Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/4693413/Asus-Radeon-R9-280-3GB-DirectCU-II-90YV0620-M0NA00.html

Χωρίς πολλά πολλά :) Τώρα η CPU είναι μια χαρά στα παιχνίδια που είναι optimized, στα παιχνίδια που δεν είναι θα έχεις θέμα αλλά δεν είναι θέμα κάρτας.

το τροφοδοτικο θα την σηκωνει ετσι?και με αλλαγη επεξεργαστη στο μελλον αν παει σε i5?

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

με Ι5 θα σηκωνεις και 2 τετοιες :P

αλλα ελαχιστο OC (οχι τρελλα ρολογια) θα χρειαστεις για να εισαι ανετος για 280.

απλα κολλαω τωρα για την Asus επειδη βλεπω πολυ πραμα εδω εκτος αν ειναι μονο για 280χ και οχι 280 σκετο

http://www.insomnia.gr/topic/525903-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%AC-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-asus-r9-280x-dc2-top/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

* Case (Κουτί): Pro Source gaming case - Achilles BK

* PSU (Τροφοδοτικό & Watt): Nitrox SL-550W v 2.2

* Motherboard (Μητρική): Asus P5N-E SLI

Eσωτερικές συνδέσεις: 1 x PCI Express x1, 2 x PCI (v2.2), 1 x 24-pin ATX Power connector, 1 x 4-pin ATX 12V Power connector, 1 x Chassis Intrusion, 1 x CPU + 2 Chassis FAN connectors, 1 x Floppy disk drive connector, 1 x CD audio in connector, 1 x 1394a connector, 2 x USB connector (υποστήριξη 4 USB 2.0 ports), 1 x Front panel connector (AAFP), System panel connector, 1 x COM Port connector, 1 x S/PDIF out connector.

* CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): DualCore Intel Core 2 Duo E6700, 2666 MHz (10 x 267)

* RAM (Μνήμη συστήματος): 3584 MB  (DDR2 SDRAM)

* GPU (Κάρτα γραφικών):  SAPPHIRE Radeon X1550 Series  (512 MB)

* Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): SAMSUNG S24B300B 24'' LED FULL HD/Ανάλυση: 1920 x 1080

* ΟS (Λειτουργικό σύστημα): Microsoft Windows XP Professional Service pack 3

Κάποια συμβατή κάρτα γραφικών μέχρι 50 ευρώ για gaming (Metin2 σίγουρα που δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις αλλα αν παίζει και κανένα Tera... xD).

Επεξ/σία από NBestgirl
Δημοσ.

Κάποια συμβατή κάρτα γραφικών μέχρι 50 ευρώ για gaming (Metin2 σίγουρα που δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις αλλα αν παίζει και κανένα Tera... xD).

https://www.skroutz.gr/s/4422720/XFX-Radeon-R7-240-1GB-Core-Edition-R7-240A-ZLJ2.html

μια χαρα και πιο δυνατουτσικα θα παιζει αυτη

Δημοσ.

Αυτή σκεφτόμουν... είναι συμβατή όμως; PCI 3.0 σηκώνει η μητρική μου; Επίσης η μητρική παίρνει DDR2 μνήμες δεν  έχει κάποια σχέση φαντάζομαι με το DDR3 που αναφέρει η κάρτα γραφικών έτσι;

Δημοσ.

οχι μην φοβασαι. ειναι ελαχιστη η διαφορα που δεν φαινεται καν στο ματι

τεφερικι ειναι

Δημοσ.

αμμα θες περιμενε μεχρι αυριο να παρεις κιαλλες γνωμες απο τα υπολοιπα παιδια οταν ξυπνησουν.. για περισσοτερες γνωμες. εγω προτεινα αυτην αλλος μπορει να προτεινει αλλη κλπ. και μετα αποφασιζεις.

Δημοσ.

Λοιπόν μετά απο σκέψεις είπα να το ξεχάσω για κάρτα γραφικών που να αγγίζει τα 500,αν έβγαινε της nvidia για την 880 κανά νέο και ένιωθα την ανάγκη θα το έκανα η μπορεί μετά απο καιρό αν έχω ξανά λεφτά να κάνω την αλλαγή!Έτσι με τα λεφτά αυτά που μένουν θα τα δώσω για μία καλή οθόνη στα 300.Παράλληλα δίνω μέχρι 300 για κάρτα γραφικών ,έχετε να μου πείτε προτάσεις? κοιτάζω απο όσο ξέρω σε asus amd 280x και nvidia asus 770?

Δημοσ.

Ναι μια χαρά θα 'σαι.Τώρα άμα θες O/C δεν ξέρω, ανάλογα και πόσους δίσκους έχεις πάνω κλπ

μπα οχι o/c γιατι με την συγκεκριμενη μητρικη πρεπει να πειραξεις πολλα ρευματα μεχρι να βρεις κατι για 24/7!ε πανω εχει 3 σκληρους,2 φαν,2 dvd driver λετε να εχει προβλημα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...