Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε σχεση με την 6770 ειναι περιπου ιδιες στις διαστασεις? Γιατι εχω και μια καρτα ηχου απο κατω και θελω να ειμαι σιγουρος οτι θα χωρεσει.

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ημοσίευση σήμερα, 22:56

Καλησπερα σε ολους και χρονια σας πολλα!

Ενδιαφερομαι για μια νεα καρτα γραφικων. Η καρτα θα χρησημοποιηθει για gaming 1080p αλλα οχι αναγκαια ultra settings... Το προβλημα μου  ειναι οτι το συστημα που εχω ειναι 4ετιας και δεν ξερω αν θα χωρεσει η καρτα στην μητρικη, αν θα ταιριαζει με την μητρικη που εχω, αν θα φτασει το τροφοδοτικο... Το συστημα το παραθετω σε λινκ κατω. Το τροφοδοτικο ειναι Τhermaltake 420 watt( δεν θυμαμαι μοντελο). Δινω 130-150 ευρω. Καταστημα Πλαισιο γιατι βολευει για δοσεις εκτος καρτας( και θα παρακαλουσα οι haters του πλαισιου να μην αρχισουν τις θεωρειες συνωμοσιας). 

http://prntscr.com/4d173i

Αυτο που θες να κανεις με δοσεις γινεται και στο Msystems, οπότε εγω θα σου προτεινα αυτην http://www.msystems.gr/index.php?category=1623&product=18277, οπου η συγκεκριμένη ειναι νεο oced μοντελο και αρκετά δυνατοτερη απο την 260Χ.
Δημοσ.

Ο καημος μου ειναι να χωρεσει στην μητρικη( και να ταιριαξει πανω της) και στο κουτι γιατι δεν θελω να δωσω παραπανω απο τα λεφτα που ειπα( δεν διαθετω περισσοτερα).

Δημοσ.

Κοιτα κατα 90% δεν θα εχεις προβλημα διοτι η διαστασεις και των μητρικων και των καρτων ειναι υπολογισμενα. Θα κατσει ακριβώς η καρτα.

Δημοσ.

πρωτα απ'ολα σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας! ποιες καρτουλες να κοιτω στις αγγελιες που να εχουν χαμηλη καταναλωση και να ειναι max στα 30 αντε 40 ευρω? να ψαξω ακομα λιγο μπας και βρω τιποτα καλυτερο ..γιατι τωρα να αλλαξω τροφοδοτικο δεν λεει παει πολυ η βαλιτσα

images?q=tbn:ANd9GcRa3ilKpBF98Y0V-lGBNKU

Σε μια καμπανιά: μητρική, επεξεργαστής και μνήμες kaputt. Με ένα καλό τροφοδοτικό δεν περνάει εύκολα τίποτα από το "τείχος" του τροφοδοτικού για να πάει η ζημιά παραπέρα.

οι περισσοτεροι σου ειπαν οτι ειναι επικινδυνο το τροφοδοτικο αλλα επιμενεις να καψεις το μηχανημα.

ειδηκα αυτο που ειπες οτι αντεξε ηδη 4-5 χρονια, εεεεε πολυ επικυνδυνο

αμμα εισαι θεσσαλονικη ρε φιλε να σου δανεισω ενα radimax aurora 580w που ειναι λιγο καλυτερο απο αυτο μεχρι να παρεις καλο. δεν κανω πλακα, αρκει να εισαι αξιοπρεπεις και να το επιστρεψεις κι ασ το φερεις και καμμενο. :-)

• Like 1
Δημοσ.

ημοσίευση σήμερα, 22:56

Καλησπερα σε ολους και χρονια σας πολλα!

Ενδιαφερομαι για μια νεα καρτα γραφικων. Η καρτα θα χρησημοποιηθει για gaming 1080p αλλα οχι αναγκαια ultra settings... Το προβλημα μου  ειναι οτι το συστημα που εχω ειναι 4ετιας και δεν ξερω αν θα χωρεσει η καρτα στην μητρικη, αν θα ταιριαζει με την μητρικη που εχω, αν θα φτασει το τροφοδοτικο... Το συστημα το παραθετω σε λινκ κατω. Το τροφοδοτικο ειναι Τhermaltake 420 watt( δεν θυμαμαι μοντελο). Δινω 130-150 ευρω. Καταστημα Πλαισιο γιατι βολευει για δοσεις εκτος καρτας( και θα παρακαλουσα οι haters του πλαισιου να μην αρχισουν τις θεωρειες συνωμοσιας). 

http://prntscr.com/4d173i

Κάνε την υπέρβαση και πήγαινε εδώ:http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/Palit-VGA-PCI-X-Nvidia-GT%CE%A7-750Ti-2Gb-OC-NE5X75TS1341F.htm

η 550τι εχει παραπολυ χαμηλη καταναλωση. γιαυτο μην την συγκρινεις καθολου με την δικη σου. 

υπαρχει πιθανοτητα να καει μονο το τροφοδοτικο, και χτυπα ξυλο.... δεν το εχω δει, αλλα εχω ακουσει οτι ναι υπαρχει πιθανοτητα να κανει και ζημια στο μηχανημα. 

edid

το αντιθετο περι καταναλωσης καλη τιμη αφου εχει εγγυηση

Όχι και χαμηλή κατανάλωση η 550Ti (110w) :P

Δημοσ.

χαχα φιλε pesis δεν ειμαι θεσσαλονικη αλλα ευχαριστω :-D   απλα το pc αυτο που εχω δεν αξιζει να δωσω λεφτα και λογικα θα παω προς λαπτοπ μερια αργοτερα  γι'αυτο επιμενω τοσο και οι καρτες που κοιτω ειναι νορμαλ για το pc μου..δηλαδη δεν ειναι τοσο καλες ωστε να μην τις σηκωσει το τροφοδοτικο ..μαλλον θα δω και για κανενα τροφοδοτικο αν και πιστευω πως δεν χρειαζεται..τωρα για καρτες ποιες να κοιταξω μεχρι κανενα 40αρι ?

Αν δεν αλλάξεις τροφοδοτικό μην κοιτάξεις για κάρτα.Στο είπαμε αρκετοί εδώ,ότι χρειάζεται αλλαγή άμεσα γιατί ακόμα και χωρίς καμία κάρτα γραφικών,είναι ρίσκο να το χρησιμοποιείς και να "εμπιστεύεσαι" τα υπόλοιπα κομμάτια του PC σου σε αυτό!Αν αλλάξεις τροφοδοτικό κοίτα σε καμιά 4850-4870 η κάποια 5770/6770 που είναι ίδιες (σε επιδόσεις) με μία 4870 ουσιαστικά απλά έχουν μικρότερη κατανάλωση και υποστήριξη DirectX 11.

Δημοσ.

Κάνε την υπέρβαση και πήγαινε εδώ:http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/Palit-VGA-PCI-X-Nvidia-GT%CE%A7-750Ti-2Gb-OC-NE5X75TS1341F.htm

Όχι και χαμηλή κατανάλωση η 550Ti (110w) :P

pesis, on 15 Aug 2014 - 12:31 PM, said:snapback.png

η 550τι εχει παραπολυ χαμηλη καταναλωση. γιαυτο μην την συγκρινεις καθολου με την δικη σου. 

υπαρχει πιθανοτητα να καει μονο το τροφοδοτικο, και χτυπα ξυλο.... δεν το εχω δει, αλλα εχω ακουσει οτι ναι υπαρχει πιθανοτητα να κανει και ζημια στο μηχανημα. 

edid

το αντιθετο περι καταναλωσης καλη τιμη αφου εχει εγγυηση 

• Like 1
Δημοσ.

R7 265 στα 143€ το καλύτερο vfm στα >150€.

Βέβαια αν κάποιος θέλει σώνει και καλά Nvidia υπάρχουν 2 σουπερ ντουπερ κλοκαρισμένες που είναι ισάξιες με στοκ 265.

Δημοσ.

Παιδια καλημερα το συστημα μου ειναι το εξης:

PSU:Thermaltake TR-2 550 (550W)

M/B:Gigabyte GA-P35-S3

CPU:Intel Core2Duo E6750 2.66Ghz

RAM:6GB DDR2 (2x1G Corsair XMS,2x2G Kingston Hyper X)(800FSB και οι 4 αν δεν κανω λαθος!)

GPU:ATI HD5750 1G DDR5

MONITOR/RESOLUTION:LG L194WT-SF

Ψαχνω για μια καρτα γραφικων καλυτερη απο την Ati που εχω.Απλα δε ξερω πια ειναι καλυτερη και πια οχι (απο σειρα HD6XXX πχ)τα χρηματα που θελω να δωσω δεν ειναι πολλα καθως το συστημα τα εχει τα χρονακια του με το παραπανω!Διαθετω περιπου 40-70Ε για καινουρια η ακομα και μεταχειρισμενη απο αγγελιες.Παιζω κιριως RPG και Action Adventure.Ευχαριστω πολυ!!! :)

Δημοσ.

Δεν λεω πως δεν αξιζει οντως εχεις απολυτο δικιο!αλλα η m/b εχει PCIE x16 και οχι εκδοση 3.0(και με update το bios δεν αλλαζει κατι).Οποτε αυτο που παιζει ειναι πως δεν θα τρεχει σε καλες επιδοσεις η καρτα και αυτο με προβληματιζει!Eπισης το τροφοδοτικο θα την αντεξει?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...