Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα γράψει πρίν καιρό για την αγορά κάρτας γραφικών ,τελικά με βλέπω για gtx770 μιάς και διαβάζω πώς η 280x αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα+δεν είμαι σίγουρος αν κάνει η δεν κάνει θόρυβο.

Σε περίπτωση όμως που βρώ καλύτερο budget τελευταία στιγμή ,εξετάζω την gtx 780.Το θέμα είναι πώς βρίσκω 3 εκδόσεις ,η μία είναι geforce asus gtx 780 η asus gtx780 directcuII oc και η evga gtx 780 .Ποιά είναι καλύτερη σαν επιλογή στις εκδόσεις αυτές?Έχω την εντύπωση πώς η asus είναι σιγουριά αλλά μ αρέσει εμφανισιακά της evga ,παράλληλα όλα αυτά συνδυάζουν την geforce gtx 780 αλλά δεν βρίσκεται για αγορά στην ελλάδα και πρέπει να είναι παλιό μοντέλο+πώς η asus directII oc να τα πηγαίνει και καλύτερα.

Τέλος για την  amd 290x που κοίταξα πέρα απο το μην έχω θέματα με τα drivers η προβληματικό μοντέλο,διάβασα πώς κάνει θόρυβο σε σχέση με τις nvidia.

Η γνώμη σας πάνω του ώστε να ξέρω που να καταλήξω??

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η γνωμη μσς ειναι οτι δεν αναλυουμε παραμυθια & δεν τροφοδοτουμε μυθους. Υπαρχουν αρκετα reviews εκει εξω για να αποφασισεις ποια 780 σου ταιριαζει καλυτερα.

Θελεις μια GTX780 απο τις επιλογες που εδωσες. Τα υπολοιπα ειναι χασιμο χωρου & χρονου.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα εχω προβλημα με bottleneck με την 7770 απο τον επεξεργαστη, ειναι λιγο αργος, δεν ειναι;

Το τροφοδοτικο ειναι ο.κ. με 450watt; Γιατι διαβασα οτι η 7770 θελει 550watt.

Για τα τροφοδοτικά ισχύει οτι σου παν τα παιδιά.Δες την MSI 7770 στα λεφτά.

• Like 1
Δημοσ.

Είχα γράψει πρίν καιρό για την αγορά κάρτας γραφικών ,τελικά με βλέπω για gtx770 μιάς και διαβάζω πώς η 280x αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα+δεν είμαι σίγουρος αν κάνει η δεν κάνει θόρυβο.

Σε περίπτωση όμως που βρώ καλύτερο budget τελευταία στιγμή ,εξετάζω την gtx 780.Το θέμα είναι πώς βρίσκω 3 εκδόσεις ,η μία είναι geforce asus gtx 780 η asus gtx780 directcuII oc και η evga gtx 780 .Ποιά είναι καλύτερη σαν επιλογή στις εκδόσεις αυτές?Έχω την εντύπωση πώς η asus είναι σιγουριά αλλά μ αρέσει εμφανισιακά της evga ,παράλληλα όλα αυτά συνδυάζουν την geforce gtx 780 αλλά δεν βρίσκεται για αγορά στην ελλάδα και πρέπει να είναι παλιό μοντέλο+πώς η asus directII oc να τα πηγαίνει και καλύτερα.

Τέλος για την  amd 290x που κοίταξα πέρα απο το μην έχω θέματα με τα drivers η προβληματικό μοντέλο,διάβασα πώς κάνει θόρυβο σε σχέση με τις nvidia.

Η γνώμη σας πάνω του ώστε να ξέρω που να καταλήξω??

H eVGA ASX είναι η καλύτερη 780, τώρα για τα υπόλοιπα που λες..Οι 280X δεν έχουν όλες προβλήματα, μόνο η Asus έκανε πατάτα, οι άλλες AFAIK είναι μια χαρά.Τώρα μεταξύ 290(non-reference)/780 όποια και να πάρεις, ικανοποιημένος θα είσαι, την 770 για μένα ξέχνα τη λόγω 2GB Vram.Προβλήματα με οδηγούς η AMD με SingleGPU δεν έχει.

Δημοσ.

επεξεργαστης: AMD FX-6300

μητρικη: MSI 760GM-P23(FX) (MS-764)

μνημη: DDR3 8 GB

καρτα γραφικων: AMD RADEON HD 7700 series 

τροφοδοτικο: 500 watt

θελω να αλλαξω καρτα γραφικων ωστε να παιζει ολα τα καινουρια παιχνιδια μπατζετ γυρω στα 150 ευρω!  ευχαριστω!!

Δημοσ.

επεξεργαστης: AMD FX-6300

μητρικη: MSI 760GM-P23(FX) (MS-764)

μνημη: DDR3 8 GB

καρτα γραφικων: AMD RADEON HD 7700 series 

τροφοδοτικο: 500 watt

θελω να αλλαξω καρτα γραφικων ωστε να παιζει ολα τα καινουρια παιχνιδια μπατζετ γυρω στα 150 ευρω!  ευχαριστω!!

αν μπορουσες να βαλεις ενα 20ρικο ακομα θα προτειναι αυτην: https://www.skroutz.gr/s/4023703/Sapphire-Radeon-R9-270X-2GB-with-Boost-OC-11217-01-20G. την ειχα πριν λιγο καιρο. πολυ δυνατο κομματι. κι αν μενεις θεσσαλονικι ειναι το μαγαζι πισω απο τιν σταθμο την παιρνεις 170ευρ. αλλα κλαιν μαι 4 ευρ τα μεταφορικα.

Δημοσ.

Case (Κουτί):  Ένα του πλαισίου με δύο ανεμιστήρες εμπρός-πίσω σε άριστη κατάσταση!

PSU (Τροφοδοτικό & Watt): No name στα 500w, θα αλλαχτεί στο άμεσο μέλλον !!

Motherboard (Μητρική): asus p5k deluxe 

CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): intel duo E8500

RAM (Μνήμη συστήματος): 6 gb

GPU (Κάρτα γραφικών): radeon X1950 512mb 

Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση):LG W1943SS 19"  1366x768

ΟS (Λειτουργικό σύστημα): win 7 64

* Σκληρός : ssd 840 evo 

Υπάρχει κάτι στα 50€ περίπου ?

Παιχνίδια δεν παίζω...

Μία πάνω πάλι, άλλαξα τροφοδοτικό με το CORSAIR CX SERIES MODULAR CX430M ATX POWER SUPPLY, είμαι σε αναζήτηση κάρτας, ψάχνω για τιμή 70-90 μτχ από το φόρουμ, ααααα και παιχνίδια άρχισα να παίζω  :-)

Δημοσ.

για καινουργια δεν θελεις με την καμια?

ο επεξεργαστης σου σηκωνει ετσι κι αλλιως μεχρι 100ευρ καρτα καινουρια λογο μπουκαλιου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...