα με το nexus όταν πήγα να το πάρω το birdphone το ανέβασε 20€(να μου πεις άλλο 20 άλλο 5) σε μία μέρα,τους έστειλα email και με πήρανε τηλ την ίδια μέρα,και την επόμενη το είχανε κατεβάσει στην τιμή που το είχανε.Αλλά δεν είναι απλώς 5...είναι 10€ πλέον το έξτρα που θα πλερώσω.

Αλλά ναι ίσως όσο το ψειρίζω στο περίμενε θα μείνω :P

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί κάποιος να περιμένει αλλά τα 5 € για μιά αγορά 270 € σίγουρα δεν μπορεί να είναι ένας απο αυτούς. Πάρτους ένα τηλ. να σου κάνουν έκπτωση 5-10 € με την δικαιολογία που λες (για να πάρουν και το μήνυμα οτι είναι ενοχλητικό για κάποιους να ανεβάζουν τις τιμές έστω και 5 €) και αν δεχτούν έχει καλώς αλλιώς θα έλεγα να την  πάρεις στην τιμή που έχουν αφου είναι η χαμηλώτερη αυτή την στιγμη. Εκτός και αν έχεις άλλους λογους για να περιμένεις.... :D

• Like 1
Δημοσ.

@hmmaros

Αν θέλεις να κρατήσεις αυστηρά το 100 € ως ταβάνι. Κοίτα σε κάτι τέτοιο για καινούριο

Για μεταχειρισμένη στα 100 € ψάξε για καμμία hd 7870 ή gtx 660(ti) σε καλή κατάσταση

Ευχαριστω για την απαντηση!

Αν επιλεξω μια R7 260X ποια εταιρια να επιλεξω?γιατι εχει asus,msi,sapphire,gigabyte ktl...

Επισης θα ημουνα ανοιχτος και σε πιο φτηνες λυσεις...

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση!

Αν επιλεξω μια R7 260X ποια εταιρια να επιλεξω?γιατι εχει asus,msi,sapphire,gigabyte ktl...

Επισης θα ημουνα ανοιχτος και σε πιο φτηνες λυσεις...

Ολλες αυτές οι εταιρίες είναι αξιόπιστες και παίζουν στα ίδια επίπεδα. Εγώ θα πήγαινα στην saphirre με 2 gb

https://www.skroutz.gr/s/4267551/Sapphire-Radeon-R7-260X-2GB-11222-06-20G.html επίσης καλή υλοποίηση είναι  και η gigabyte με το windforceX2  https://www.skroutz.gr/s/4244242/Gigabyte-Radeon-R7-260X-2GB-WindForce-2X-Rev-2-0.html

Αφού οπως λές θα ασχοληθείς με games ισως θα ήταν καλό να πάς σε 2 gb αλλά δεν ξέρω μέχρι που μπορεί να φτάσει το ποσό που μπορείς να διαθέσεις ειδικά οταν λές οτι είσαι ανοικτός και σε πιο φτινές λύσεις

Δες και αυτή αν υπάρχει ακόμα http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/VGA-PCI-X-7790-1GB-1GD5-OC.htm

Πάντως  χειρότερη gpu απο R7 260 / hd 7790 δεν θα πρότεινα για να είναι τουλάχιστον και κάπως καλύτερη απο την 550ti που είχες.

Δημοσ.

@hmmaros

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί κάποιος να περιμένει αλλά τα 5 € για μιά αγορά 270 € σίγουρα δεν μπορεί να είναι ένας απο αυτούς. Πάρτους ένα τηλ. να σου κάνουν έκπτωση 5-10 € με την δικαιολογία που λες (για να πάρουν και το μήνυμα οτι είναι ενοχλητικό για κάποιους να ανεβάζουν τις τιμές έστω και 5 €) και αν δεχτούν έχει καλώς αλλιώς θα έλεγα να την  πάρεις στην τιμή που έχουν αφου είναι η χαμηλώτερη αυτή την στιγμη. Εκτός και αν έχεις άλλους λογους για να περιμένεις.... :D

καλά σίγουρα αυτό,δεν σώζεται κανείς,αλλά έχεις μια τιμή στο μυαλό σου και ξυπνάς και βλέπεις άλλη τιμή!

Αύριο 8α την παραγγείλω..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...