Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

η 660 ειναι πιο παλια αλλα λιγο πιο γρηγορη. εχει μεγαλυτερο memory bus αλλα ελαχιστο.

πανω κατω ιδιες ειναι

η 750 τι καει 60w η 660 140w, αν σε ενδιαφερει η καταναλωση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ειναι καλύτερη ομως απο την 660? 

Αν θέλεις κάτι με την κατανάλωση της 660 αλλά με σαφώς καλύτερες επιδόσεις θα πρέπει να περιμένεις μερικούς μήνες ακόμα.

η 660 ειναι πιο παλια αλλα λιγο πιο γρηγορη. εχει μεγαλυτερο memory bus αλλα ελαχιστο.

πανω κατω ιδιες ειναι

Καλά πάνω-κάτω ίδιες δεν τις λες με τίποτα  :) Η nv γενικά σε αυτά τα price range δεν διαθέτει τόσες επιλογές.

• Like 1

εγω προσωπικα δεν θα πηγαινα σε προηγουμενη γενια καρτων . η θα μαζευα λιγα ακομα για μια 760 η' μια 270Χ

Ή ακόμα καλύτερα να περιμένει μέχρι τον Οκτώβριο την έλευση τον καινούργιων καρτών όπου υπάρχει μια μικρή πιθανότητα (0,0001%) να ρίξει τις τιμές οι  NVidia :P

Ή ακόμα καλύτερα να περιμένει μέχρι τον Οκτώβριο την έλευση τον καινούργιων καρτών όπου υπάρχει μια μικρή πιθανότητα (0,0001%) να ρίξει τις τιμές οι  NVidia :P

με τιποτα ομως :-p

• Like 1

εγω προσωπικα δεν θα πηγαινα σε προηγουμενη γενια καρτων . η θα μαζευα λιγα ακομα για μια 760 η' μια 270Χ

Γιατί μια χαρά κάρτα είναι μια 660 ακόμα και η "καινούργια" σειρά R7,R9 rebrands είναι.

Αν εκτος την ονομασια βρεις εσυ διαφορα μεταξυ μιας 660 & 760 σφυρα μου. Μεταξυ μας δουλευομαστε;

με τιποτα ομως :-p

Να ριξει τις τιμες οχι, αλλα η 860 βλεπω να προηγειται ενα καλο ποσοστο της 760 :P

Γεια σας παιδια σκεφτομαι να φτιαξω ενα συστημα καλο(απο cpu i5) αλλα προς το παρων θα ηθελα την γνωμη σας για μια καρτα γραφικων για gaming. Θα δουλευω σε οθονη 23αρα οποτε απο αναλυση 1920x1080. Εχω βρει την gigadyte gtx 760 4gb και την asus r9 280x ποια απο της δυο ειναι value for money?

Μεχρι 300€ το πολυ ποια θα λεγατε εσεις?

Αν εκτος την ονομασια βρεις εσυ διαφορα μεταξυ μιας 660 & 760 σφυρα μου. Μεταξυ μας δουλευομαστε;

Να ριξει τις τιμες οχι, αλλα η 860 βλεπω να προηγειται ενα καλο ποσοστο της 760 :P

(Λίγο ΟΤ) Δε θα τις ρίξει τις τιμές; Έλα δε το περίμενα  :P Η 860 δεν θα βγει αρκετά πιο μετά;

οποτε να παω για την 660 ... να περιμενω για τον Οκτώβρη η τεσπα οποτε βγουν η 860 ... η να παω για 760 και να δοσω παραπανω χρηματα ?

280x ασυζητητί ακόμα και μια 280 είναι καλύτερη από την 760.

Και εγώ για 280x πήγαινα αλλά είδα και την gtx770 συγκεκριμένα αυτήν: http://www.e-shop.gr/gigabyte-gtx770-n770oc-4gd-4gb-pci-e-retail-p-PER.516483

Αλλά δεν νομίζω να χρειάζεται είναι και ακριβή κιόλας... Θα είμαι καλυμμένος με την 280x ή υπάρχει καμία καλύτερη στα ίδια λεφτά?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...