Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ακομα καλυτερα απλα για τον cpu καλα ειναι thor?

Εξαρτάται απο το πόσο απαιτητικό είναι το παιχνίδι σε cpu και αν κάνει χρήση των εξτρα πυρήνων. Για τα σημερινά παιχνίδια το bottleneck που θα έχει (αν έχει) θα είναι ελάχιστο. Οπότε αν μπορεί να διαθέσει 200€ ας πάει για την 280.

Εκτός και αν θέλει την toxic με τα 3 ανεμιστιράκια (μάλλον γι αυτή θα εννοούσε 190 € μεταχ.) 

Edit : O Millennium έχει δίκιο σε παιχνίδια οπως Crysis 3 και Battlefield 4 θα σε κόβει ο επεξεργαστής σου με την R9 280 ακόμα και με την 270Χ. Αν θες να αξιοποιήσεις πλήρως αυτές τις κάρτες σε τέτοια παιχνίδια χρειάζεσαι τετραπύρινο επεξεργαστή (π.χ. i5 3570). Αλλά αν θέλεις να δώσεις 200 € η R9 280 είναι η καλύτερη επιλογή

Επεξ/σία από thor777
  • Like 1
Δημοσ.

@nikoscaptain7 Ποιό είναι το τροφοδοτικό σου; Στα χρήματα που λες από κει κοιτάς σε 240 ή 250 με λίγα παραπάνω.

@Fabio2011 θα σε κόβει ο επεξεργαστής σου σε αρκετά με αυτές.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά ναι την sapphire r9 270x toxic εννοώ με τα 3 ανεμιστηράκια,

Δηλαδή φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι με 200 ευρώ η καλύτερη κάρτα που μπορώ να πάρω είναι αυτήhttps://www.skroutz.gr/s/4693148/Sapphire-Radeon-R9-280-3GB-Dual-X-Boost-OC-11230-00-20G.html και όχι η τοξικ.

Επίσης , ο επεξεργαστής θα με κόβει πολύ ?

Επεξ/σία από Fabio2011
Δημοσ.

Καλησπερα, 

Εχω αυτη την μητρικη της Gigabyte: GA-Z68MA-D3H-B3

...θα ηθελα προταση για νεα καρτα γραφικων.

Το υπολοιπο πισι αποτελειται απο i52500k, 600 corsair τροφοδοτικο, 8G ram, Asus 7770 gpu 1G.

Παιχνιδια προ και φιφα μονο!

υ.γ αν αξιζει βεβαια να κανω αναβαθμιση...

ευχαριστω

Δημοσ.

Παιδιά ναι την sapphire r9 270x toxic εννοώ με τα 3 ανεμιστηράκια,

Δηλαδή φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι με 200 ευρώ η καλύτερη κάρτα που μπορώ να πάρω είναι αυτήhttps://www.skroutz.gr/s/4693148/Sapphire-Radeon-R9-280-3GB-Dual-X-Boost-OC-11230-00-20G.html και όχι η τοξικ.

Επίσης , ο επεξεργαστής θα με κόβει πολύ ?

οπως ειπε και ο milennium, θα σε κοβει σε αρκετα. εκτος αν αργοτερα πας σε i5 cpu.(οχι σε κανα χρονο :P ) τοτε ειναι καλη η 280 για σενα.

αν δεν αλλαξεις επεξεργαστη τοτε παρε μια απλη 270χ, μην πω και σκετη 270.(χωρις supercooling τοξικιες και βαποριες) μην πετας τζαμπα λεφτα. 

https://www.skroutz.gr/s/4023703/Sapphire-Radeon-R9-270X-2GB-with-Boost-OC-11217-01-20G.html

παλι σε μερικα παιχνιδια θα σε πηγαινει λιγο πισω αλλα σε πολυ απαιτητικα.

παρε καλυτερα επεξεργαστη μεταχειρισμενο παρα καρτα. με εγγυηση κατα προτιμηση και οχι (κ)

edit:

εχεις καλο συστημα με εναν  επεξεργαστη και μια καρτα γινεσαι τζετ.

• Like 1
Δημοσ.

@pesis 

Πριν μπω στο θέμα θα ήθελα να σου πω ότι ο milennium έχει κάνει ένα λάθος ( χωρίς παρεξήγηση millenium :P ). Όταν λέει ότι θα με κόβει περίπου σε όλα τα παιχνίδια δεν θα το θεωρούσα σωστό , εφόσον όχι όλα τα παιχνίδια κι μερικά εξαρτώνται από τους πυρήνες του επεξεργαστή.Εγώ θα παίζω Need For Speed , FIFA , GTA , Call OF Duty και Battlefield 4.

Χθες βράδυ έκατσα να ψάξω μια καλή κάρτα γραφικών και να μην έχω προβλήματα. Μέχρι της 4 το πρωί κοίταζα Benchmarks , ρώτησα και στο γνωστό φόρουμ Tom's Hardware. Και μου είπαν τα εξής."Πάρε την R9 280 και θα παίζεις τα παιχνίδια με φουλ γραφικά +80 φπς χωρίς κανένα πρόβλημα. Όμως αν θέλω να παίξω Bf4 δεν θα έχω τα ίδια φπς όπως στα άλλα γιατί παίζουν αρκετό ρόλο και οι πυρήνες του επεξεργαστή."

Έτσι κατέληξα στην Sapphire R9 280 3 GB.

Επεξεργαστή έτσι και αλλιώς θα πάρω όμως όχι σύντομα. (Σκέφτομαι για έναν ι5-3570Κ)

Δημοσ.

@pesis 

Πριν μπω στο θέμα θα ήθελα να σου πω ότι ο milennium έχει κάνει ένα λάθος ( χωρίς παρεξήγηση millenium :P ). Όταν λέει ότι θα με κόβει περίπου σε όλα τα παιχνίδια δεν θα το θεωρούσα σωστό , εφόσον όχι όλα τα παιχνίδια κι μερικά εξαρτώνται από τους πυρήνες του επεξεργαστή.Εγώ θα παίζω Need For Speed , FIFA , GTA , Call OF Duty και Battlefield 4.

Χθες βράδυ έκατσα να ψάξω μια καλή κάρτα γραφικών και να μην έχω προβλήματα. Μέχρι της 4 το πρωί κοίταζα Benchmarks , ρώτησα και στο γνωστό φόρουμ Tom's Hardware. Και μου είπαν τα εξής."Πάρε την R9 280 και θα παίζεις τα παιχνίδια με φουλ γραφικά +80 φπς χωρίς κανένα πρόβλημα. Όμως αν θέλω να παίξω Bf4 δεν θα έχω τα ίδια φπς όπως στα άλλα γιατί παίζουν αρκετό ρόλο και οι πυρήνες του επεξεργαστή."

Επεξεργαστή έτσι και αλλιώς θα πάρω όμως όχι σύντομα. (Σκέφτομαι για έναν ι5-3570Κ)

οποτε ορμα χωρις 2ρη σκεψη για την 280!  ;)  ;)  και ο επεξεργαστης ειναι πολυ καλος που σκευτεσαι να παρεις.

• Like 1
Δημοσ.

@pesis 

Θα σε κόβει άσχημα ο επεξεργαστής σου φίλε στο bf4.Ιδικά σε μεγάλες πίστες με 64 παίχτες.Κρίμα τέτοια καρταρα με τον 2πυρινο.όταν αλλάξεις επεξεργαστή,θα αξιοποιήσεις στο 100% την κάρτα σου.
  • Like 2
Δημοσ.

@stathisgtr 

Δεν θα παίζω και τόσο πολύ ΒΦ4 γιατί είμαι περισσότερο πωρωμένος με τα ΚΟΔ και ΝΦΣ.

μολις βαλεις τον ι5 θα τα θεριζεις ολα. κανε υπομονη.

• Like 1
Δημοσ.

@pesis 

Ξαναδες τι σου έγραψα.Αν και νομίζω πως απαντάς μόνος σου αν θα σε κόβει και που.Δεν είναι μόνο τα avg fps.Σε κάποια παιχνίδια έχεις και κάποιο stuttering ή fps deeps.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα εχω εναν απαρχαιωμενο υπολογιστη... Εχω ξανακανει την ιδια δημοσιευση παλαιοτερα καποιοι θα θυμουνται..  Το προβλημα ειναι απλο κολλαει laggarei δεν ανανεωνεται η οθονη στην καθε κινηση   τα παιχνιδια ειναι πολυ κουραστικα δεν μπορω να παιξω ενα παιχνιδι οπως το hitman blood money η το euro truck simulator 2 σε φουλ αναλυση με 100 % scalling και παραπανω χωρις καν anti allasing ,,, Τα στοιχεια μου ειναι τα εξης

Τρεχει σε Windows 8 32 bit -----

Με CPU Intel Core 2 Duo E7200 @ 2.53GHz  ----------------

KAi 3,00GB Dual-Channel DDR2 @ 399MHz (6-6-6-18)  RAM --------------

Me PEGATRON CORPORATION Benicia (CPU 1) MOTHERBOARD ---------------------

ME 512MB NVIDIA GeForce 9400 GT   GPU -------------------------

Me  931GB Western Digital WDC WD10EZEX-00ER1A0 (SATA)  HARD DISK -----------------

Η οθονη υποστηριζει 1680 Χ 1050 στα 50Hz αναλυση

Τι μπορω να κανω για να παιζω ανετα αυτα τα παιχνιδια ανετα στο max αυτος ειναι ο στοχος 1 μετα βλεπουμε και για πιο απαιτητικα παιχνιδια τυπου ξερω γω.. iam alive που δεν το σηκωνει με τιποτα πρεπει να κατεβασω την αναλυση στο 1220 X 880 για να παιζει

Η οικονομικη δυνατοτητα ειναι στα 50 ευρω η απαιτηση μου ειναι να βελτιωσω τις συνθηκες lagging με καλυτερο Screen update στην καθε κινηση και μια πιο καθαρη εικονα γιατι τωρα ειναι θαμπη στην 17 ιντσων οθονη που εχω  Ειμαι διαθεσιμος για συζητηση και προβολη αποψεων  ιδεων και προτιμησεων

καρτας γραφικων!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...