Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι αν κοιτάξει στα περισσότερα παιχνίδια τι γίνεται σε διάφορα τεστ θα δει.Το κομμένο GM107 (750) είναι πιο αδύναμο από τον Bonaire.Δεν είναι δουλειά μόνο της amd να στρώσει το Mantle σε παιχνίδια και το Mantle είναι κάτι υπαρκτό,το DX12 όχι ακόμα και ούτε και για αυτό ορκίζεται κανείς πως θα βγει δίχως παιδικές ασθένειες.

Δημοσ.

aetos Δες όμως τι λέει στον επίλογο το άρθρο που παρέθεσες

"Radeon R7 260X averages a 10% lead over GTX 750"

10% καλύτερη η 260x εδώ,ισόπαλες στο techpowerup τι στο καλό.

Δημοσ.

Well, μεσο ορο απο το λινκ του αετου 10% καλυτερη η 260Χ reference απο μια Custom 750,μας κανει οτι Sapphire 260X oc>gtx 750 :P η κατανάλωση δεν ειναι κατι που τον απασχολεί ιδιαίτερα..

Δημοσ.

θελω προτασεις για καρτα γραφικων μεχρι 300 ευρω για gaming καθαρα..εχω αυτη τη στιγμη την r9 270x toxic αλλα δν ειμαι κ πολυ ικανοποιημενος..τα υπολοιπα του pc ειναι:cpu i5 4690k,ram:2x4gb crucial balistix 1600mhz,mobo:gigabyte z87m-d3h,psu:corsair cx750m..ευχαριστω

Δημοσ.

Τι παιχνίδια παιζεις/θα παιξεις και δεν σου φάνηκε αρκετη η 270Χ toxic?? Ακομα και χωρίς MsAA δεν σε ικανοποιουσε η αποδοση??

Anyway, απο amd κοιτα αυτην http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=37528&cat=5

Και nvidia αυτην http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=34626&cat=5

Δημοσ.

Εγω οφειλω να του προτεινω και τις δυο :P Τωρα αν οντως θελει να σηκώνει και τα βαρια νεα παιχνίδια που έρχονται νομιζω το σοφοτερο που θα μπορουσε να κανει ειναι να περιμένει την τιμη της gtx 870.

Δημοσ.

παιζω watch dogs,fifa,tom clancys,splinter cell,resident evil διαφορα..για max settings σε ολα τα παιχνιδια κ εγω πιστευω οτι πρεπει να παω σε 4gb

Δημοσ.

θελω προτασεις για καρτα γραφικων μεχρι 300 ευρω για gaming καθαρα..εχω αυτη τη στιγμη την r9 270x toxic αλλα δν ειμαι κ πολυ ικανοποιημενος..τα υπολοιπα του pc ειναι:cpu i5 4690k,ram:2x4gb crucial balistix 1600mhz,mobo:gigabyte z87m-d3h,psu:corsair cx750m..ευχαριστω

Η 270Χ είναι ικανή να παίξει σχεδόν τα πάντα σε καλές ρυθμίσεις και μου φαίνεται περίεργο που δεν έμεινες ικανοποιημένος.Anyway,πάρε την 280X με 3GB VRAM και θα 'σαι μια χαρά.Από Nvidia μόνο η GTX770 υπάρχει σε αυτά τα λεφτά,αλλά είναι 20 ευρώ ακριβότερα και έχει 1GB λιγότερο VRAM και με ίδιες πάνω-κάτω επιδόσεις με την 280X.Αν μπορέσεις να περιμένεις για GTX8xx ακόμα καλύτερα!

Δημοσ.

παιζω watch dogs,fifa,tom clancys,splinter cell,resident evil διαφορα..για max settings σε ολα τα παιχνιδια κ εγω πιστευω οτι πρεπει να παω σε 4gb

Τα 4GB δεν τα χρειάζεσαι για 1080P, εκτός και αν σε ενδιαφέρει να παίξεις skyrim με όλα τα mods.Τα 3GB είναι αρκετά.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...