Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@k_dinos Δεν έχεις καταλήξει στο budget.270-760 δεν έχουν μεγάλες διαφορές πάντως.Με 270 μπορείς να εξοικονομήσεις χρήματα για κάτι άλλο και πουλάς και το BF4 αν δε το θες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Millennium σε ευχαριστώ για την απάντησή σου.
Το budget σκοπό είχα να το κρατήσω χαμηλά, αλλά είναι το vfm που κυνηγάω και όλο ανεβαίνει!

Το BF4 το θέλω, είναι και ένας από τους λόγους που διάλεξα τη συγκεκριμένη υλοποίηση..

Μάλλον θα μείνω στην 'απλή' 270 και θα αφήσω την RAM μέχρι να βρω προσφορά

Έκανα παραγγελία χτες το βράδυ για την 270 αλλά μόλις με πήρανε τηλέφωνο από το μαγαζί (techstores) και μου την ακυρώσαν...

Θα χωρέσει άραγε αυτή εδώ στο κουτί?

http://www.skroutz.gr/s/4244025/Gigabyte-Radeon-R9-270X-2GB-Battlefield-4-Limited-Edition-GV-R927XOC-2GD-GA.html

ΥΓ: Εδώ το σύστημα

Στο site του κουτιού έχει στα FAQ: http://www.gigabyte.com/support-downloads/faq-page.aspx?fid=1934&pid=2733

FAQ:
faq_q.gif What is the maximum length of graphics card it supports?
 faq_a.gif 300 mm
Products: GZ-X6

και στο site της κάρτας αναφέρει:
Card size L=297mm W=132mm H=43mm

Χαωθηκα με τα νέα μοντέλα της AMD. Πως πάει η αριθμητική σειρά και τι σχέση έχει μέ την παλιά σειρά;

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Η motherboard που εχω ειναι με uefi bios και legacy φυσικα και ετοιμαζομουνα τωρα να παραγγηλω την Asus GTX 650TI και προσεξα απο το site της asus οτι δεν υποστηριζει uefi bios και χρειαζεται καποιους οδειγους για να γιννει αυτο αλλα μετα απο αυτο δεν μπορει να χρησιμοποιηθη ξανα το legacy mode παρα μονο το uefi.Για να εγκαταστησω τα windows 7 ultimate 64 bit αναγκαστηκα να απενεργοποιησω το uefi mode και να εχω αποκλειστικα το legacy οποτε τωρα εχω αυτο.Αν αυτη την στιγμη που ειμαι σε legacy mode παρω την καρτα θα λειτουργη κανονικα χωρις προβλημα η θα εχω θεμα;

Χαωθηκα με τα νέα μοντέλα της AMD. Πως πάει η αριθμητική σειρά και τι σχέση έχει μέ την παλιά σειρά;

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Υπάρχει ενότητα AMD Radeon για τέτοιου είδους ερωτήσεις.

• Like 1

Καλημέρα σε όλη την παρέα!

Είμαι κάτοχος μίας MSI GTX 680 Lighting 2Gb με την οποία είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Επειδή παίζει ο αδελφός μου να φτιάξει pc και θέλει κι εκείνος να παίζει παιχνίδια σκέφτεται να πάει να πάρει την ίδια με εμένα και λέω να του δώσω την δικιά μου και να δώσω κάποια λεφτά να πάρω κάτι πιο δυνατό.

Εσείς τι θα μου προτείνατε γιατί έχω χάσει την μπάλα με όλα αυτά που διαβάζω!!

Ευχαριστώ πάρα πολύ!

Παιδια καλησπερα,θα ηθελα να μου πειτε αν αξιζει να αντικατσστησω την 4870 του συστηματος της υπογραφης μου με μια καινουρια καρτα.Αν αξιζει δινω μεχρι και 200 ευρω.Η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι ενδεχομενο bottleneck.

Καλημέρα σε όλη την παρέα!

Είμαι κάτοχος μίας MSI GTX 680 Lighting 2Gb με την οποία είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Επειδή παίζει ο αδελφός μου να φτιάξει pc και θέλει κι εκείνος να παίζει παιχνίδια σκέφτεται να πάει να πάρει την ίδια με εμένα και λέω να του δώσω την δικιά μου και να δώσω κάποια λεφτά να πάρω κάτι πιο δυνατό.

Εσείς τι θα μου προτείνατε γιατί έχω χάσει την μπάλα με όλα αυτά που διαβάζω!!

Ευχαριστώ πάρα πολύ!

Από τι αποτελείται το υπόλοιπο σύστημά σου δεν θα σε ρωτήσω, για να έχεις GTX680 σημαίνει ότι και το υπόλοιπο μηχάνημα είναι υπολογίσιμο.Κοίτα για καμία GTX780 ή καμία R9 290.Γύρω στο 30% performance boost θα δεις στο μέσο όρο.

Το σύστημά μου είναι αυτό στην υπογραφή μου.

Mobo: Gigabyte Z77MX-D3H, Cpu: Intel Core i5 -3570K 4,40ghz
Pcu: Xilence XP-700 watt, Svga: MSI GTX 680 Lighting 2Gb
Ram: Corsair XMS 8GB DDR3-1600 Kit 7-8-8-24, SSD: OCZ Agility 3 Series 120GB SSD

Monitor: Dell U2412M.

Από κάρτες είναι όντως η 780 καλύτερη από την Titan που λένε . . ;

H 780Ti είναι καλύτερη από την ΤΙΤΑΝ όχι η απλή 780! Από εκεί και πέρα απλά δεν ξέρω πως θα τα πάει το Xilence με μια κάρτα τέτοιου βεληνεκούς και μετά από πόση καταπόνηση έχει φάει και για πόσο καιρό από την 680 Lightning!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...